Tak po 9 letech skončil celkem oblíbený seriál Jak jsem poznal vaši matku. Diváci poslední série již věděli, co je matka zač a v tuto chvíli i to, jak všechno dopadne 😉 . Z mé strany to bylo hodně překvapivé a jsem za to ráda, že vlastně nebyl klasický "happy end a žili šťastně až do smrti", jak se samozřejmě předpokládalo.
Jak vám se líbilo zakončení? 🙂
A jedna taková technická... myslíte si, že to byl od samého začátku záměr scénáristů? Nebo se to tvořilo v průběhu sérií? Dle mého se i závěr, jak otec vypráví dětem a řekne jim, jak to dopadlo s jejich matkou, natočil hned v první sérii (jsou pořád stejně staří herci, ne? 😅 ). Nebo jak? 😎
a jo, je to divný, aby ty herci - jeho děti, co jsou vlastně teenageri vypadali 9 let stejně..takže máš pravdu, to muselo být natočeno na začátku
Takže matka je Robin? 🙂 Nestiham sledovat všechny díly a tak nic nevím 🙂
@aaggyy no, já beru, že to neskončilo, jak napsal někdo výstižně, ještě než byl poslední díl... Jak jsem potkal lásku svého života - Robin, ale spokojil jsem se s vaší matkou 😝... Protože tak to dost sérií vypadalo 😅 .
Blamáž byla Robin a Barney, celá poslední série o jejich svatbě... to už vařili hodně z vody a pak se ukáže, že spolu vůbec nejsou.
Natocili hned na zacatku nekolik 'koncu'. Takze zamer ( nebo jeden ze zaneru) to asi byl, ale mne se ten konec nelibil. Po ctvrte ci pate sezone mozna, ale ted ne.
Scénáristi prý od začátku věděli, jak chtěj seriál zakončit, jenže nečekali, že se potáhne 9 sezón a většina diváků už bude ze vztahu Ted + Robin otrávená. (Patřím k tý většině.)
Od začátku to v plánu bylo, četla jsem x rozhovorů...
Konec se mi celkem líbil, přišel mi fajn :o) Muž je otrávenej a naštvanej (sledovali jsme spolu)
Dle mého to Robin určitě nebude, protože o té v předchozích starších dílech mluvil, pořád jako o tetě Robin a dokonce v jednom dílě zmínil, že ona jejich matka není....
Mě ten závěr docela zklamal. Ale také mě donutil dost přemýšlet o tom díle, o celém seriálu...a to byl asi záměr 🙂. Každopádně jsem chtěla spíš happy end. Myslela jsem, že to dopadne takhle: Ted + matka a Robin + Barney.
Co se týče toho konce, kdy Ted přišel zase k Robin s modrým rohem... Tak jsem někde četla, že to byla jedna z prvních myšlenek celého natáčení 🙂.
@aaggyy Těm dětem to vyprávěl v jednom dni v budoucnu...proto jsou stejní 🙂
Já byla dost zklamána.Ale je pravda, ze poslednich pět sezon už za moc nestalo...
Kdyby udělali 4 serie, tak to mohlo byt skvele...
@berynka a mně to taky napíšeš? Prosím 🙂
@mojeuzivatelskejmeno jasně ale my to myslely, že ty "vstupy" s dětma se musely natočit během krátké doby na začátku... a je to teda jak tady píšete, že závěr/záměr byl předem daný a jen se vymýšlelo, jak se k tomu dojde. A je fakt, že někdy to bylo dost zoufalý 😅
Taky konec 😉
https://www.youtube.com/watch?v=rQrSAC2LVsAHolky, jak to dopadne? Ja to chci taky vědět😀😀
Já jsem četla, že konec natočili hned po první sérii... mě seto to osobně líbilo... spoiler pokud nechceš ědět, co se dělo nečti dál................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Dostal mě Barney v porodnici - vlastně to má svůj smysl, že se zamiloval až do toho do koho se zamiloval..................... Ted - byla jsem spokojená, myslím si, že jeho žena byla fajn,měl s ní děti, což by s Robin neměl a ten konec mi přišel hodně romantický...
@hohe Chci presne vedet, co se stalo!!!😀😀😀😀
@tichackova tak do IP ti písnu...
Ano ano ano! 😀😀😀
taky prosím :o)))) díky 🙂
@tichackova
@aajina máte to tam,holky
@isoldaeva takže dle vás je upozornění na SPOILER zbytečnost?!! 😕 Dovolím si tvrdit, že řada lidí konec toho seriálu stále ještě nezná a tato diskuze byla myšlená, mimo jiné, i na probírání toho, jak to celé dopadlo. Díky tomu se informace musí šířit "tajně" prostřednictvím IP 🙄
a jinak slovo spoiler není vulgární a ani vágní, takže vyhledávání ničemu nebrání, stačí se zeptat třeba Wikipedie 😉
Já konec viděla minulý týden a jsem z něj smutná i šťastná zároveň🙂 každopádně tvůrci seriálu vydají DVD, kde bude konec jiný, protože fanoušci už dělají petice proti tomuto konci v tv 🙂
Ahoj, mně se teda konec nelíbil ☹ Obecně celý seriál začal postupem času strašně upadat, už nebyl tak vtipný, děj byl uměle natahovaný a nudný. Posledním dílem mě dost zklamali.
Ahoj 🙂 no, já jsem poctivě sledovala celou VŠ, v úterý furt nachystaná na nový díl:D tak mi to teď docela chybí, že už ten seriál vlastně skončil..a z toho konce mám takové smíšené pocity. Na jedný straně jsem ráda, jak ty píšeš, že to neskončilo úplným klišé...na druhý straně jsem zaskočená, že celých x let čekáme tedy na tu matku, a ono to vlastně není tak úplně o ní🙂 ale vlastně konec hezký, myslím, že to tvůrci věděli od začátku. Předse jenom, Robin potkal hned v prvním díle..tak je vlastně celý seriál o nich dvou🙂