Doporučte mi nějaké seznamky, kde potkat nové, normální lidi. Tinder, Badoo ne. Je ještě něco? Ráda bych rozšířila okruh i třeba jen přátel. Jsem s dětmi sama. Přátel moc nemám a neumím se seznamovat. Jsem takový ztracený případ. Ráda bych to změnila. Nějaké rady? 😄
Kamarády bych nehledala na seznamce, ale třeba v místních či zájmových skupinách, je fajn mít parťáky ve věcech, které tě baví.
Když jsem randila, tak jsem 2x vyuzila sluzbu seznamek s aktivitou. Jednou jsem jela na výlet, kde se hráli hry, seznamovali jsme se nenásilně a byl to fajn výlet. Druha byla lukostřelba a opékání spekacku a pivko. Mají různé aktivity: padellboqrd, pub kvíz, výlety, sporty...
Sice z toho vztah nebyl, ale bylo to smysluplnějsi, nez si psát s tou přehlídkou patologii online 😃
@felis to zní zajímavě. Máš konkrétní stránku, prosím?
@sonaxoxo děkuju
@moudivlacek zatím jsem nenarazila na nic, co by mě zaujalo. Toho volného času na pravidelné aktivity, abych se seznámila moc nemám
Jj, tady, ale nevim, jak fungují, preci jen už je to nějaký čas: https://www.findyn.cz/
https://akcepronezadane.cz/kalendar-akci/
https://www.zaipo.cz/
https://www.spolecneaktivity.cz/
@felis moc děkuju 💙
Souhlasím s @felis Mně takovéhle seznamování, nějaká skupinová aktivita pro nezadané, vyhovovalo nejvíc. Chodila jsem na akce, kde jsem poznala spoustu fajn lidí, mužů i žen, kteří měli stejné zájmy jako já. A nakonec jsem se na silvestrovském pobytu na horách seznámila, zamilovala, byla z toho svatba, děti a tak 😀
Je to už dlouho, tak nevím, jestli ještě funguje prijdapotkej.cz nebo spolecneaktivity.cz, tam bývaly i akce určené pro single rodiče. Zkus zapátrat, určitě nějakou takovouhle seznamku najdeš.
Já jsem partnera našla na edarlingu.cz, placená seznamka. Mně to vyhovovalo, protože jsem si říkala, že to odfiltruje týpky, co hledají jen někoho na povyražení.
@levandule_k taky jsem o tom uvažovala. Jak to tam prosím probíhá? Platí se za vyplnění profilu nebo to má ještě nějakou přidanou hodnotu?
Je to pár let, co jsem ze seznamky pryč a úplně přesně si to nepamatuji. To vyplnění profilu je tuším zdarma, ale aby ti to ukazovala profily mužů, tak si to musíš zaplatit. Je to dobré v tom, že zadáš, že chceš ateistu, katolíka, někoho se sš, bezdětného atp. a vyplňuješ i to, jak je to pro tebe důležité tohle kritérium, nebo že je ti to jedno a podle algoritmu ti to nabízí podobné lidi. Pak je tam sada otázek, jestli jsi spíš melancholická, veselá atp., jakou máš ráda hudbu. Trochu zdlouhavé, je dobré být realistická, ale zároveň se pochválit a zbytečně nesrážet. Občas vidím, že někteří lidé jsou schopni popsat stránky o svých špatných vlastnostech, ale ty dobré bagatelizují.
Nejlepší je si to zaplatit na měsíc a uvidíš, jestli ti to něco přinese, jestli ti to sedne.
Také je dobré být realista, prostě, když má někdo napsáno, že miluje komedie a dobré jídlo, tak rozhodně nemusíte mít stejný druh humoru a budete se smát oba ze svého pohledu naprosto nevtipným věcem a jeden bude mít ráda vietnamskou kuchyni a druhý si potrpí na českou klasiku, tak se asi moc shodovat nebudete, ale nejsou věci, které vypovídají od kvalitě člověka a jestli si padnete do noty. Nicméně náš mozek je trochu optimista a chybějící informace "doplní", takže předpokládáme, že se budeme smát stejným věcem, když někdo napíše, že má rád komedie. Ale to asi platí pro všechny seznamky. Mě nejvíc překvapilo, že pro mě jako holku je snadné domluvit si osobní schůzku, tak ti řekne víc, než dlouhé vypisování.
Já jsem kdysi na Badoo natrefila na fajn normálního chlapa, ale asi to bylo štěstí 🤭 . Nakonec jsem našla přítele stejně tehdy ve fitku. Už jsem měla syna 2 leťáka a přijal mě i jeho a budeme spolu 8 let 😊 . Nejlepší fakt vyrazit někde do společnosti, i když vím že s dětmi to není tak jednoduché. Držím palce 🍀😊
Souhlasím s tím, jak tu někdo psal přidat se spíše do nějaký skupiny se společným zájmem, dost jich najdeš na facebooku, např. Aktivní nezadaní, Cestovatelská seznamka.
Já ze své zkušenosti mohu doporučit seznamku sexmiss.com
Sic nehledám, ale štěstí.cz přišlo lidem normální. Hodně štěstí při hledání.🍀♥️