Holky vím že je to trochu otázka na tělo, ale ráda bych se vás zeptala zpříjemnujete si s přítelem, manželem sex?? Nebo jaký na to máte názor? Mám na mysli třeba nějaké pomůcky atd...
Jasně. Zkusit se má všechno 😉 Ale vždy musí oba souhlasit.
Jo
@gracinka7 a nějaký typ?
@agneska7 No do trojky ne spíš mě zajímají nějaké ty pomůcky 😁
Ano, začali jsme nedávno. Nepoužíváme vždycky, spíš když chceme spatření. Vibrátor, teď jsme zkusili vibrační kroužek. Já bych chtěla udělat si video, manžel není proti. Snad přes zimu😊 Pokud se oba shodnou, nebojí se experimentovat a jsou otevření v komunikaci co jo a co ne, je to podle mě v pořádku.
Mame doma primo eshop s erotickymi hrackami...www.erotickehracky.eu
Je fajn to obcas prostridat...Nekdy se hezky a nezne pomilovat,nekdy si zasukat,a nekdy to nakombinovat i s nejakou tu pomuckou...Je to super a musim rict ze u nas v postely nikdy neni nuda .. Pritel touzi po trojce ale to ja bych nezvladla,do toho bych nikdy nesla...
@katkas75 máte nějaký tip na kroužek??
@nathalka22 Ano, bez pomůcek ani ránu, je to skvělá věc, máme jich plnou kabelu 😂. Nejlepší je satysfier pro mě (taková ta "násoska" na klitoris), to používám snad po každé při sexu, orgasmus mám díky tomu vždy s jistotou. Pak máme různé pomůcky na svazování, skleněné kolíky do zadku (ty mám taky hodně ráda), klasický vibrátor, svorky na bradavky, roztahovací pumpičku, velké gumové dildo s přísavkou třeba na skříň, škrabošku, důtky pro začátečníky a nevím, co ještě 😅. Hračky používáme jen někdy, když je na to chuť a dostatek času. Moc nedoporučuju: skleněné dildo (vůbec se nepřizpůsobí a může to tak bolet, když ho žena neovládá sama), klasický vibrátor (menší pomůcka na klitoris je mnohem lepší), gumové návleky s výstupky na penis.
@katule1990 holka tak ty se mi libis👍👍👍👍😂😂😂naprosto souhlasim,analni kulicky,vibratory,vakuuove pumpucky atd...skvele jsou i pomucky pro chlapa a i parove😂😂
@nathalka22 koukni k nam na stranky mame jich spousta je hodne druhu vibracni,nevibracni a nebo existuji i pouze navleky
@nathalka22 na doporučení jsem objednala nějaký kolem tří set. Ty nejlevnější moc nebrat. Vybrala jsem nějaký z přední strany prvního obchodu s erotickými potřebami 😊 Asi to chce zkusit, jak vám bude sedět.
A můžu se zeptat - partner je taky pro zpestření? Resp. co by uvítal on? Má nějaké přání? 😉
@nagojka Trochu jsem se bála, aby mě někdo nenazval spíš prasetem 😂😅. Ty satysfiery jsou za mě fakt dokonalá věc, jen to v některých polohách trochu překáží, ale bez něj už nejezdím ani na víkendovou dovolenou 😂. A hned na druhém místě jsou ty kolíky do zadku, ale je jasný, že to není pro každýho. Já mám anální sex hodně ráda, bohužel i teď v těhotenství, kdy by se to dělat nemělo 🙊. Obecně jsou pomůcky super, zato mě neláká žádná trojka, swingers ani natáčení home videa. Mám strach, že by mi to tak sexy nepřipadalo, kdybych se viděla 😅. I když sex po Skype s pomůckama, když byl manžel na služebce byl vlastně dost fajn 😇.
@katule1990 tak to mame temer stejny styl...taky sem si rikala jestli je na svete nekdo podobny...kazdy ma sve sexualni choutky a predstavy za to te snad nikdo nemuze nazyvat prasetem...eroticke pomucky jsou od toho aby delali lidem dobre a uspokojovali je...priznam se ze satysfiery teda neznam musim kouknout...Porad radi zkousime nove a nove veci..fantazii se meze nekladou..Me taky trvslo nez sem tomu prisla na chut...Analni sex je bezva kdyz je na to citlivy partner ktery to dobre umi..🙂a souhlasim s tim ze spis naky grupace a tenhle smer mi prijde ujety...nikoho dalsiho bych k nam do postele nepustila
@nagojka Na satysfiera určitě koukni. On takovým pulsováním nasaje klitoris a má to asi 10 rychlostí, každá si vybere. Já mám často radši takový drsnější styl, ale zdaleka nevyužiju tu nevyšší rychlost, takže myslím, že uspokojí každou 🙂. Používám ho jak sama, tak při sexu. Doporučila jsem ho kamarádce, objednala si trošku jiný typ (teď už je větší výběr, já ho mám několik let) ve tvaru tučňáka a je děsně roztomilej 🐧😀. A taky si ho chválí. Navíc je i vodotěsnej, takže se může brát do vany, bez obav mýt atd. Jinak anální sex je prostě super, na ten se drsně nemůže, to je pravda. Ale když se vše pěkně připraví skleněným kolíčkem a použije dost lubrikantu, tak to není ani malinko nepříjemný, naopak. Asi jsem na to dostala chuť, jak o tom píšu 😂😇😂.
