Ahoj, nemáte někdo tip na dobrou knížku tipu Domácí lékař, kde jsou přehledně všechny nemoci, jak se zachovat atp. V knihkupectví je toho spousta, tak nevím. A nějaký oblíbený lékařský server máte? Já jsem jednou zkoušela dostat radu z www.ulekare.cz a nikdo mi neodpověděl 😠
no ja jsem spíš myslela knížku dětských nemocí 😅 , a tu co maš ty bramburko se jmenuje jak?
Já mám doma nově koupenou knížku DOMÁCÍ lékař od IKAR vydavatelství a jsou v ní krásně podrobně popsány veškeré nemoci a menší příznaky jako je očkování dětí,či lehké úrazy,kopřivky apod.Je k dané nemoci vždy popsáno,jak se projevuje,co dělat a popř.léky.prostě stručně a jasně.Je to knížka zhruba půlka pro dospělé a půlka pro děti.A další knížku mám NAŠE dítě v otázkách a odpovědích a je tam věnována tak čtvrt knížky nemocem v otázkách a daná odpověď.Mě to stačí a když máme nějakou bolístku,tak mrknu a hned vím,co se děje 😉
jandalinko, díky za tip, podívám se po tom v knihkupectví.
to naše dítě mám taky. A jmenuje se to Domácí lékař, ale mám to u našich tak nevim nakladatelství. Tlustá bichle to je.
já mam jednu z levných knih a je docela dobrá....akorát když ji čtu tak mam priznaky vsech nemoci 😉