AHoj,
máte někdo sedačku z Ikei ze série BEDDINGE LÖVÅS, jak čistíte ten potah? Do pračky se nevejde tak jak 😉
Co máš za pračku? Já jsem ho do té naší narvala.. 😉
Ikke - jenomže to trvá hrozně dlouho, nejsem z tak velkého města 😒
Babalala - Mám Whirpool a max náplň je 5kg, vleze se? Já mám totiž na pračce program, který hlídá váhu prádla a jak překročí předepsanou váhu, tak neper 😠 A jak vypadal potah potom??? v pohodě? nebyl moc skrčenej? 😕 😝
makelka, zalezi aj, ktory potah mas, pozeram, ze niektore potahy maju 7kg, tak tie jedine do tej velkej pracky, ale niektore maju iba 4,8kg, to by mohla zvladnut aj klasicka 😉
Taky mám Whirpool, ale ňákou hloupější - prádlo neváží, tak jsem to zvážila na váze a těch 5kg to nemá - problém byl spíš s objemem - ale s trochou úsilí jsem to tam nacpala. Ale vytahovali jsme to pak s chlapem..
Potah byl v pohodě - skrčený tak normálně, malilinko se srazil - ale jenom tak, že byl trošku vypnutější, když jsme ho pak natahovali zpátky - ale to bylo jen dobře, protože jak se vypnul, byl krásně hladký, ani žehlení už nebylo zapotřebí (chtěla jsem to požehlit přímo na pohovce). Jo a ještě - ono asi záleží na typu potahu - my máme ten úplně nejlevnější, bílý.
Mne sa do práčky nevôjde a tak čistím normálne - kefa, handra agél na pranie a raz za čas čistiareň - inak neviem či ste si všimli, ale na väčšine poťahov z Ikea je, že sa nesmú prať v práčke 😉
Tak já jsem to teda dohledala, aby nedošlo k omylu - moje reference se vztahuje na potah RANSTA přírodní.. 😉
My máme Ransta šedý, tudíž asi taky ten lehčí, tak já to asi zkusím 😒 Uvidím, co mi na to pračka zítra řekne 😖
Nemůžu na tom potahu najít ten lístek 😝 Tož že bych ho fakt hodila do čistírny? Dost dobře si neumím představit drhnout ho v ruce, jak to pak ždímáš? 😝
ransta ma mat 4,8 kg a prat ju mozes na 60 stupnov
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/5010...
...vlastne 4,8 kg aj s dvoma vankusmi, takze samoztny potah ma urcite do 4,5kg, daj ho normalne do pracky
pripadne sa este spytaj tu
http://www.modrastrecha.cz/forum/show.php?vThre...
Díky všem za radu, za chvíli, jak mi dopere první pračka ho tam hodím 😉 Tak uvidíme 🙂
ahojte já ten potah prala v pračce a udělali se mi na něm skvrny žluté tak nevím co stím ☹
makelka,my sme mali poťah fialový a ten sa dal rozsipsovať na dve časti,to bolo super,dal sa bez problémov vyprať na dva krát,už sme sedačku predali a kúpili menšiu,ale myslím,že vnútri by mal byť štítok,či sa môže chemicky čistiť,ak si ho neodstrihla,ja niekedy odstrihnem,lebo tie štítky sú väčšie,ako výrobok,napr.miniatúrna hračka a štítok kilometrový 😀 potom je problém,ale na nete by mali byť info k tomu-ohľadom čistenia,prania 😉
zaniest do cistiarne, tam maju vacsie pracky 😉