@katkas75 No právě my nemáme ani jeden zkušenost tak bysme chtěli něco zkusit ale nevím co
@katule1990 nooo tak vy už jste jinak zkušení ale my ještě nic nezkoušeli... Já si říkala třeba pro začátek vibrační kroužek už jsme to nekikrat probírali přítel říkal pokaždé ano ale žádná změna nenastala...
@katkas75 No já se ho už několikrát ptala na vibrační kroužek jestli zkusíme vždycky že jo že nějaký objednáme a že to chce zkusit ale doposud žádná změna nenastala... Vždycky prvotní nadšení jak to vzpomenu a pak nic.. Nevím jestli se stydí nebo co...
@nathalka22 Tak zrovna s vibračním kroužkem zkušenost nemám. Jako první jsem tenkrát od manžela dostala pod stromeček klasický vibrátor 😀. Já bych se nebála pro začátek ani ničeho takovýho, ale samozřejmě záleží na vás. A co kdybys nečekala a hračku prostě pořádila sama. Jednou byste si večer dali sklenku a ty jí pak vybalila jako překvapení 😇?
@katule1990 taky jsem nad tím přemýšlela ale abych řekla mám smíšené pocity dneska jsme se o tom taky bavili čekala jsem že třeba teď večer na něco mrknem a tak no ale spletla jsem se..
@katule1990 a jinak vibrátor doma mám ještě z předešlého vztahu...
@nathalka22 jak píše kolegyně - koupit sama, vybalit večer, prolomit ledy. My si to takto zpestřovat začali nedávno, v řádu měsíců. Dlouho jsem se styděla a taky náš sexuální život dostal dost zabrat snahou o miminko - ovulace, pojď na to, teď ne, obden... Takže jsme si řekli, že se raději zaměříme na to udělat si to víc zábavné nebo jak to říct 😊 vibrátor jsem si objednala sama, menší, kroužek po doporučení, ale to jsem mu před tím řekla. Jak tady čtu některé holky, tak ty jsou už o x levelu jinde😁 My to máme takto po skrovnu a zatím nám to plně stačí. Víš, nám vlastně šlo asi o to, že jsme si tímto dali najevo (resp. já mu), že ho nechci na sex jen kvůli oplodnění, ale že mam na mysli i to, aby to bylo fajn😊 To jsem trochu odbočila, pardon.
@katkas75 a jaký kroužek jste koupili?? A vibrátor si na něj pak vybalila jo když si objednávala sama?? Já ani nevím na jakých stránkách nejlépe objednavat
@nathalka22 Třeba mu je trapný to společně vybírat, ale když s tím přijdeš v posteli, tak nebude proti, jestli je tomu podle vašich rozhovorů nakloněný. Jen se třeba stydí ti navrhovat, jaký vybrat atd. Já bych to zkusila vybalit, až bude vzrušený a uvidíš 🙂. Jinak u nás většinu hraček objednával manžel, nevím, kde. Já jsem si pak objednávala toho satysfiera myslím na ekondomy.cz. Ale prostě koukneš, co kde mají, kde to mají třeba levnější, zaručí diskrétni doručení a je to 🙂. Někdy mívají akce na slevových portálech.
@nathalka22 už ten náš kroužek nemůžu najít, ale bylo to myslím taky na ekondomy. Ti to doručí diskrétně. Je tam dost kroužku, od 50 Kč. Já brala kolem tří set, úplně obyčejně tvarovaný. Nestojí to zas tolik, nějaký obyč vem a uvidíš 😁
A s vibrátorem - no už víckrát byla řeč, že ho mám, nevěřil mi. Tak jsem jednoho krásného dne odešla z koupelny, když se ještě sprchoval, a čekala ho v ložnici s vibrátorem v akci😁😎
@katkas75 jo tak zkusím Teda něco vybrat i když sama nevím co výběru, jo takže vibrátor si nejprve používala sama a až po nějakém čase co jste o tom s manželem mluvili ho zacla používat před ním jo??
Já doma vibrátor mám od bývalého přítele ale moc mě neoslovil byl sice dráhy ale asi mi nevyhovuje i když pravda že už nějaký čas je jen schovaný
Pomůcky v pohodě 😉 dalšího člověka jakože do trojky bych ale nechtěla 😁