Sex bez vztahu. Zažil někdo?

29. zář 2024

Ahojte, neviem si pomoct ale velmi ma laka sa len tak s niekym stretavat na sex. Ja viem ze je to amoralne ale ta myslienka ze je to prave to “zakazane ovocie” tak ma to laka a neviem to pustit z hlavy von. Zazili ste nieco podobne?

petulkadodo
29. zář 2024

Tak to zkus, když tě to láká. Pokud jsi singl a netoužíš po vztahu, je to fajn. Friends with benefits mají něco do sebe. Já na dobu, kdy jsem měla tyhle "nevztahy" vzpomínám docela ráda 😊

barulina
29. zář 2024

Co je na tom amorálního. Ne celý svůj život jsem ve vztahu, ale celý svůj život( co můžu) mám sex

felis
29. zář 2024

Ve 21.stoleti bych asi neřešila, jestli je tohle morální nebo zakázané ovoce. Asi se dejou horší věci 😉 jestli Te to láká, tak jdi do toho.

cherie24
29. zář 2024

Ano, na vysoké se tohle dělo celkem normálně. Nic nemorálního to už dávno není. Nečekej ale žádné přehnané zážitky. Náhodný sex 2 lidí, kteří vzájemně neví, co se druhému líbí, není většinou až takové terno. Já se třeba takto tenkrát domluvila se svým ex na vzájemné výpomoci v posteli. U něj to byla jistota dobrého výkonu a ten adrenalin z tajného scházení tam byl taky fajn. Lepší to zkusit za mlada než nad tím přemýšlet, když už má člověk rodinu.

me_druhe_ja
30. zář 2024

Pokud se tím nikomu neubližuje dělej co se ti líbí. Sex jen tak, sex party, trojka, žena...fantazii se meze nekladou. 🙂