Sestra na gymplu. Vnímaly jste kluky podobě?

melykely
14. lis 2021

Dobrý den, moje sestra je na gymplu a říkala, že ti kluci jsou prostě mimo. Ve třídě není nikdo na chození, jen prý chlastaji a to je jejich jediný zájem. Byla i s vedlejší třídou na výletě i se třídou níže a pokaždé ten samý scénář. Kluci se tam na výletě úplně rozjeli, vytáhli vodku a ožrali se. Že by nějaký kluk třeba zval jí nebo její spolužačku ze třídy někam na rande, tak to vůbec, nebo se s nimi chtěli sblížit, tak to také ne. Kluky z vyšších ročníků potkává jen na chodbě a to jdou s celou svoji skupinou/třídou nebo i na obědě každý sedí se svojí
třídou. Taky jsou kluci často ve dvojici spolu. Tak je pro ni trapné jen tak přijít do cizi třídy nebo zajit mezi dva kluky, aby jim nebyla pro smích, když je ani nezná. No a nechce jen tak nějakému klukovi z vyššího ročníku něco psát po FB, když ho ani pořádně nezná. Škoda prý, že nemají nějaké dlouhobě spojené semináře nebo tak, aby kluka poznala a pak s ním třeba něco navázala.
Taky jste takový měly problém na SŠ? A vnímaly jste kluky podobně?
ráda b

gracinka7
14. lis 2021

@melykely senou do třídy buď chodili huliči/chlastači a nebo hodní kluci, ale psychicky celkem jinde. Takže já mezi spolužáky nelovila.
Z tvého příspěvku mám trošku pocit, že tvoje ségra chce prostě někoho zoufale najít. Ať je v klidu, však on někde čeká. Lepší být sama, než s nějakým blbcem.

melykely
autor
14. lis 2021

@gracinka7 Ano, děkuji za Váš příspěvek, to ji vyřídím.

mimi1004
14. lis 2021

Na gympl se snad nechodí kvůli klukům a randění, ne? Ať se radši věnuje studiu, jak říkaly naše babičky - na kluky má času dost.

orisek56
14. lis 2021

Ne.. Na střední školu jsem se chodila vzdělávat, ne honit kluky. Možná by si to chtělo uvědomit, že kloudného vzdělání ji pořád jaksi otevírá lepší dveře, než opilý spolužák.

felixfelicis
14. lis 2021

My jsme teda taky pili 🙂, ale jinak jsme byli fajn kolektiv, několik páru se nakonec i vzalo. Ale nemá cenu to lámat přes koleno, když někdo loví moc okatě, je to hrozně znát. Sestra nemá žádné koníčky, že by se seznámila tam?

tynka9
14. lis 2021

To je nějaká nutnost/povinnost chodit na gymplu s klukem - spolužákem? Mě jeden poblbnul hlavu až někdy ve třeťáku a dost rychle jsem zjistila, že je to pěknej vůl. Nakonec jsem vůbec mezi vrstevnikama na někoho rozumného nenarazila, mám muže staršího o 8 let, ale vůbec si nestezuju, naopak vidim mnohem víc výhod.

pampeliska1313
14. lis 2021

Neměla. Když se mi kluk líbil, šla jsem za ním. Nechodí určitě všichni neustále ve dvojicích. Nicméně to není přeci povinnost si tam někoho najít a zrovna ze školy/třídy. Však on se někdo objeví. Kluci se hold chtěj bavit, však jsou studenti a to k tomu asi patří.🙂 Navíc se pak všichni ve třídě oťukají, kluci se malinko třeba zklidní a taky to bude vypadat jinak. Ale být sestrou bych se na to neupínala… nějak bylo nějak bude, hlavně že má kámošky na pokec a necítí se úplně sama.)

syslounek
15. lis 2021

Mě by ani nenapadlo lovit ve třídě či níž. Jo, o třídu výš byl kluk co se mi líbil, tak jsem taky nevěděla jak se s ním seznámit, ale abych zoufale hledala kohokoliv na chození? To teda fakt ne.

