Ahoj, měla jsem sex se svým přítelem a to bez ochrany... kdysi jsme používali kondom, ale s tím mě to bolelo, tak jsme do toho šli bez ochrany... udělal se mimo mě, prý na 100% a pokaždé mám zpoždění s MS... co myslíte... mám se bát? I když jsem to kdysi měla bez ochrany vždy jsem to dostala... ale teď nás dělily 2s...
@nelda0 A bát se čeho? Těhotenství nebo nějaké choroby? Určitě se můžeš bát obojího. Chápu že s kondomem ti to nebylo příjemné, ale pokud nechceš být těhotná, tak je třeba se podívat po jiných možnostech antikoncepce.
Ano, měla by ses bát...
@nelda0 Prerusovanou soukoz vs.tehotenstvi bych prirovnala k ruske rulete... nikdy nevis, kdy ta znama kapka a je z Tebs tatka bude platit. Teda v Tvem pripade matka... Prerusovana soukoz totiz neni jen o tom, ze se partner udela mimo, jeste pred vyvrcholenim muze dojit k odchodu takovych zbytecku, kde jsou s prominutim zdechliny spermie, ale obcas se tam najde i zombik, ktery je schopny oplodnit vajicko a pokud jsi mela zrovna i plodne dny bum je tu mrne 😉 Pokud Ti je kondom neprijemny jsou i jine moznosti ochrany nez prerusovany pohl.styk.
Já jsem otěhotněla také z prerusovane souloze... Podle me ty myty jakoze se nemůže nic stat je jen uklidnujici nesmysl... 😐
Přerušovanou soulož bych si dovolila jedině při neplodných dnech, ale jinak bych se opravdu bála.. a bát se každý měsíc při zpožděné menstruaci, jestli nebudu mít neplánované miminko, to bych asi brzy zešedivěla. 🙂
taky bych se chtěla po vecerech nudit..