Ahoj dámy,
jaké máte zkušenosti se seznamkami a seznamovacími aplikacemi?
Konkrétně moje mamka (56let),měla vždy štěstí a vždy z badoo měla dlouholeté partnery.Já jsem 3 roky sama,zkoušela jsem se seznamovat venku atd. ale bezúspěšně.Buď chyběla chemie,společné zájmy,porozumnění atd...Je mi čerstvých 30,jsem bezdětná.Už pár dní mám Tinder a bohužel musím konstatovat že tato aplikace je spíše plná toxických lidí kteří si chtějí jen buď užít nebo po svých zkušenostech s ženami jsou zlý anebo mají nějaké os.problémi sami se sebou(jeden mě po 2 týdnech psaní a pár hodin před 1.rande zablokoval bez jediného slova,v ten den napsal že má problémy s důvěrou a není žádný krasavec ale já jsem krásná žena a milá)...nechápu proč tam takový lidi chodí a zablokují vás bez jediného slova a špetky vychování.
Jsem z toho trochu rozhozená,ráda bych konečně někoho poznala.
Ja mam manzela z Tinderu 😁 brali jsme se na podzim. Ale byla to jehla v kupce sena, o tom zadna. Vetsina byla presne neco jako popisujes. Nevyrovnani, nevedeli co chteji, nebo vedeli a to neco byla nejaka jednorazovka, muzi bud prehnane sebevedomi, nebo naopak "chudacci" kterym je neustale hrozne ublizovano a nejsou dost dobri atd atd. Takze preji pevne nervy, ale seznamit se nakonec da 😁
Já mám manžela z badoo :D Tinder mě nějak neoslovil, přišlo mi, ze jsou tam jen pubertaci nebo úplní retardi :D
@lenkalubina já taky, máme roční holčičku.. Badoo 👍🤭
Seznamka - byla jsem tam 2roky, 99% úchyláci (nejeden mi poslal nahé fota, o které jsem si nepsala a neměla ani zájem). Jedno rande dopadlo tak, že jsem chtěla utéct (viděl mě 5minut, začal mi sahat do vlasů ale takovým způsobem, že mi to bylo velmi nepříjemné a byl to gambler - denně sázel již několik let, ale dle něj nebyl gambler.. No, už jsem se s ním nesetkala). Po roce jsem aktualizovala inzerát, bylo mi skoro 31. Napsal mi "kluk" 35, že mu ukázal kolega můj inzerát se slovy "To je ženská pro tebe". No, po dvou týdnech jsme se sešli. Jela jsem tehdy skeptická, že budu do hodiny doma. No, byla jsem s ním 4 hodiny. V týdnu jsme si volali po skypu do noci.... No a nyní budeme spolu 4roky, máme dva syny (ikdyž jeden se stal andílkem), před 3týdny zásnuby a v létě svatba 😊 Samozřejmě není vše růžové (každý máme své nálady), ale opravdu jsme se hledali... Takže ano, lze najít partnera na seznamce, ale není to tak jednoduché 😊 Musíš hodně hledat 😉
Já prolezla před X lety snad všechny seznamky (to ještě neexistoval Tinder, takže nemůžu soudit 😁) a největší exoti mi přišli na Badoo. To bylo asi 13-15 let zpět 🤣
Nakonec jsem manžela našla na seznamce Jiskření. Když už jsem se chtěla na všechny seznamky vykašlat, přišla kolegyně s touhle. No a vyšlo to 😁 12 let spolu, 6,5 roku manželé a šestiletá dcerka k tomu 🥰 Manžel přijel tenkrát vlakem a už cca 100m od nádraží (na cestě na večeři) jsem věděla, že s ním to vyjde a že s ním chci být. Prostě osud. 😁
Měla sem tinder, našla jsem tam fajn kluky, často to byl vztah a jsme v kontaktu i po rozchodu. A pak kamaráda co mi šel na svatbu i na svědka.🙂 je to o lidech, přijde mi ze teď je to opravdu primárně o sexu. Nebo jsem nenatrefila na blbce.)
Já mám manžela ze seznamka.cz. Taky to ale nebylo hned a musela jsem dost filtrovat. Na druhou stranu ti se kterými jsem se sešla byli skoro všichni fajn a s jedním jsme kamarádi dodnes.
Super příběhy. 😊 Akorát si myslím že za ty roky se to změnilo a i lidi a jejich chování tam.Popravdě se mi nikdy v životě nestalo aby mě někdo zablokoval a ještě bezdůvodně. 😄 Asi jsem holt ještě stará škola která se nebojí mluvit i v reálném světě.Teď tam jsou vážně jen tyto typy.No třeba to někdy zase zkusím.