vikinkav
15. lis 2021

My jsme na vymplu lovily tedy starsi kluky, ale oni si spis nasli nas. Jako urcite jsem se na gymplu jen nevzdelavala 😄 a doted mame silnou partu tvorenou lidma z ruznych rocniku naseho gymplu, protoze spousta z nich vytvorila pary, vzali se a ted maji deti 😉 a bydlime vsichni tak nejak pobliz

konidana
Autor odpověď smazal
Zobraz
merope
15. lis 2021

Pokud je v prváku, tak to tak prostě je - oni kluci dospívají mnohem později než holky. Takže ty první oťukávačky spíše pak ve třeťáku-čtvrťáku, spolužáci jsou na randění obecně pak na VŠ.

te_reza
15. lis 2021

To je story jak do bravíčka 😂😂😂

mimi1004
15. lis 2021

@te_reza A tipuji, že autorka je ta, co chodí na gympl a chce kluka. Tady žádná sestra není 😉

te_reza
15. lis 2021

@mimi1004 no mě spíš přijde, že pisatelka je na ZŠ a story z gymplu se děje na základce😂😂😂

mimi1004
15. lis 2021

@te_reza Taky možnost 🤣

treasurka
15. lis 2021

@melykely Tyjo tady je uvedomelych studentek, co chodily do skoly jedine kvuli uceni 😂😂😂 Jinak at si kamaradka najde neco, co ji bude bavit mimo skolu, a tam muze nekoho perspektivnejsiho potkat, nebo ve skole pres nejaky projekt, do kt. se dobrovolne zapojuji studenti, co maji zajem o neco jineho nez chlast, nebo nejaky skaut, a pod.

treasurka
15. lis 2021

… anebo jeste nejake dobrovolniceni. Ja jsem mela napr. rada zvirata, tak jsem chodila pomahat do utulku. Ale musi to byt neco, co bavi hlavne tebe, pak z tebe bude citit radost a pohoda a budes pritahovat ostatni lidi, ani nebudes vedet jak. Kdyz neco delas jen abys mela kluka, tak je to hrozne poznat, a odrazuje to.

irmamala
15. lis 2021

Úplně normální střední škola, ségro 😀

dyechampion
15. lis 2021

@melykely pokud je zoufala z toho ze nemuze najit kluka, tak ji naprosto chapu. Nas gympl byl uplne ten samy a o dost horsi-v nasi tride zustal jen jeden kluk a je gay 🙂
No takze segru uklidnit, a rict ze vetsi smysl ma hledat kluka az v obdobi vejsky 🙂 jinak tady ty komentare, ze na gumplu se ma studovat a ne honit kluky-prosimvas, na to vam nikdo neskoci, nebo jste musely byt hrozny sprtky 😂😂

martulka88
15. lis 2021

@melykely Nikdy jsem nehledala mezi spolužáky. První lásku jsem si našla na seznamce. Další byl ze společného koníčku. No a mého skvělého muže jsem poznala až ve vyšším věku a také přes seznamku. Ale u seznamky je to dost ošemetný....

andelka
15. lis 2021

V prváku to je marné. Aby poznala více studentů,i z jiných tříd, nebo vyšších,tak to chce více času. Společné akce, víc poznat i vlastní třídu, pak každý bude znát někoho, a víc se to promíchá.
U nás se randilo průběžně i v rámci třídy. Ale nebylo to nic dlouhodobého. Já svého času byla zakoukaná asi do 5 kluků ( z 12 co jsme měli 😁), ale ve vlastní třídě je lepší se spíš jen kamarádit mi přijde. S kolegy z jiných tříd jsme se seznámili až po čase. A partnerské vztahy se řešily spíš až v 17-18. Trochu delší vztahy bývaly až ve 3-4 ročníku. Klid, času dost. Možnosti přijdou.