Ahojky kdo si bude povidat 🙂
@svetlus_pepca 🙂 nevadí 😀
Ahoj,pokud se nepočítá dítě a kočka,tak jsem sama doma 🙂
@sway24 aha,tak to jo.Se ti nedivím,já bych na samotě nemohla být ani ve dne sama,natož v noci.Bydlíme sice na sídlišti v paneláku,ale když je manžel na noční,tak nemám moc dobrej pocit.Hlavně v létě,když je otevřený okno a slyším všelijaký pazvuky 😅 Jednou jsem málem zešílela,krátce po nastěhování,ještě takový ty neznámý zvuky,manžel na noční a najednou někdo strká klíč do zámku...fakt jsem se málem podělala...naštěstí to byl nějaký asi přiopilý soused co si spletl zřejmě patro,protože jsem pak slyšela jak jde po schodech dál nahoru a odemyká.Ale už jsem nemohla usnout...fuj to bylo hnusný 😅
Jo ja slyším zvuky furt 🙂 porad neco krupe,boucha....
@sway24 když jsme ještě bydleli v takové pochybné čtvrti 😅 tak to bylo něco...jednak starej barák,prkenný podlahy,takže tenkrát pro mě neuvěřitelný zvuky.Co se ozývalo z ulice,to stálo taky za to,ale někdy ve dne tam byla sranda to poslouchat 😀 To jsem na manžela čekávala opravdu až téměř do rána a když se narodila dcera,tak jsem radši s ní jezdívala spávat k našim,než abych tam v noci byla sama 😀 😀
@sway24 nakonec jsem si nějak zvyknout musela,manžel chodí ráno v 5 hod takže ... 😒 ale spím s telefonem u postele,asi bych někam volala 😀 když byl kdysi manžel v nemocnici....to jsme bydleli v onom domě...tak jsem na noc dávala řetízek na dveře a ještě si k těm dveřím postavila něco,co by v případě otevření dveří spadlo a mě to vzbudilo...jako nevím,co jsem chtěla dělat dál 😅 a byla vzhůru skoro až do rána...a v noci zase na stráž 😀
@sway24 taky jsem svítila 😀 teď už akorát zapomínám zhasnout na wc...jsou pak řeči 😅 Taky jsem jednou dala řetízek a manžel se ráno nemohl dostat domů,tak zvonil...měl štěstí,že jsem nepoužila ten telefon,ale dodala si odvahu jít se podívat kukátkem kdo se dobývá dovnitř 😀 ale asi jen proto,že už bylo brzo ráno světlo...jinak nevím 😅
@sway24 proto nemám ráda horory...vystačím si sama se svýma 😀 a když mi manžel vykládal-to jsem ho ještě neznala-jak šel ráno do práce a na chodbě našel ženskou zavražděnou sekyrkou...v onom domě...tak jsem nemohla dlouho rozdýchat,kam jsem se to nastěhovala...vražedkyně byla sousedka z baráku(ale já už ji nezažila).Se s tou druhou napily,do toho nějaký prášky,pak se pohádaly,no a ta jedna zaťala sekyrku druhé do hlavy.
Ahojky, dobré téma, ale já už ti tak akorát popřeju dobrou noc 😀