Sex po císaři v šestinedělí. Zkušenosti?

kamii12
31. pro 2021

Holky jdu s trošku citlivým tématem, ale i tak to zkusím. Jsem prvorodička a kolem sebe nemám nikoho aktuálně po císaři, koho bych se mohla zeptat
Jaké jsou vaše poznatky a zkušenosti secu v šestinedělí po císaři?
Momentálně jsem 5 týden ale už se to nedá vydržet, cítím se fajn, očistky mám spíš jak končící MS, takže se dá říct že už vůbec.
Mám trošku strach, i když si říkám, že se cítím fajn tak proč ne? 🤔

katule1990
31. pro 2021

@kamii12 Měla jsem to stejně jako ty, jen už jsem neměla vůbec očistky. Sex jsme měli, vše v pohodě, jen mě překvapila suchost, to jsem nikdy nezažila, je to hormonama po porodu. Takže doporučuju mít po ruce lubrikant 🙂.

kamii12
autor
31. pro 2021

@katule1990 můžu se zeptat jestli jste použili kondom? Kvůli infekci

jako_mala_holka
31. pro 2021

Já si to teda nedokážu představit, zaprvé jsem krvácela dva měsíce po císaři a za druhé mě bolela jizva celé šestinedělí, nebyla chuť, nic 😄🙂 ale teda kondom bych určitě doporučila, infekce, další těhotenství... To asi nechceš 😁

vladienka
31. pro 2021

Ja by som este pockala, ocistky su infekcne, sestnedelie nie je vymyslene zo zabavy. Po cisari ma teda prvy sex neskutocne bolel, takze proste opatrne.

katule1990
31. pro 2021

@kamii12 Tyjo, to si popravdě nejsem jistá, ale myslím si, že ano 🙂. Určitě bych ale kondom doporučila. Jizva mě při sexu vůbec nebolela, problém byla akorát ta suchost, ale to se dá řešit 🙂.

veritanas
31. pro 2021

Popravdě pokud jsou ještě ocistky, tak bych počkala... Je to infekční a můžeš po tom začít znovu krvácet, jsi po břišní operaci, kdybys byla po normálním porodu řekla bych jo, ale počkala bych... Mám dva císaře, a u obou jsem dodržela šestinedělí... Pokud se to nedá vydržet, tak přece nemusíte mít hned klasický sex... Trocha mazlení nemůže uškodit..😆😆

tasimia
31. pro 2021

@kamii12 hele nebudu se tady upejpat, ale my jsme šestinedělí nevydrželi. Vůbec jsem nespinila, žádné očistky nic. Měla jsem šílené chutě☺️.
Pro jistotu jsme použili kondom ;). Takže záleží na tobě jak se cítíš.

lida9
31. pro 2021

to mi pripomina tu glosu na vtipne avsak pravdive predstavy o tehotenstvi/porodu... sex v sestinedeli jooo, sex v sesti mesicich uz neeee ( clovek je vyrizeny z mimina a nema chut ani silu) 😀

skarma007
31. pro 2021

já až po 2 měsících, dřív fakt ne

pampeliska1313
31. pro 2021

Měla jsem trochu větší problém dosáhnout orgasmu, ale srovnalo se to.:D sex je i teď po půl roce citlivější a někdy je to na škodu. Doteď jsem se neuvolnila úplně, pořád mám v hlavě, že je to někde sešitý a trochu se bojím.

vero987nika
1. led 2022

Já byla po císaři hodně aktivní (chůze) a tak jsem se už po 4 týdnech cítila u byla chuť (narozdíl od teď 6 měsíců po 🤣) takže jsme to s kondomem zkusili ale po orgasmu to trochu bolelo teda

vero987nika
1. led 2022

@lida9 haha čtu až teď co jsem napsala svoji odpověď🤣🤣🤣 sedí jak prdel na hrnec 🤣