Já svého muže objevila na štěstí.cz . Ale už je to 12 let. Randila jsem jak divá, bylo mi za pár měsíců 30 a hrozila jsem se budoucnosti, že zůstanu sama 😆 ta rande probíhala vždy ve vší počestnosti. Žádný sex jen pokec. Řekla jsem si, že když na prvním rande nepřeskočí z mé strany aspoň malá jiskra, tak to odpískám. Můj muž byl tak osmé rande a šla jsem tam smířená, že zase určitě nic. A byl to ten pravý 🥰
Já mám manžela z Tinderu, muselo se to probrat a chtělo to hodně trpělivosti, ale nakonec se našel ❤️
Volila jsem placenou verzi seznamky, aby se zvýšila šance, že ten člověk má skutečně zájem se seznámit. Maximální spokojenost s edarlingem.cz. Potkala jsem tam manžela.
Lidé.cz před 13 lety, letos 8 let manželé. Ale byla jiná doba, i když tehdy mi taky přišli nevyžádané fota se slovy "Zlato pojď na to". Jeden couvl taky těsně před rande, tak jsem se domluvila s jiným a vyšlo to.
Mám manžela z Badoo, letos jsme spolu 5 let a máme 2 letého dablika
Mám manžela z Badoo. Jsme spolu 6 let a 2,5 letou dceru 🙂
Mám z Badoo manžela už 5let a krásného tříletého syna k tomu😀
Mam pritele z FB seznamky.Ale pred tim jsem byla dva roky sama,nez jsem se odhodlala.Prvni rande s nakym ze seznamky byla naprosta tragedie.Druhe s nekym bylo hezky i na dalsi schuzku doslo.Jen jsem trubka a hned to byl vesely vikend.Ten uz se pak neozval... Dalsi v poradi byl hned sama laska a jak je nejhodnejsi a nevim co vsechno... mrl to rozehrany na vic stran a se mnou se rozesel ve ctvrtek a v sobotu byl nejvic zamilovanej na FB do jiny nejuzasnejsi zeny... Tak jsem si dala oraz a dala seznamce posledni sanci.A ukazalo se,ze ty blbci me meli nechat tady pro toho 🙂.
Já mám manžela ze seznamky.cz 😁 a moje starší sestra taky. A to jsem byla hodně skeptická. Už jsme spolu 9 let.
Já mám svého druhého manžela ze seznamky v Annonci (potkala jsem ho ve 44), byla to také probíračka, napsala mi asi 30 mužů, sešla jsem se s cca 10, pak už jsem nehledala, byl to ten pravý, ale pravda, byla to sbírka, většinou mi stačila jedna schůzka a už jsem nechtěla potkat, každopádně seznámit se dá. Potkala jsem pár lhářů (+ 10 let proti uvedenému, k tomu + 20 kg proti fotce a -20 cm proti uvedené výšce), byli i zadaní nebo děvkaři, co si drželi seznamkový harém. Ale když už jsem to chtěla vzdát, potkala jsem poklad. Za půl roku jsme spolu žili a za dva roky se vzali. A nikdy jsem nebyla šťastnější, i po letech, nedá se s ním srovnat žádný z mužů, kteří prošli mým životem a už vůbec otec mých dětí, kterého naše společné děti, díky jeho založení nové rodiny, už neviděly přes 10 let. Takže dámy, nezatracujte seznamky, inzeráty - ale dobře vybírejte, buďte trpělivé (někdy to trvá měsíce, i roky) a hlavně dejte na své instinkty! Když mezi Vámi nefunguje chemie, nedá se nic dělat (zkoušela jsem s takovým přátelské schůzky dva měsíce, a i když byl hodný, prostě jsem k němu nic nepocítila a rozešli jsme se jako přátelé), když se Vám zdá divný, chová se podezřele, nejspíš máte pravdu (potkala jsem i kriminálníka). Pokud má čas jen v týdnu a víkendy nikdy nemůže, zbystřete (měl nás takových "rozjetých" více, mě na týden, další na víkendy). Ano, je jich tam hodně, těch které bych raději nikdy nepotkala. Ale i normální, rozvedení, solidní a úžasní muži jsou na seznamkách, a já takový poklad našla. Tak se nevzdávejte!
Jako alternativu 😉 https://www.BDSMprofil.cz shody, chat,
Mám z badoo manžela ❤️ už 11 let