Ahoj holky,jak to máte vy se sexem před prohlídkou u gynekologa? Děláte normálně sex před prohlídkou a nebo vám je trapně. Upřímně mě by bylo trapně, když ze mě začnou vytékat spermie.
Budu ráda za každou odpověď.
Moc nerozumím proč se tedy na něco takového ptáš, když máš jasno, že by ti bylo upřímně trapně, je to 50 na 50, 50% žen půjde klidně po pohlavním styku k doktorovi ( sprcha je Jasná ) a 50 % nepůjde, ale když mám přeci jasno, že by mi to bylo trapné, tak se neptám na takovou otázku 😀
Sexuju kdyz sexovat chci, neresim jestli jdu na gyndu.
Tak přerušovaně nebo kondom a máš vyřešeno.
Já mám teda zažito, že sex ne ani den před kontrolou 🤷 přijde mi, že mi to i někdo říkal. Ale každého věc.
A ono se da sexovat pouze s ejakuaci dovnitr? 😂
@zuzana657 sex mám kdykoliv se nám "zachce" vůbec neřeším, jestli mám v plánu kontrolu u mého gynekologa...
@leniczka23 moje řeč..ale pár hodin před návštěvou gynekologie se mi většinou nechce😆
@balogis jo to me jeste takhle tesne pred nastesti neprepadlo😁😁 Ale vim, ze zeny nesexuji ani den pred treba.
@leniczka23 Joo to je pravda, nicméně předpokládám,že až se mi to jednou stane a vlítnem na to před prohlídkou,tak se moje gynekoložka nebude divit ,že mám sex když ví že mám tři děti a že k tomu bylo třeba sperma😆
@balogis 🤣🤣🤣
Ano, ovsem bez spermatu v pochve.
@zuzana657 A sprchu znáte? 😅🙈😁