Růstový spurt - jak dlouho může trvat?

katkakotrikova
16. črc 2019

Ahoj holky..potřebuju uklidnit 🤣🤣
Malému je 5.měsíců a zřejmě jsme se tomu nevyhnuli.Jak dlouho to může trvat?
Spinkal celé 4.měsíce celou noc,vyjímečně se 1x probudil na kojení.Už jsem myslela,že mu nestačí mlíčko,ale mám ho dostatek.Vím,že každé mimčo to má jinak,ale zkušenosti se hodí 🤗 děkuji.

bayt
16. črc 2019

@katkakotrikova No, průměrně prý týden, maximálně dva 🙂

katkakotrikova
autor
16. črc 2019

@bayt v nedeli to byl tyden..Tak snad to kazdym dnem skonci,jinak me jebne 🤣🤣

katkakotrikova
autor
16. črc 2019

Ted se budí každé dve hodiny 😔

bayt
16. črc 2019

@katkakotrikova No, mně se syn co hodinu až dvě budil celý první rok :( Ale u tebe je naděje, protože aspoň někdy dobře spal, tak se k tomu může vrátit.

vladienka
16. črc 2019

@katkakotrikova nemozu to byt zuby?

katkakotrikova
autor
16. črc 2019

@vladienka taky me napadlo.Ale on je opravdu spis hladovy,nez ze by ho trapili zoubky 😏😔

katkakotrikova
autor
16. črc 2019

@bayt ani si to nechci predstavit 😲😲 prvni 4 měs.si mě rozmlsal a nechal mě spát celou noc a teď tohle.Jsem úúúúplně hotovo 😂😂😂

vladienka
16. črc 2019

@katkakotrikova podla coho tak sudis? Co teda v noci robi?

xkalisto
16. črc 2019

@katkakotrikova 4. měsíc začíná spankova regrese. Dětem se mění způsob spánku a častěji se budí, tyhle změny jsou permanentní, ale většinou si mimi za pár týdnů zvykne. Spíš bych koukla na to než na spurt. Spurt bývá tak týden.

katkakotrikova
autor
17. črc 2019

@vladienka vyloženě se vyžaduje 🐐🐐.Nic krom jidla ho neukecá k spánku.Ani čajík.

vladienka
17. črc 2019

@katkakotrikova samozrejme ze vyzaduje prsia, ale to neznamena ze je hladny 🙂 ked malej rastli/rastu zuby, chcela kojit furt, mlieko posobi ako analgetikum, sanim si masiruju dasienka

vladienka
17. črc 2019

@katkakotrikova ale teda moze to byt aj to ze viac vnima, spracovava podnety.. od toho polroka do roka je to dost divoke, separacna uzkost, hodne sa toho ucia atd

katkakotrikova
autor
17. črc 2019

@vladienka aha..takze proste vydrzet a doufat 😲😏moc dekuji

vladienka
17. črc 2019

@katkakotrikova mne sa mala budila do 3 mesiacov raz za noc... pak kazdu hodinu, pak kazde dve, pak spala celu, po roku sa budila tak 4x za noc.. potom dlhodobo 2x, v 2 rokoch uz spala zase celu noc a teraz sa zase budi, lezu jej 5ky 😁 takze asi tak, ale holt to tak je, stale potrebuje prso

katkakotrikova
autor
17. črc 2019

@vladienka no,tak hold se budu muset naucit chodit driv spat abych zvladala ty nocni vstavacky 😂🤣 moc dekuji