Nevíte kde by se dala najít nebo sehnat tato ovečka plyšová?Díky
jejda, my s manžou tuto ovečku máme moc rádi 😀 , ale v ČR k dostání nikde není ☹ . jedině si jí budeme muset objednat přes ebay, ale to zase nemáme na ebay zkušenosti, ještě nikdy jsme tam nic nekupovali ☹
já jí chci taky ☹
ta je teda krásná 😵 😵 😵 a dělá něco? čím je zajímavá, kromě toho, že vypadá nádherně na obrázku? 🙂 a kde se vůbec vzala? 😝
neeve: mrkni na
http://www.youtube.com/results?search_query=sha...
jsou to příběhy oveček z farmy
oficiální stránky na www.shaunthesheep.com 😉
schwarzovka: to my s MM také, ale v hračkářství v ČR na mě koukají, co jako že to chci, co to má být ☹
jediná možnost je koupit jí v zahraničí
a co takhle objednat je ve velkém kvůli poštovnému? já bych chtěla 😝
Ahojky, kde jste k ni prisly? Zde ve Spanelksu se taky neprodava, ale pres ebay by to slo. Manzel s tim ma zkusenosti a vse mu doslo v poradku.
do ebay jdete, my tam nakupujem furt neco, mam ji pro ellinu a kdyz se zmackne tak hraje, ellda ji ma moc rada a furt ji zuzle
jinak tady je fakt plno
ja bych vam je klidne koupila a poslala, jenze to postovne vyjde asi na £20 coz je fakt dost, podle toho jak velkou chcete, malou bych mozna narvala do bublinkate obalky nejak 😀
Holky, vy jste mne rozesmaly, manza ma trenyrky se Sean the sheep, asi je vydrazim 😀 .
Ovecky v cervenci nakoupim v UK a budu je pak prodavat na konikovi
milus nelez mi do kseftu 😀 😀 😀
Holky jděte do toho, Milus, jsem první zájemce 😀
šikovná ovečka
Tak ja jsem druhej zajemce. 😉 😀
ja ji chci taky a beci??? 😀
já jsem další zájemce 😀
api ty si ji koupis v lete jak prijedes zamnou na besuch 😀
kitty to je jasny ja koupim moooc ovecek 😀 a malicke tu kabelku ovecku ta je uzasna 😀
oni mysim maji i batoh,js ho videla na what not to wear 😀
Holky, existuje nějaký DVD Shauny? 😀
Nějakou takovou ovečku jsem viděla na www.babymax.cz
Mají je v Nisacentru v Liberci v hračkářství naproti Albertu 🙂
Tý jo, u nás nic 😒
ty ovecky jsem videla nekde na netu..dokonce se jedna smeje a tak...jdu kouknout do casaku a najdu ten odkaz🙂
Ahoj,ovečku dostal náš Adámek od ježíška.Máme tu s dudlíkem a hraje tu melodii z pohádky.Prodávají ji v Pompu.
Holky díky a kdybyste některá měla DVD moc bych prosila o přepálení nebo tak něco 😉
jezis tak to vim naprosro presne, nevim teda kde v cesku, jestli po ni fakt tak touzis tak mi napis do ip 🙂