Ahoj holky..potřebuju uklidnit 🤣🤣
Malému je 5.měsíců a zřejmě jsme se tomu nevyhnuli.Jak dlouho to může trvat?
Spinkal celé 4.měsíce celou noc,vyjímečně se 1x probudil na kojení.Už jsem myslela,že mu nestačí mlíčko,ale mám ho dostatek.Vím,že každé mimčo to má jinak,ale zkušenosti se hodí 🤗 děkuji.
@bayt v nedeli to byl tyden..Tak snad to kazdym dnem skonci,jinak me jebne 🤣🤣
Ted se budí každé dve hodiny 😔
@katkakotrikova No, mně se syn co hodinu až dvě budil celý první rok :( Ale u tebe je naděje, protože aspoň někdy dobře spal, tak se k tomu může vrátit.
@katkakotrikova nemozu to byt zuby?
@vladienka taky me napadlo.Ale on je opravdu spis hladovy,nez ze by ho trapili zoubky 😏😔
@bayt ani si to nechci predstavit 😲😲 prvni 4 měs.si mě rozmlsal a nechal mě spát celou noc a teď tohle.Jsem úúúúplně hotovo 😂😂😂
@katkakotrikova podla coho tak sudis? Co teda v noci robi?
@katkakotrikova 4. měsíc začíná spankova regrese. Dětem se mění způsob spánku a častěji se budí, tyhle změny jsou permanentní, ale většinou si mimi za pár týdnů zvykne. Spíš bych koukla na to než na spurt. Spurt bývá tak týden.
@vladienka vyloženě se vyžaduje 🐐🐐.Nic krom jidla ho neukecá k spánku.Ani čajík.
@katkakotrikova samozrejme ze vyzaduje prsia, ale to neznamena ze je hladny 🙂 ked malej rastli/rastu zuby, chcela kojit furt, mlieko posobi ako analgetikum, sanim si masiruju dasienka
@katkakotrikova ale teda moze to byt aj to ze viac vnima, spracovava podnety.. od toho polroka do roka je to dost divoke, separacna uzkost, hodne sa toho ucia atd
@vladienka aha..takze proste vydrzet a doufat 😲😏moc dekuji
@katkakotrikova mne sa mala budila do 3 mesiacov raz za noc... pak kazdu hodinu, pak kazde dve, pak spala celu, po roku sa budila tak 4x za noc.. potom dlhodobo 2x, v 2 rokoch uz spala zase celu noc a teraz sa zase budi, lezu jej 5ky 😁 takze asi tak, ale holt to tak je, stale potrebuje prso
@vladienka no,tak hold se budu muset naucit chodit driv spat abych zvladala ty nocni vstavacky 😂🤣 moc dekuji
@katkakotrikova No, průměrně prý týden, maximálně dva 🙂