Sexuální obtěžování na pajdáku. Sledujete? Co si o tom myslíte?

atomix
6. únor 2023

Sleduji kauzu sexuálního obtěžování na pajdáku. Sledujete taky? Co si o tom myslíte? Byly jste na pajdku a zažily taky?

gbp
6. únor 2023

@atomix kde to je k videni? studovala sem tam. na katedre vytvarnych umeni. neco se tam povidalo...ale teda ne obtezovani, spis ze nektere studentky jsou svolne a nekteri ucitele nejsou proti 🤷🏼‍♀️ ale ja sem to nikdy moc neresila, protoze sem studovala jeste na fakulte vytvarnych umeni VUT a tam se deli jeste mnohem podivnejsi veci 🙈🤭

pajusz
6. únor 2023

@atomix včera jsem poprvé zahlédla v TV na ct1 myslím do ty doby jsem to nezaregistrovala. Je to peknej hnus, měli to dobře promyšlený páni profesoři 🤮🤮. Ne, nebyla, nezažila.

kafr
6. únor 2023

@gbp to mám stejný dojem. Mám pajdak VV+OV, na favu jsem dělala talentovky, ale měla jsem tam z toho prostředí divný pocit, takže mě nakonec nemrzelo, že jsem se nedostala. A katedra VV... no, byly předměty , které jsem prostě splnila a mazala dál, co tam předváděly jiné jsem se radši nezajímala.

gbp
6. únor 2023

@kafr umelci no 😅 na favu je to docela rozdelene na tu "normalnejsi cast" a ty ...no ty druhe 😅🤭🙈

gbp
6. únor 2023

@rickym ty jo to je blby, to by samozrejme byt nemelo. kazdopadne, nektere holky taky provokuji a jsou rady 🤦🏼‍♀️ tim samozrejme nehajim ty ucitele, to vubec

levandule_k
7. únor 2023

Zaznamela jsem to, četla jsem článek na seznamu. Je to hnus, pokud je to takto vynucené. Tady došlo k vyhození studentky, protože se s vyučujícím nevyspala. "V roce 2017 jsem studovala v druhém semestru učitelství 1. stupně základní školy. Na katedře tělesné výchovy jsme absolvovali povinné předměty jako gymnastika a atletika. V předmětu jsem měla navíc několik absencí, a tak jsem psala svému vyučujícímu a zajímala se o možnosti nápravy absencí například formou vypracování nějaké práce či testu fyzických předpokladů. Odpověděl mi, že se domluvíme na letním výcvikovém kurzu. Na tomto kurzu se přes den sportovalo a přes noc se ve větším množství pil alkohol, v mnoha případech dokonce vyučující pili alkohol stylem body shot z pupíků studentek, tím to ale nekončilo, střetávali se tam se studentkami i ve více intimních setkáních. Učitel se mnou chtěl vyřešit mé absence fyzickým kontaktem, který je ve vztahu vyučující–žák naprosto nevhodný a nezákonný, odmítla jsem. V průběhu mého dalšího roku studia mi několikrát řekl, že mě nechá ze školy vyhodit. Daný předmět jsem opakovala, nicméně vzhledem ke změně akreditace oboru již pod jiným kódem předmětu. I přesto, že jsem opakování předmětu splnila, nebyl mi nikdy uznán a mé studium bylo předčasně ukončeno."

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcas...

Pokud přeskočí jiskra, že se oba zamilují, to se stane, to jsem tolerantní, ale podmiňování zápočtu sexem je nechutné.

limali
7. únor 2023

@atomix zažila…kto sa o to zaujímate tak doporučujem podcasty Pod Svicnem a Profil Zločinu. Je fakt hnus čo sa deje a že sa to v podstate nerieši + sa vina skôr hádže na obete.

marcicek84
7. únor 2023

No ja to v mediich ani nezaregistrovala,nicmene vyhodit ze skoly,kdyz neni sex je hnus.Jinak ale
holky jsou uz dospele,tak by se nejak branit mohly umet,myslim,ze nektere do toho sly jako flirt a neresily a vynucene to nebylo,jen aby mely neco snazsi...nicmene to prostredi tam bude na hlavu,protoze mozna to tim zaclo a pak si pani profesori mysleli,ze muzou vse a zacli to vynucovat a vyhazovat a to je spatne..jakykoli vztah ucitel-zak je nepripustny...doufam,ze se to prosetri a vinici budou potrestani.Jinak si myslim ale,ze to muze byt na vsech VS,urcite se tam takovi najdou a najdou se vsude,nemam iluze o tom,ze ne...

annk4
7. únor 2023

Takový věci se bohužel dejou i jinde… treba na Mendelce byl jeden profesorskej ,,lovec”, hned jsme dostaly holky varování. 🙄🙄

bramarfi
7. únor 2023

@annk4 Potvrzuju. Aféru má za sebou i "má" FF UK. Ale naštěstí tam se toho řešení chopila děkanka a nezametalo se pod koberec. Já měla "štěstí", že jsem sice šovinistická hovada zažila, ale nikdy to nepřekročilo hranici směrem k intimitě a sexualitě, prostě si "jen" honili ego u zkoušek a tak. Nic jiného si přede mnou naštěstí nehonili.