Sblížení po 2 letech. Co si o tom myslíte?

ham1
14. lis 2024

Prosím o názor či zkušenost. Poznali jste chlapa, se kterým by jste se sblížili až po letech?
Seznámili jsme se na seznamce, proběhlo několik schůzek, muž to držel v přátelské rovině,brala jsem to tak.
Po 2 letech, kdy jsem asi na měsíc přerušila kontakt jsme se viděli a muž dal najevo že o mě má zájem, vídáme se a vše se posouvá dál. Když jsem se ho ptala, co se u něj změnilo, tak prý nic, že to žádný důvod nemělo. Co si o tom myslíte?

rencinka87
14. lis 2024

Ja jsem teda pesimista, ale na me to pusobi tak, ze driv mel jinou/jiny zensky (at uz vyhlidnuty nebo se schazeli) a ted nema, tak si na tebe vzpomnel.
Pripadne je to ciste ego - prestanes se ozyvat, tak hned se ozve on, aby te u sebe porad drzel.

simkrk
14. lis 2024

Já bych řekla, nezkusis, nezjistis.. 😃😊
Těžko říct, co za tim je a jestli za tím něco je.. 😊 Třeba neměl odvadu, nebo to uvědomění, že se mu líbíš... Nebo to že jste v kontaktu nebyli tak si právě uvědomil to, že mu chybíš.. Teď záleží jestli to chce jako kamarádství, kamaradstvi s vyhodami nebo třeba pokračovat vztahove.. 😊

alubif
15. lis 2024

Došly mu ženský, tak si vzpomněl na tebe.

marketa1218
15. lis 2024

@ham1 Těžko říct, ale jav tom také vidím, že v tom byla jiná. Třeba vám to ale klapne, jestli o něho stojíš zkusila bych to.

tinaprofi
15. lis 2024

Tak obcas se stane, ze nektere vztahy se vykrystalizujou az po delsi dobe. Nikde neni dano, ze po par schuzkach z vas budou manzele. Vztahy a lide se neustale hybou a vyviji. Clovek ma pravo na to si vybrat, ne hned sebrat...

konidana
15. lis 2024

V pohode. Take jsem sveho muze obcas potkavala leta v hromade ruznych kamaradu a znamych a brala ho jako jednoho z nich. A pak po jedne akcim kde jsme byli oba mbe zacal uhanet, no a ja se casem nechala. Uz jsme spolu bezmala 20 let.

Aby se lidi sblizili, musi se potkat i ve spravnem zivotnim obdobi. Kdyz se potkaji jindy, tak se navzajem minou.

martulka88
15. lis 2024

@ham1 Tak je to seznamka, tak je to lehce jine. Ale když jsem začala před 20lety hrát CoD, tak jsme byli parta lidí (já východní čechy, oni povětšinou okolí Ostravy). Srazy, pokecy na tsku apod.. Mám mezi těmito lidmi i dva (otec a syn), kteří jsou má druhá rodina - a to doslova. Vídali jsme se minimálně jednou ročně. A mezi těmi lidmi i byl kluk, se kterým jsem se znala 10 let na úrovni kamaráda. Párkrát jsem ho i viděla. Jednou jsme s bráchou odjeli do Orlové. Byla nás tam zase parta z cod (cca 20lidí) a nakonec jsem se s jedním zblížila, po 10 letech přátelství. Ale bylo to na úrovni neškodného flirtováni. Nakonec jsme se domluvili, že budem hrát před mým bráchou, že jsme spolu, že k nám přijede. No, nakonec jsme spolu byli skoro 2 roky 😁

martinka_33
15. lis 2024

My jsme se s muzem sblizili po osmi letech co jsme se potkavali v práci 😀

goldenova
16. lis 2024

@martinka_33 To jsi nepochopila otázku autorky. Kontext je jiný.

martinka_33
16. lis 2024

@goldenova mozny je vsechno.