Sex ve spánku.

lufjocek
9. čer 2020

Ahoj.. Cca rok a půl byl klid s přítelem.. A včera se rano vzbudim bez kalhotek a trička ráno.. Řekl mi že sex. Byl. Vášnivý a ze jsem. Magor pokud mam okna a nepamatuju si říkala sem si zda mi něco nedava do pití . Tehda mi tohle dělal neustále a rok byl klid nestalo se to..
Začal brát. Neuroly na spaní.. A včera se mi tohle právě stalo po roce a půl dělá ze me. Blázny.. Prece me sakra vzbudi při sexu ne?? Uchyl......

zelenaesmolda
9. čer 2020
mimco
9. čer 2020

@lufjocek tak asi tě nechtěl rušit, vždyť je to od něj hezké, já bych mu něco dobrého uvařila😁😁😁😁

malenka3
9. čer 2020

A ještě tu o Popelce prosím 🤦‍♀️

bruckner
9. čer 2020

😂😂😂😂😂👍👍👍

verunkanatalka
9. čer 2020

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

zelenaesmolda
9. čer 2020

@lufjocek takze te vlastne znasilnil.Co misto psani sem na kone treba zapojit mozek a jit k dr na odbery a na policajty?Pokud ti dal neco do piti tak se to da lehce dokazat a i to,ze probehl sex.Ted uz je asi pozde...

tasimia
9. čer 2020

@lufjocek a ty pořád píšeš s přítelem? Žasnu, že si s ním byla když ti to prováděl už předtím..

sudylichozrout
9. čer 2020

@lufjocek Odhaleno, uloveno, muzes jit na Fejsbucek.

zelenaesmolda
9. čer 2020

@sudylichozrout pri urovni dotazu nekterych uzivatelek bych se ani nedivila kdyby to byla pravda... Kdyz se nekdo dokaze ptat na netu jestli u nej probehla ovulace tak uz je mozne i tohle. 🙂

calvac
9. čer 2020

@lufjocek nee, neverim!!!! Je to mozne?

alcar
9. čer 2020

Myslim, ze by se spouste zen libilo, kdyby je pri sexu partner v noci nebudil. 😂 To by bylo na svete spokojenych manzelstvi. 😃 Tak co ti vadi?

klokanka31
10. čer 2020

@alcar No nevím, mně by to vadilo že on by si užil a já to celé prospala 🤔😄

klokanka31
10. čer 2020

@lufjocek Že bys v normálním stavu prospala celý sex je divný. Jako vzbudit se během začátku sexu, to je to nejlepší probuzení 😊 ale že bys o tom nevěděla... Pokud máš takové pochybnosti zda ti něco nedává do pití, proč s ním teda jsi??

piskoteka
10. čer 2020

@lufjocek Doporučuji najít si chlapa s penisem větším než 2 cm. To je pak jasný že to člověka nevzbudí. A pokud to naaaaaahodou fakt není troll, tak vypni mobil a jdi balit kufry.

dejna06
10. čer 2020

Občas se mi to stává taky,že na přítele přijdou v noci choutky a já to prospím 😀 ale tragédii z toho neděláme,prostě si to pak zopakujeme "za živa" 😉 spím totiž dost tvrdě,jak ten pařez...

tulikiss
10. čer 2020

@dejna06 ty v.le ono se to mnozi, bezte uz do ...... skoly a neplevelte kone

sinorina
10. čer 2020

@calvac
@piskoteka no hele holky, nejdřív napíšu, že se mi to taky úplně nezdá, ale třeba kamarádka tvrdí, že s ní měl chlap sex a ona spala. Do pití ji určitě nic nedal, ale ona tvrdí, že to jde. Podle mě, blbost. Teda pokud není něčím omámená

marketanova
10. čer 2020

Dobrý večer, já mám hodně divoké sny a občas pěkně peprné.

aklin
10. čer 2020

Mám takový dojem, že stejný název a popis příspěvku se na MK objevil před rokem či dvěma roky. Opakování vtipu není vtipem.

miba10
11. čer 2020

@lufjocek beru tohle celé jako trolla, ale každopádně jsem se pobavila.

kajalka
11. čer 2020

@aklin Jojo, také si vzpomínám 🙂 Každopádně, i kdyby se ženská neprobudila, o čemž pochybuju, co je to za chlapa, když onanuje na bezvládným těle?!

te_reza
11. čer 2020

To je nejstupidnější troll, co tu kdy byl.

zelenaesmolda
11. čer 2020

@kajalka nekrofil?Ale nema sanci se dostat k mrtvole tak se spokoji

terezz29
12. čer 2020

ale tak jako pobavilo :D