Dobrý deň.Maminky možno aj vám sa stala podobná,neprijemna vec.
Možno aj tu na konikovi niektoré z vãs márne čakajú niekoľko týždňov či mesiacov na balik. Ktorý nechodi a ani nepríde.
Keďže je nas viacej dávame dokopy trestné oznamko cz/ svk.
Pozor ide o pani Simonu Minařikovú,Simona vecičky ,Balíky a lisy Anglie atd .
Ak máte podobnú skúsenosť s touto pani ozvite sa ,dajte vedieť.
Pani ponuka tovar pre deti aj pre dospelých
Na rôznych stránkach ,bazároch,fb skupinách sa prihlasuje .Ak máte účet aj na mmb a inde tiež dajte maminkam vedieť .
Možno máte vlastné stránky a páni využíva aj Vaše fotografie.Pozor na to .
Neposielajte peniaze .Pretože sa ich už možno nedočkáte .Pani viacerým pise ,že posle číslo balíku ,ale nie je doma,ze je v práce,pripadne ze da vediet a už sa vám neozve .Pozor pretoze maminkam ,ktoré chceli nakupit sekac hlavne pre deti dlzi peniaze aj tovar vyše troch mesiacov a nemajú vas ako upozorniť .Pretože pani Simona ich blokuje a maže .Ak poznáte ďaľšie ukradnuté ženy,dajte vedieť .Je to už veľmi vysoká suma .Myslím že nie je nič horšie než okrádať mamičky ktoré sa snažia ušetriť každú korunu z rozpočtu .
Simona Minaříkova ! Pozor je aj extrémne drza a niektorým nadava dosť vulgárne .
Ak čakáte že Vám posle toocar navyše ,je čas sa zobudiť zo sna a pochopit tvrdú realitu ,podvod
o rok později to stejné, co teď????
jak to že jí to pořád prochází????
Já se taky hlásím, naštěstí jsem přišla jen o 250.- ale v konverzaci je neuvěřitelně drzá.
Ja sa tiež pridávam. Peniaze poslané a balík nikde
Bohužel mám teď taky takovou zkušenost, klidně se k vám přidám a podám trestní oznámení
@janna_banditka facebook - simona věciqky.....anglie levné oblečení
@niklib přidala jsem se do skupinky, co jí tam řeší od minulého roku... Svině jedna!
@janna_banditka ach jo, jede v tom už strašně dlouho.... a nic....podvádí dál....
Dobrý den, taky mám tuto zkušenost se Simonou, řešila jsem to s ní přes půl roku a už jsem neměla energii poslouchat ty její výmluvy :/ já jen doufám, že se jí to brzy vrátí a její chování se obrátí proti ní. Kdyby bylo hromadné trestní oznámení, mile ráda se přidám ;) čůza jedna :D
@chrascinovaiveta ona jednací číslo má, pokud chcete podat trestní oznámení, můžu vám ho poslat.
@janna_banditka Dobrý den prosím pošlete mi číslo jednací,Simona Minaříková mi dluží více jak 4 měsíce 2tis.budu podávat trestní oznámení.Prosím na email alicek.he@seznam.cz
Dobrý den, nejsem maminka, jsem muž poslal jsem slečně 3290 kč tvářila se mile volala slibovala tři balíky došli v pořádku a další tři za 3290 pořád sliby, že byla dcera nemocná, posílala fotky dcery sebe, manžela a jak se mám podívat na její hodnocení, dokonce po prvních dvou balících jsem ji pozitivní hodnocení taky napsal a ted jsou to už tři měsíce a není ani balík, ani peníze zpět, prosím kdo chcete začít řešit, tak se připojuji. Je to opravdu podvodnice... Děkuji Vám za pomoc Jozef
@oklamany můžu vám poslat jednací číslo k podání trestního oznámení
@janna_banditka dobrý den, budu moc rád, dnes jsem psal jejímu příteli se kterým žije a slíbil že dohlédne na to aby do pátku zboží dorazilo, nevím ale jestli to nepsala ona z jeho profilu na FB... a jak tady již někdo psal nejprve zavádění odsouvání termínu dodání pak hrubost a nekonečně drzá, sám jsem zvědavý jak tohle celé dopadne
@janna_banditka dobry den pred par dny jsem podal oznameni i diky vam. Prosim ktery utvar resi vase trestni oznameni? Ja to podavam ve Vitkove. Dekuji
@oklamany já ho nakonec nepodala, mne zaplacené zboží poslala, podala jsem na ni jen podnět na COI
Byla jsem v její skupince ze které mě již vymazala, protože jsem ji negativně hodnotila. Objednala jsem od ní 5 balíků, přišly pouze 4 a za pátý mi údajně vrací už měsíc peníze. Každý den to samé, večer se podívám a napíšu... A nic.
@luciedyckova ano, to je ona.
Mám stejnou zkušenost. Přidávám se k žalobě.
@luciedyckova buďte ráda, zeť vám neposlala jenom jeden balík. Já nemáme ani půlku. Dluží mi cca 80 kg.
@janna_banditka Můžu se prosím zeptat, co je to za skupinu? Přidala bych se taky.
Pravděpodobně jsem narazila na stejnou podvodnici, vystupuje jako Lenka Minaříková a přidávám odkaz na její další podvodné stránky Anglie Shopík. Zboží poslala, část jsem již hodila do popelnice a druhou část použiji tak na hadry. https://www.facebook.com/groups/550507782083663
Na jiném bazaru na Facebooku je na ní také upozorněno. Ale asi na takového člověka, je to stále málo.
Používá i profil Tereza Terka. Řešíme to přes černé ovce, bude i v TV
Zdravím... úplně totožný příběh mám já.neni co dodat.co s tím?