Máte někdo zkušenost? Je spehlivy platit kartou předem na jejich aplikaci?
Celkem jo. Jak aliexpress
Právě čekám na dodání první objednávky 😃 ... objednáno v neděli, posláno úterý (prý poslání trva 1-3 dny) doba doručení od odeslání mně píší 7-9 dní... standardní doprava 😃
@zrzeckas já jsem objednávala zatím jednou a vše v pohodě 🙂 i rychlé docela
Vždy mi vše přišlo 🙂 a platba proběhla v pohode
Kupuji pravidelné obvykle věci dojdou do 2 týdnu. Když nepřijde nejpozději do data uvedeného u objednávky. Napišete na shein, že vám balík nedorazil a oni vrátí peníze. Již mi takto vraceli, když mi PPL ztratil balík.
Vše v pořádku, objednávky chodí tak za 10 dní
Já nemám moc zkušeností s platbou kartou přes internet, tak se vždycky domluvím se švagrovou a ona mi objedná, co si vyberu spolu s tím co si vybrala ona. Zatím vždy vše přišlo a v pořádku. Ale vybírám jen takové "jednoduché" věci jako ochrany na rohy stolu apod. Takže jsem spokojená i s kvalitou. Švagrová si objednala i šaty na ples a vypadaly přesně jako na obrázku a kvalitně ušité. Ale je potřeba vybírat podle recenzí
Objednávám už roky a nikdy žádný problém..co se týká kvality, treba kalhoty pecka, trička krásný, ale prostě umělý, když si nenajdeš bavlněný..ale co si budeme, teď jsem byla např v new yorkeru, a za dvakrát takovou cenu naprosto příšerný umělohmotný srany...shein je skvělej a dostupnej.. když necekas super kvalitu, ale tak to asi za takový ceny těžko
@aarriel nemyslím si, že to je sracka, dost oblečení je i kvalitou lepší jak nějaká Zara atd.. navíc tam jsou reálné fotky a recenze od lidí, takže když člověk pečlivě vybírá tak najde. Mám x šatů že sheinu a ženský se ptají kde jsem kupovala, že jsou skvělé... Koupila jsem šaty z abou you za 4 tis a po 3 vyprání hadr na podlahu. Ze sheinu mám šaty za 300 už 2 roky a pořád vypadají jak nové.
Objednávám pravidelně něco je dost kvalitní u něčeho se mi stalo , že to byl hadr , ale nosit se to dalo . Jinak platím normálně kartou.
Ahoj, přes Shein jsem si objednala už mockrát, platba kartou proběhla vždy bez problému, nic nezneužito. Zboží dorazí tak za týden, 10 dní.
@aarriel @jarla Prosím, vygooglete si něco o škodlivosti obleceni ze Shein.
https://www.ekonews.cz/cinsky-obchod-shein-prod...
@zrzinda
A taky je to levna,rychla moda,ktera zaplavuje denne cely svet stovkami tun odpadu.
Radsi si koupim mene ale kvalitni nez tyhle hadry,ktere jsou levne a sijou je ve fabrice deti v otresnych podminkach.
@zelenaesmolda No jasný. To už beru jenom jako takovou tu “tresnicku na dortu.” 😢
Ano, třeba poslední nákup 20. 5. objednáno a včera 25. doma.
Dnes dorazilo 🙂
Je to mimo tema, já vím. Ale dopředu bych si zjistila, co je Shein za sracku.