Ahoj.. Cca rok a půl byl klid s přítelem.. A včera se rano vzbudim bez kalhotek a trička ráno.. Řekl mi že sex. Byl. Vášnivý a ze jsem. Magor pokud mam okna a nepamatuju si říkala sem si zda mi něco nedava do pití . Tehda mi tohle dělal neustále a rok byl klid nestalo se to..
Začal brát. Neuroly na spaní.. A včera se mi tohle právě stalo po roce a půl dělá ze me. Blázny.. Prece me sakra vzbudi při sexu ne?? Uchyl......
A ještě tu o Popelce prosím 🤦♀️
😂😂😂😂😂👍👍👍
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@lufjocek takze te vlastne znasilnil.Co misto psani sem na kone treba zapojit mozek a jit k dr na odbery a na policajty?Pokud ti dal neco do piti tak se to da lehce dokazat a i to,ze probehl sex.Ted uz je asi pozde...
@lufjocek Odhaleno, uloveno, muzes jit na Fejsbucek.
@sudylichozrout pri urovni dotazu nekterych uzivatelek bych se ani nedivila kdyby to byla pravda... Kdyz se nekdo dokaze ptat na netu jestli u nej probehla ovulace tak uz je mozne i tohle. 🙂
Myslim, ze by se spouste zen libilo, kdyby je pri sexu partner v noci nebudil. 😂 To by bylo na svete spokojenych manzelstvi. 😃 Tak co ti vadi?
@alcar No nevím, mně by to vadilo že on by si užil a já to celé prospala 🤔😄
@lufjocek Že bys v normálním stavu prospala celý sex je divný. Jako vzbudit se během začátku sexu, to je to nejlepší probuzení 😊 ale že bys o tom nevěděla... Pokud máš takové pochybnosti zda ti něco nedává do pití, proč s ním teda jsi??
Občas se mi to stává taky,že na přítele přijdou v noci choutky a já to prospím 😀 ale tragédii z toho neděláme,prostě si to pak zopakujeme "za živa" 😉 spím totiž dost tvrdě,jak ten pařez...
Dobrý večer, já mám hodně divoké sny a občas pěkně peprné.
Mám takový dojem, že stejný název a popis příspěvku se na MK objevil před rokem či dvěma roky. Opakování vtipu není vtipem.
To je nejstupidnější troll, co tu kdy byl.
@kajalka nekrofil?Ale nema sanci se dostat k mrtvole tak se spokoji
ale tak jako pobavilo :D
@lufjocek a?