Holky prosím, nevíte kde bych našla českou předlohu - šablonu - na kalendář na rok 2009, kam bych jen vložila fotku a bylo to... neco jsem nasla na vlastni-kalendar.cz ale maji jen 3 sablony, a pak jsem nasla, ale byly na 12 mesicu, ja bych chtela na A4 a roční. Pak bych si to jen sama vytiskla, nic profi, jen tak pro sebe.
Díky
já mám odsud:
http://pstogether.blogspot.com/search/label/kal...
jen jsem vložila fotku a bylo to a kalendáře jsou krásný. Je fakt, že to je za peníze, ale je to pár desetikorun (30-60,-Kč).
Hezký, chtěla bych ten 1. ale nějak mi to nejde stáhnout, píše to link expired, kam mam napsat?
ewuli • 1d • Dnes v 17:49
ahojky,nevíte kde bych na netu našla nějaké šablony,kam vložím fotku?chtěla bych udělat Vámoční přání,kalendář atd.Děkuji
za 3,5 dolára nič krajšie nenájdeš http://shop.scrapbookgraphics.com/product.php?p...
baby nemáte náhodou niektorá šablonu alebo link kde by som si stiahla kalendar 2009 jednostranný v slovenčine, už som zúfala neviem to nikde nájsť ☹
docela se mi libilo www.vlastni-kalendar.cz stojí 10 kč 😉 treba mi i slovenský link, envím.
tiež hladám niečo v slovenčine alebo aspon angličtine, kde by sa dali najst este nejaké motívy?
alebo nemáte niekto typ ako a akom programe to urobiť doma celé a odkial cerpať podklady?
jej na tom vlastni kalendar to ide aj v slovenčine. skvelé urobíme asi ten.
katy, hop do temy Digiscrapbook pre zaciatocnikov alebo Mam konicka - digiscrapbook, precitaj zopar stran...
takýto úplne obyč kalendár spraví ktorýkoľvek lepší grafický program, napr. Corel Snapfire alebo ten odkaz, čo dávala bramburka funguje aj v slovenčine.. niektoré fotoslužby ako napr. 24print.cz na svojej stránke tak isto už šablónu na kalendár majú, ale na môj vkuse je to prííííliš jednoduché 😅
Katy, ak myslíš motívy ako rôzne elementíky - mašličky, stužky, rámiky, tak mrkni do digiscrapbooku, ale ak chceš mať do konca roka kalendár hotový a hlavne vytlačení, je najvyšší čas začať študovať 😅
raz som to čítala ale nejako mi na digiscrapbooku nestačia mozgové závity.
no tak skuste fotoslužby - www.happyfoto.sk , www.fotolab.sk
tiež robia kalendare, ale či to stihnu do vianoc, neviem 😒
V digiscrapbooku sa píše vela o kalendároch v nových príspevkoch, skoro každy to robí (aj ja)
alebo na tom baby-cafe.cz su aj šablonky
aj tu najdes vela elementov na tvorbu vianocnych scrapov 😉
digiscrapbook zacnem studovat ked na to budem mať cas.
cakala som na fotky od fotografky takže studovanie a ucenie už velmi nestiham, tak to bude taký obyč z fotolabu. no nevadí babky poteší a nabuduce vianoce už snad niečo poriešime.
tak toto je bomba :http://www.vlastni-kalendar.cz
ak si spravite pdf bez obrazkov, pdf otvorte v programe corell draw a cely kalendar si mozete uplne nadherne personifikovat 😅 potom uz len dolepite klasicke fotografie alebo si obrazky do toho corellu nacitate... 😉
tak poradte-valka a ajko potom dám dokopy ten kalendár- vytlačím a ... 😒
ja som kalendare zvazovala tak, ze som urobila dierkovacom 2 dierky...pred prvu stranu som dala spajlu a cez tie dierky som prevliekla kruhovu gumicku a tiez okolo spajle...takze vznikla slucka zachytena tou spajlou...no a to drzalo ten kalendar pohromade...alebo narobit dierky a "zosit" vlnou...alebo zlepit a urobit ho trhaci...
bramburka, skus na www.baby-cafe.cz