Chci se zeptat mamce je 63 tátovi 68 stále na ní naleha a chce sex začal brát prášky tak narůživi nebyl ani ve 40, mamce to vadí jak to mají vaší rodiče
Přítel maminky mého přítele je také tak nějak 68 a mamince je 58 a také jí to vadí ,že to chce docela často .Ještě si začal kupovat nějaký prášky.
Je zase ale hezky, ze po mamince tak touží a nezanasi.
@rotkapchen Přesně 😃 Nebudu říkat o koho se jedná, ale jedna paní (58 let) říká, že chlapovi radši dá, než aby jí chodil jinam 😃 v jejich věku to je prý jak kdy, někdy jednou týdně, někdy jednou za měsíc...
naši jsou v podobným věku a teda nemám touhu ani potřebu s nima rozebírat jejich sexuální život 🙄
Manželův děda s babi vesele juchali ještě po osmdesátce.
Tak kompromis. Ať si bere ty prášky méně často.
Moji rodiče se do teď tváří,že děti nosí čáp,takže fakt nevím ,ale docela by mne to zajímalo....jak často po 50 nebo po 60....😁
Podivej se na Lepší pozdě nežli pozdeji, nebo Grace a Frankie. Sex je normální v každém věku a je super, když o sebe ty lidi mají i po X letech zájem. Každopádně mi přijde hloupé, že to máma řeší s Tebou, tímhle se děti nezatezuji, na to jsou kamarádky.
@klokanka31 přesně kvůli tomuhle si taťka v 57 našel milenku a na kraťoukou dobu k ní i odešel..naštěstí se ale velmi brzy vrátil a ňák se s mamkou domluvili 😁
A jaké prášky bere, ze bych to doporučila mamce ať mu to dává do pití. Mamka si stěžuje ze Tatka nechce…54 a 64
No, zeby se mi s timto rodice sverovali, to teda ne.