Ahoj..dnes jsem měla sen ve kterém mi přítel vyprávěl o pánovi který již zemřel a nastěhovala se po něm pak do bytu jiná paní jenže ten mrtvý pan ji chtěl vyštvat jakože ji v tom bytě strašil atd..tak ta paní na něj poslala kočku a on ji zabil... mě se při tom vyprávění vše vybavovalo v hlavě jak se to asi stalo a tak.no a když mi přítel řekl o té kočce že ji zabil se mi v hlavě vybavila ta mrtvá kočka viděla jsem ji jen ve své představě ..rozumí někdo snům???
Sis zase nevzala léky co?
Ahoj tak to asi máme podobné protože já mám živé sny a do teď co se mi zdá se vždy nakonec stane 😶začínám se už bát sama sebe a ptám se proč se to děje proč za nějakou dobu se vše opravdu stane je to boží vize co to znamená 🤐
@lenickamimi Holky, nestrašte, já mívám děsné sny, jelikož jsem milovnice postapo žánrů 😁
Měla jsem noční můry, pořád mě někdo honil a já nemohla utéct. Plazila jsem se po zemi, nemohla se zvednout. Nejhnusnější byl sen, kdy na mě někdo upřeně kouká vykulenýma očima, to bylo fakt hnusný 😱 pak mi máma říkala, že ona si své sny ovládá. Já tomu samozřejmě nevěřila, ale od té doby mám pokoj. Ve snu si sama vysvětlím, že to je sen a dokončím si ho podle sebe 😁 je to luxus 😁
@aselluska já mám tyhle "honící" sny ve chvíli, kdy jsem ve velkém stresu a nebo ještě když jsem ve stresu vidím vzlétat letadla, která po chvilce vybouchnou, nebo zřítí nebo tak a buď je v tom letadle někdo mě blízký, nebo je to nad vesnicí rodičů nebo tak a cítím strach. A vím, že tyhle typy snů mám při velkém stresu.
Ale jinak to "ovládání" snů jsem měla v pubertě, vždycky jsem sama sobě řekla - prosím tě, je to jenom sen, probuď se a probudila jsem se.
Z tohohle popisu to zní spíš na předražené nervy/ blbej film před spaním, než cokoliv jiného...
Ošklivé sny jsou ubíjející, ale i to ke spánku patří. Nemůže být všechno růžové
Tak potom kdo vysvětlí sny které se později opravdu stanou 😭
@lenickamimi Před dvěma dny se mi zdalo, že budeme mít medaili ze smíšené štafety v biatlonu na MS. Tak schválně 😉.
@zavodnice ale to není legrace třeba u vás sny nic neznamenají ale u mě vše co se mi zdá se vždy nakonec stane dobré i to velmi zlé 😣😭je to jako boží vize to nemají všichni je to opravdové cítím bolest když vidím auto nehodu a tam lidé umírají cítím že se něco stalo a pak se dozvídám přesně to co jsem ve snu viděla například před 10 lety moje babička přišla za mnou do snů a řekla mi dávej na sebe pozor nikdy neodpustím aby ti někdo ublížil i když zítra už tu nebudu vzbudila jsem se přesně v 1 v noci a ráno mi volala máma že babičku v půl 1 odvezla sanita bohužel ve 00:30 zemřela na zástavu srdce 😭😭😭😭😭
Evidentně mám taky sny, které se plní, medaile tam je 😉. A ne, fakt bych si na to nevsadila, protože mi to přišlo velice nepravděpodobné.
Nestačilo to jednou publikovat na epipi?