Sára x Gabriela. Znáte malé děti těchto jmen?

27. únor 2022

Dobrý den, je pravda, ze jmeno Sara a Gabriela patri ted k jednim z nejcasteji davanych jmen? Znate male deti techto jmen?
Ja jich moc neznam, ale priznam se, ze to nedokazu soudit, jen me to velmi prekvapilo, nejvic davane jsem tipovala Elisku, Elu, Emu, ale pry se pletu a je novy trend 🤷‍♀️ Dostali jsme se na tu debatu s kamaradkou a ja vlastne zjistila, ze neznam aktualni trendy tak bych rada slysela i vas nazor, hezky vecer 🙂

tasimia
27. únor 2022

Kolem mě jsou snaf samé Emičky a Sofinky. Ale znám i Gabinku 🙂.

plamenek
27. únor 2022

Tak Gabriely znám jen ve věku 40 let a výše 🙂 , že by to teď "letělo", tak to jsem překvapena ...V okolí teda nikdo Gabku nemá.. Sára je asi častější, jeden náš příbuzný má půlroční dceru Sarah...

similenka
27. únor 2022

Sara se celkem objevuje, ale kolem nás jich moc neni. A malou Gábinku neznam žádnou.

gracinka7
27. únor 2022

Sáry se dávaly víc před třemi lety, teď se spíš dává ta Gábina.

miskadis
27. únor 2022

Gabrielu v okolí neznám žádnou. Sára je moje dcera a např. na škole je jediná s tímto jménem🙂

zelenaesmolda
27. únor 2022

@gracinka7
Sara se jeste mozhna objevi,je to jedna postava v Ulici a kdyz se nekde objevi nejaka nova postava s ne uplne popularnim jmenem tak vetsinou zacne nameboom,viz treba Mikulas v Ordinaci a Ulici a pak se zacali Mikulasove rojit jak houby po desti 🙂

jaja01k
27. únor 2022

Žádnou malou Gábinku neznám. Sárinek znám několik, to mi přijde jako oblíbené jméno. V mém okolí je nejčastější dívčí jméno Julie.

veunka17
27. únor 2022

U nás v okolí je jedna Gabča miminko, jinak pak až dvě starší (15 a 35 let) a Sáry snad dvě okolo 20 let... Co tak sledují tak byla hodně Ema (a jiné tvary tohoto jména) a Sofie

g_m
27. únor 2022

Jsem Gabriela a jsem za to ráda. To jméno má spoustu tvarů a malých dětí je s tímto jménem málo 🙂

srnii
27. únor 2022

Neřekla bych že je to trend. Já mám doma dvou měsíční Sárušku a jméno jsme jí dali takové protože se málo dává a líbí se nám židovská jména (ulici fakt nesleduji 🤣). V okolí neznám žádnou malou Sáru ani Gábinu. Naopak všude je to samá Ema.

plksv
27. únor 2022

Učím na SŠ, Sáry mám dvě, Gabrielu jednu. Kdyby byl náš nejmenší holka, byl by Sára 🙂.

camelinka
27. únor 2022

Saru mam doma a na cele skole jsou myslim dve, malou Gabcu neznam ani jednu🙃

goovana
27. únor 2022

Neznám ani Saru ani Gabrielu

nazka
27. únor 2022

Neznám ani jednu. Obě jsou krásná jména.

antoinet
27. únor 2022

Obě se dávají, ale ne masivně. Emičkám, Sofinkám a Elinkám už je víc let (školka, škola), už odrůstají i Rozárky, Stely a Amálky, těžko říct, co bude nový trend 😉

marulu
27. únor 2022

Sáry znam ve svem okoli 4. 3 jsou ve věku 5-7 let, jedne je 20. Gabinku znam jednu, asi osmiletou.

veruuu_kubesovic
27. únor 2022

Neznám ani jednu...

andulka007
28. únor 2022

Ahoj , já mám Gábinku .. my jsme chtěli něco co nemáme v okolí .. a je pravda že já znám jen jednu Gabrielu v mém věku a jinak v okolí žádnou nemáme a v porodnici mi říkali že už dlouho tam Gábinka nebyla .. a známá co učí ve školce taky rikala ze už Gábinku ani nepamatuje kdy byla naposledy .. ale ani Sáru jsem moc neslýchala

maki90
28. únor 2022

U nás ve školce jedna Gábinka, moje neteř 😊 a jedna Sára. Miminka žádná s těmito jmény neznám.

emamaira
28. únor 2022

Sáru - miminko máme v rodině, ale jinak neznám jinou, Gabcu taky neznám. Ale v roce 2019 byla Sára 20. nejčastější jméno pro holčičku, tak se asi dává 🙂

autor
28. únor 2022

Hmhm, tak jsem zvedava na konci tohodle roku a vlastne clovek to stejne zjisti az za 3 roky se ta generace presune do skolek, kazdopadne dekuji za odpovedi

martiniquest
28. únor 2022

Gabrielu znam jednu a Saru taky. Ja o Gabriele premyslela taky. Nakonec jsme zvolili jine.

izz76
28. únor 2022

Ne nemyslím si, že by to byla hodně davana jména. Žádnou malou Gabinku neznám, Saru jednu, te už je 11.

rovenska
28. únor 2022

Žádnou v okolí neznám ,ale teď tu jedna bude naše Dcera ☺️ Máme vybráno už dlouho chceme Gabinku

ireniq
28. únor 2022

Znam jednu Gabinku asi 2letou, a mam z ni takovy "retro pocit" 🙂 ma starsi sestru a bratra a ti maji jmena ne uplne co nejvic frci, ale takova bezna "soucasna" nebo jak to rict...

luci028
1. bře 2022

Znám v okolí 2 Sáry a jednu Gábinku.Nepřipadá mi,ale ani jedno jméno časté.