Seznamka pro introverty. Máte tip na názvy malých a klidnějších seznamek?

2. pro 2023

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, na jaké seznamce jste narazily na dobrého, čestného a spolehlivého člověka? Vím, že existuje např. Tinder a další velké platformy, ale bojím se, že jsou plné podivných úchylů. Ráda bych zalovila v nějaké menší seznamce, kde by byla šance najít spřízněnou duši o trochu větší. Jsem obyčejná žena, VŠ, mám děti, jsem introvertka. Nehledám a ani nejsem schopná dát sex na požádání a na prvním rande komukoli. Chtěla bych si zkusit třeba zatím s někým jen psát... Poradíte názvy malých a klidnějších seznamek, kde by se mohl pohybovat třeba i nějaký dobrý a zajímavý muž, který hledá lásku a ne jen povyražení?

zuzkasim
2. pro 2023

Tip na seznamku nedám, protože se v takovém prostředí nepohybuju. Spíš mě napadá, jestli nejít cestou koníčků, společných zájmů? Podle mě je lepší se s člověkem vidět naživo než si psát, takže nějaký kamarád, člověk, o kterém se můžeš sama přesvědčit, že je hodný, spolehlivý, čestný... Nikdo, kdo si bude vypisovat na záchodě doma, protože ho to už se ženou doma nebaví. Nevím, co tě baví, co ráda děláš, ale cílila bych asi spíš tímto směrem, abyste měli něco společného. Takže věnovat se svým zájmům, zkusit klidně něco nového, mám dojem, že tady je větší šance na úspěch.

pampeliska1313
2. pro 2023

Já na tinderu narazila na hrozne fajn lidi, dokonce na nejlepšího kamaráda co mi pak byl svědkem na svatbě. Asi záleží na tý bubline. A je to už tak tři roky určitě. Naopak v práci atd to byla katastrofa co skončila po prvním pivu. Kamarádka si našla partnera, když chodila hrát beďas. Chvalila si, ze tam jsou různý lidi, střídají se v týmech a nakonec už čeká s tím jedním holcicku. Takže bych klidně zkusila někam takhle začít chodit. Já manžela poznala na škole. Tchyně poznala partnera v autobusu - řídil 🙂 ono si to vždycky nějak sedne. Držte se🙂

ines76
2. pro 2023

Ja byla na placene seznamce Nahoda a na krestanskych Noemi a katolik.cz, pokud bys hledala vericiho cloveka. Taky jsou tam ruzne zvláštní typy jako asi všude, ale na vyloženě uchylaka jsem nenarazila. Docela dobre bylo speedy dating. Ja teda naopak nechtela dlouhe psani, naopak hned se sejit (na bezpečném miste samozřejmě), za me jedno setkani rekne o člověku vic nez tisic mailů... nakonec (muj nynejsi) manzel odpovedel na muj inzerat na tom katolik.cz.

levandule_k
2. pro 2023

Já jsem si našla partnera přes seznamku, volila jsem placenou, aby to odfiltrovalo nejvíc pofiderní zájemce. Byla jsem na edarlingu. Muži mi tam přišli vesměs solidní, příjemně mě to překvapilo. Sex na prvním rande po mně nechtěl nikdo z mužů se kterými jsem se sešla. Některé setkání skončila první schůzkou, jinde jsme si dali schůzek víc a pak to jeden z nás ukončil. Měla jsem odtamtud i 3 kratší vztahy než jsem našla toho pravého.

Klidně vyzkoušej třeba i Tinder, prostě abys měla srovnání.

Na rovinu, jestli chceš najít partnera, tak vystup ze své komfortní zóny a jdi s ním na kafe, víno. Ono ti to dá víc než tisíc zpráv na netu. Jasně trochu si psát a poznat se, proč ne, ale je nesmysl s ním psát 2 měsíce. Kdysi jsem se bavila s borcem, co byl na seznamce a měli jsem schůzku a říkal, že ho překvapilo, že jsem byla ochotná ke schůzce, že většina si chce hlavně psát.

Přijde mi, že čekáš, že na seznamkách jsou trochu úchyláci a odpad. Taková malá nevyžádaná rada, pokud máš tohle nastavení mysli, tak si do života někoho takového přitáhneš. Muži jsou fajn a jdou na rande s kůži na trh stejně jako ty, také je to pro ně těžké, také zažili x odmítnutí a x držkopádů ve vztahu.

@zuzkasim Kdysi jsem četla článek, že se vytrácí prostředí, kde se přirozeně potkáváme muži a ženy, že jsme víc separování. Ona si jde zacvičit aerobic, on jde s klukama na fotbálek. Takže já bych se na to úplně nespoléhala. Jasně mít oči a mysl otevřenou, protože se lze seznámit kdekoliv, ale já bych šla štěstíčku naproti na seznamce.

lamiaaa
3. pro 2023

Já spíš než seznamku poradím například nějaké skupiny na facebooku, které sdružují lidi se stejnými zájmy. Já jsem třeba kdysi byla v různých skupinách typu Spolucestování, Cestovatelská seznamka, Aktivní nezadaní...domlouvaly se tam například různé výlety a často se domluvilo vícero lidí, jela celá parta...pro mě tenhle styl seznamování možná lepší než se rovnou se scházet xkrát s jedním člověkem a hledat, tak radši zkusím nejdřív poznat nějakou partu a tam už třeba člověk někoho potká... ale každému vyhovuje něco jiného.

elfka21
3. pro 2023

Pokud nejsi věřící, tak taky doporučuji placené seznamky jako ne edarling. Manžela jsem tam sice nenašla, ale potkala jsem zajímavé muže a rozhodně žádní zoufalci to nebyli.