Zajímalo by mě, jestli jste k seznámení využily internet, popř. jaké seznamky, a jak to dopadlo.
Ano, poznala jsem na internetové seznamce svého manžela, se kterým oslavíme brzy 9 společných let a 4 roky jako manželé.
Nemám zkušenost ale kamarádka. Našla si přítele docela rychle jsou spolu už 3-4roky? Teď čekají miminko a jsou spokojení 😊 A můj nevlastní táta si tak také našel, ale tam na to mám jiný názor 😁
My jsme měli včera 9 let od svatby😀 dvě děti a pes😀
@elialen My se seznámili na seznamka.cz. Tehdy jsem už vzdala hledání vážného vztahu a chtěla jsem si jen užít. No ale jezdil za mnou pořád, a výsledek? Jsme spolu 8 let, z toho 6 let manželé, máme 19denní holčičku a psa 😊
Přidávám další kladnou recenzi na seznamka.cz 😀. Ale je to taky už více let, takže nevím jaká je situace dneska. Jinak párů co se seznámily přes internet znám více, jen je třeba vybírat a nenechat se hned odradit.
Take jsme se s pritelem seznámili na internetu. Nevim jestli badoo se da považovat za seznamku, protože spouste lidem tam jde o jednu vec. Ale narazili jsme na sebe. Letos spolu budeme 4 roky a mame 10ti mesicni dcerku, baracek, hypoteku 😀 take nemame vzdy na ruzich ustlano, ale na to urcite seznamka nemá vliv 🙂
@veronika_aki vždycky jsem slyšela, že se na internetu nedá seznámit a ono hle....spousta příběhů má šťastný konec
Taky jsem současného manžela poznala na internetu, na lidé.cz. Jsme spolu 7,5 let a máme spolu 5 letýho syna. Oba máme z předešlých vztahů 2 děti v pubertálním věku. Jeho dcery už k nám od loňska moc nejezdí. A taky spolu překonáváme těžkosti, které nám zasahují do života, ale snažíme se to spolu zvládnout aby nám bylo dobře 😊
Tak my se s manželem nepoznali přímo na seznamce. Nějakou dobu jsme si psali na Xchatu (ano, před 10 lety to bylo velmi oblíbené mezi lidmi, dnes nad tím nikdo nevzdechne), pak jsme se chtěli poznat, tak jsme se střetli, a tak nějak jsme spolu už zůstali. Odešla jsem za ním, vzali se, založili rodinu, koupili byt, budeme stavět dům. Jo, loni jsme měli krizi, zaviněnou mnou, ale překonali jí, a zase jsme šťastní. 🤷🏻♀️ Jde to, ale jako na každým vztahu se i na takovýmhle musí pracovat. 😉
Jj, seznámili jsme se na Badoo asi po 10 minutách od me registrace. Dnes bychom měli být se synem propuštěni z porodnice a domu se těšíme, protože jsme šťastní. Má dcera dostala druhou šanci na tátu a já na partnera, který je vzácností
seznamili jsme na lide.cz :D od te doby uplynulo skoro 12 let, narodily se 2 deti (7 a 3 roky) a pred 6 lety svatba :D
Tiez zoznamenie cez badoo. Nasla som si ho tam, pozvala ho von. A od vtedy sme spolu. Uz su to najkrajsie 3 roky, nedavno bola svadba a cakame nasu prvorodenu princeznu.
Moje maminka si přes internet našla přítele, se kterým je už 10 let 😁 myslím, že to bylo lide.cz 🙂
seznamka.cz, v srpnu to bude 5 let, 3 roky manzele 🙂
Seznámili jsme se na seznamce jiskreni.cz (aspoň myslím, že se to tak jmenovalo) a bylo to v létě 2012, byl mi od první schůzky sympaticky i já jemu, v říjnu jsme spolu začali chodit, v listopadu spolu bydlet....od té doby uteklo už pár let, taky na podzim oslavíme 8let co jsme spolu...Máme 6letou dceru, 4roky jsme manželé, 2letého syna a plánujeme ještě třetího prcka 😉
Taky jsme se seznámili na internetu, ovšem nikoliv cíleně. Potkali jsem se na jednom diskuzním fóru k jednomu seriálu. Kvůli "obecnému blahu diskuzní komunity" jsme začali komunikovat na icq, postupně to přerostlo do obecné komunikace, až padl návrh na osobní setkání (žili jsme na opačných koncích republiky). A výsledek? Sešli jsme se před 13 lety, 9 let jsme manželé a máme dvě děti 😉
Seznámila jsem se na štěstí.cz před 8 lety, manželé jsme skoro 7 let, 2 děti.
Ja jsem se seznamovala takřka výhradně na netu, i s prvním manželem. Za mě to může být na seznámení fajn. Ale druhého manžela, se kterým mám dceru, jsem potkala u moře bez internetu 😁 .
I my jsme si prvně psali přes net. ( teď spolu budeme 8let, máme 4 děti a v létě už snad zmákneme i tu svatbu 😂 )
Seznámila jsme se sním přes Badoo, Jako dospívající dívka sem si chodila psát s klukama 😀 nu a nějak se to tak stalo 😀.. Teď jsme spolu 5,5 let, a za 20 dní máme svatbu ... a čekám miminko 🥰.
O sobě jsme napsala (viz. výše), znám i další lidi, kteří se seznámili na seznamce:
- příbuzný si našel manželku na seznamce, jméno seznamky nevim, 1 dítě, jsou spolu asi 12 let,
- kolegyně z práce, tehdy ji bylo asi 50 let, si našla přítele na seznamce, přestěhovala se za ním, už ji nevidam, takže nevím jak to dopadlo, když jsem jí viděla naposled, byli spolu asi 5 let
- kamarádky rodiče se seznámili přes inzerát v novinách (v osmdesatych letech), jsou spolu dodnes
S muzem jsme se pred 10 lety seznamili na libimseti. A jsme spolu od te doby porad 🙂
my na Badoo pred 7l a 3m.máme už 13m syna.tak hodne stesti.verim,ze se tam da najit i osudovy muz
@cikitkapb taky jsem manžela potkala na xchatu před 19 lety ❤️ Brali jsme se po 10 letech chození, jsme spolu pořad šťastní, dětem je 5 a 2 a mužů za sebe a snad i za manžela říct, ze to je čím dal lepší, po všech stránkách ❤️🥰😍
My se seznámili na Badoo. Tenkrát jsem se dozvěděla, že tam má profil ex a hrozně mě zajímalo, co tam o sobě píše, tak jsem si taky založila profil a při hledání toho ex jsem narazila na fotku současného partnera. Hrozně mě zaujal, tak jsem mu ji lajkla a pak se jen modlila, aby napsal. No a napsal 😊😊 S nikým jiným jsem si tam nikdy nepsala a toho ex jsem už taky nehledala 😀 Nedávno jsme oslavili šesté výročí a na cestě máme druhé dítě 🥰
I ja jsem se seznamila se svym muzem pres seznamka.cz, ale aby nemela jen dobre ohlasy... Byla to dlouha cesta plna falesnych profilu, nadrzenych radoby samcu a neskutecnych idiotu, a zenatych panu 🤣🤦♀️
Seznamka.cz První láska a zároveň osudová. Jak to dopadlo? Svatbou, dětma a společným, životem již 8 let. A, že jsme na růžích ustláno neměli a nemáme, ale nemyslím vztah, ten se upevnil, a je opravdový...spíše problémy okolo ale i ty řešíme ruku, v ruce.