Sen o vypadávání zubů. Vysvětlí mi to někdo, prosím?

kecalka2
30. zář 2023

Holky, téma asi dětinské, ale věřte, že mám celý den hlavu v pejru. Nikdy se mi nezdálo o vypadávání zubů, vím, že to není dobré znamení. Před dvěmi měsíci se mi zdál sen, že jsem si zuby vytrhávala. Sama, bez bolesti. Bylo to u zubate a vím, že jsem řešila, že si koupím nové zuby. Dnes vlastně podobný sen, tahala jsem si vyklajici zuby jak nic a pod nimi rostly nové. Pak jsem se u zubaře začala dusit,i jsem to cítila doopravdy, že jsem se z toho vzbudila. Přišlo mi i to místo, jako by se mi o něm někdy zdálo, přestože jsem na něm nikdy nebyla. Nemohla jsem pak spát a doteď o tom přemýšlím. Na internetu nemohu ten význam najít. Někde se předpovídá smrt v rodině, někde je to zas něco jiného. Kdysi se mi zdál živý sen, noční můra a mělo to svůj význam. Pokud někdo věří na výklad snů, nebo proč se mi zdá o zubech v takovém krátkém časovém rozpětí, budu moc ráda, zda někdo zvládne vysvětlit

kecalka2
autor
30. zář 2023

@kecalka2 Opravuji na viklající

hanka_12345
30. zář 2023

@kecalka2 me se jedbu dobu zdavalo ze mi zuby vypqladaly a ja je citim v puse, zdavalo se mi tohle nekolikrat.... treba 4x behem mesice.
Ted uz urcite vic jak rok se mi o tom nezdalo a nic vyznamneho se tehdy neudalo

hanka_12345
30. zář 2023

Taky mi bylo divny proc se mi to zda furt dokola. Snar me teda nenapadlo resit,protoze na tohle neverim...zkratka mi prislo divny proc se.to ve me mota porad dokola

escapelle
30. zář 2023

@kecalka2 sen,že mi padají zuby se mi zdá taky často. Někdy si ze zubů taham vlasy.ktere nemají konce. Kdysi jsem kvůli tomu psala Ariane, jestli si pamatuješ /znáš Ariana Argoni a měla stejně jebleho muže. Ten výklad seděl na 100%,bohužel už si to nepamatuju ale přísahám bůh že po tom celé roky patram🤦‍♀️🤣 No,takže jsem ti nepomohla🤣
Ale myslím,že to souviselo se starostmi nebo tím,že člověk něco drží v sobě,ale fakt už nevím.
Sen,že taham nekonečné vlasy z pusy se mi zdá mnohem častěji.

krisstina93
30. zář 2023

Mě se o tom zda často a nikdy se nic nestalo.

pampeliska1313
30. zář 2023

https://vykladysnu.cz/zub-5

Nevim, tohle na mě vyjelo jako první :D já někde četla, ze zuby jsou a teď nevim, bud sebevědomí, nebo sebelaska. Jediný co si pamatuju bylo, ze to bylo v hodně náročným období a před zrcadlem jsem si par večeru trhala zuby… tak mi to zapadalo do moji situace:D

nazka
1. říj 2023

@kecalka2 mně se sny o vypadávajících zubech zdají od té doby, co jsem měla rovnátka. To utahování a křupání ve mě zanechalo stopy.. Nebo se mi zdá, že s těmi ty zuby drolí. Fuj. Snář neřeším. Vždycky ráno jsem šťastná, že mám všechny 😄

barumrallyebum
1. říj 2023

X krat se mi zdalo o zubech a nic..

gdpr
1. říj 2023

Pred pár mesiacmi tiež sa mi to snívalo a nic sa nestalo žiadne zle znamenie. Sny sú podvedomie človeka nič viac žiadne znamenie ani osud ani nič podobné 🤣

gbp
1. říj 2023

@kecalka2 zdavalo se mi jednu dobu taky casto. ve starem snari jsem nasla, ze prijdou penize 😄 tak jsem si dokonce i vsadila. ale nikdy zadne penize neprisly 🤣🤷🏼‍♀️

martt
1. říj 2023

@kecalka2 Zde přímo ze snáře. Nevím jestli to půjde přečíst.