Holky jdu s trošku citlivým tématem, ale i tak to zkusím. Jsem prvorodička a kolem sebe nemám nikoho aktuálně po císaři, koho bych se mohla zeptat
Jaké jsou vaše poznatky a zkušenosti secu v šestinedělí po císaři?
Momentálně jsem 5 týden ale už se to nedá vydržet, cítím se fajn, očistky mám spíš jak končící MS, takže se dá říct že už vůbec.
Mám trošku strach, i když si říkám, že se cítím fajn tak proč ne? 🤔
@katule1990 můžu se zeptat jestli jste použili kondom? Kvůli infekci
Já si to teda nedokážu představit, zaprvé jsem krvácela dva měsíce po císaři a za druhé mě bolela jizva celé šestinedělí, nebyla chuť, nic 😄🙂 ale teda kondom bych určitě doporučila, infekce, další těhotenství... To asi nechceš 😁
Ja by som este pockala, ocistky su infekcne, sestnedelie nie je vymyslene zo zabavy. Po cisari ma teda prvy sex neskutocne bolel, takze proste opatrne.
@kamii12 Tyjo, to si popravdě nejsem jistá, ale myslím si, že ano 🙂. Určitě bych ale kondom doporučila. Jizva mě při sexu vůbec nebolela, problém byla akorát ta suchost, ale to se dá řešit 🙂.
Popravdě pokud jsou ještě ocistky, tak bych počkala... Je to infekční a můžeš po tom začít znovu krvácet, jsi po břišní operaci, kdybys byla po normálním porodu řekla bych jo, ale počkala bych... Mám dva císaře, a u obou jsem dodržela šestinedělí... Pokud se to nedá vydržet, tak přece nemusíte mít hned klasický sex... Trocha mazlení nemůže uškodit..😆😆
to mi pripomina tu glosu na vtipne avsak pravdive predstavy o tehotenstvi/porodu... sex v sestinedeli jooo, sex v sesti mesicich uz neeee ( clovek je vyrizeny z mimina a nema chut ani silu) 😀
já až po 2 měsících, dřív fakt ne
Měla jsem trochu větší problém dosáhnout orgasmu, ale srovnalo se to.:D sex je i teď po půl roce citlivější a někdy je to na škodu. Doteď jsem se neuvolnila úplně, pořád mám v hlavě, že je to někde sešitý a trochu se bojím.
Já byla po císaři hodně aktivní (chůze) a tak jsem se už po 4 týdnech cítila u byla chuť (narozdíl od teď 6 měsíců po 🤣) takže jsme to s kondomem zkusili ale po orgasmu to trochu bolelo teda
@lida9 haha čtu až teď co jsem napsala svoji odpověď🤣🤣🤣 sedí jak prdel na hrnec 🤣
@kamii12 Měla jsem to stejně jako ty, jen už jsem neměla vůbec očistky. Sex jsme měli, vše v pohodě, jen mě překvapila suchost, to jsem nikdy nezažila, je to hormonama po porodu. Takže doporučuju mít po ruce lubrikant 🙂.