Dobré ráno holky.
Zajímalo by mě, jak rychle jste se sestěhovaly s novým partnerem? Nepotřebuju radu, jen jsem zvědavá koza. 😂
Tak nějak průběžně, nejdřív si u mě nechal pár drobností, pak tam nechával čím dál víc věcí, až sme si řekli, že teda nebudeme držet i jeho bydlení a spojili sme domácnosti :D ale on teda první rok co sme byli spolu pracoval v zahraničí a jezdil ke mě jen na víkend.
V podstatě hned. Do měsíce dejme tomu.
A drží to už skoro 12 let 🙂
Po dvou měsících.
@uzivatelkapetra ty jo, tak to je dobrý. 👍
Dá se říct, že hned. Tenkrát jsem pracovala z domova a do svého bytu jsem chodila vlastně jen “do práce”. Po půl roce jsme se sestěhovali úplně a po necelém roce jsme koupili vlastní byt.
@shierly hned a jsme spolu téměř 10let 😉
Po 2 mesiacoch sme začali spolu bývať. sme spolu 8 už rokov
Já šla k němu do bytu natrvalo až po svatbě(hned po ní), po roce, on ale u mě přespával v podnájmu vlastně skoro hned, po měsíci či dvou.. my ten začátek měli takový roztahaný, že ani nevím ,kdy jsme spolu jako fakt začli vážně😂
My spolu tak nějak bydleli dřív, než jsme spolu vůbec začali chodit 🤣
Ty jo ženy, je super tohle číst. 😁 Od všech totiž slyším... hlavně na stěhování nespěchej a kdesi cosi... Ale fakt je, že záleží na úplně jiných věcech, jestli vztah vyjde nebo ne, než na tom, jak rychle spolu dva začnou žít. 👍
Stěhovala jsem se k němu po měsíci z jiného města i kraje 🙂
My taky v podstatě hned 🙂 měsíc jsem platila nájem psovi, kterýho jsem ráno vodila od něj z domečku do svýho bytu, aby ho tam on odpoledne vyzvedl a šli mi naproti k vlaku 😀
Skoro po 3 letech 😂 , ale jsme spolu od Školy a oba jsme se stěhovali od rodičů. 🙂 ted jsme spolu 11 let
Jak má žena u chlapa troje kalhotky a šampon na vlasy, už tam prý bydlí. 😃 Takže během prvních pár měsíců.
asi po 8 měsících 🙂 ale tak nějak to k tomu prostě dospělo. Postupně jsem si u něj nechávala víc a víc věcí a trávila víc a víc nocí 🙂 až mi jednou dal klíčem s tím, že už mě odejít nenechá 😀 no a jsme spolu 8 let.
V květnu jsme začli randit, v srpnu u mě začal přespávat, v lednu jsem se se synem nastěhovala já k němu, v únoru jsme podepisovali kupní smlouvu na dům 😄
@shierly my jsme bydleli 200 km od sebe a stěhoval se on za mnou asi po roce a půl. Bylo nám asi 25/30. Je těžší opustit nejen byt, ale i město, všechny známé, práci... To by na začátku vztahu byla pro mě hodně velká šílenost.
A ve vyšším věku sice není na co čekat, ale já si vůbec nedokážu představit se po 30 někomu přizpůsobovat :D ale asi je to jiné, když je člověk zamilovaný a nechce být sám. Snad to nikdy nebudu muset řešit :D
Po 3 měsících a po 4,5 měsících od seznámení jsme se brali.
@shierly po roce...