Ahoj holky.Vím,že už to tady bylo milionkrát, četla jsem už nějaké recenze,ale chtěla bych se zeptat,jestli tu není někdo kdo pracoval pro Nu skin a má negativní zkušenosti.Ráda bych se dozvěděla celkovou pravdu o této firmě a o přivýdělku jako takovém.Přijde mi,že se s touhle firmou roztrhl pytel, protože to snad každá druhá propaguje na Instagramu apod.Předem se omlouvám,že už je tady tohle téma po několikáté 🙄
Taky ne zajímá … malém jsem koupila na poporodni vytáhnou kůži ale nevo mi říká ze to fakt nefunguje úplně jak má
Moja mama a par kamosiek v tom prisli o dost penazi. S nadsenim sa do toho vrhli, ale zial, trh je presyteny tymto typom produktov. Moja mama s tym sekla, ked jej na prednaske povedali, ze moj otec by nezomrel (akutna leukemia), keby bral Nu skin 🤦
Ahoj. Myslím,že tohle je vhodné jedině pro influencerky atd,které mají hodně sledujících, tím pádem i větší šanci produkty prodat.
(Jinak... Osobně jsem si koupila žehličku na tělo od Nu Skin a pak sem se sama sobě musela smát, že sem byla tak pitomá a věřila, že opravdu vyzehli 😁)
@romanovic to snad ne🤦
Funguje to na principu MLM, k tomu má hodně lidí, včetně mě, averzi už jen z principu. A z principu jako každé jiné MLM, je to jen navoněná bída zabalená do líbivých řečiček a frází. Osobně jsem měla možnost nahlédnout trochu do zákulisí MLM (konkrétně herbalife a mary kay a všude jsem potkala krajně nesympatické lidi, kteří pouze manipulovali a opakovali naučené fráze, někdy i přímo lhali a po přímé konfrontaci ukončili kontakt). Nešla bych do toho nikdy, morálně s tímto typem prodeje nesouhlasím a hodně lidí mají podobných prodejců plné zuby.
@dura175 mně se právě protiví už jen to,že se fotí pomalu s každým produktem a pořád se ukazují na sociálních sítích každý druhý den,ale zároveň sleduji,jak takovým lidem postupně klesá sledovanost
@dura175 Není MLM jako MLM, jsou i solidní a etické firmy..
A ne, nejsem prodejce Nu Skin, ani nevím upřímně co to je.. 😂
@beautylife Od osoby s profilem založeným tento měsíc je prohlášení o etických firmách fungujících na principu MLM poněkud úsměvný.
Mně přijde vtipný,že napíšou"Nemůžu nic ztratit,pouze získat" a teď když čtu jak v tom lidé nechávají dost peněz,tak si docela touhle větou protiřečí.Navíc už když mají zpočátku nějaké ty vzorečky,tak určitě taky nebudou zadarmo....
@dura175 to přece nehraje žádnou roli, jak starý mám profil. Každé MLM není špatné, to je celé.
Znovu opakuji, že Nu Skin neznám, nevím, co ti na příspěvku vadí 😌
Většinou to funguje na systému slev a odměn v rámci hierarchie ve společnosti. Koncovému zákazníku nabízíš produkt za určitou cenu. Tím, že vstoupíš do skupiny máš daný produkt nižší cenu, takže rozdíl mezi tvou cenou a zákazníkovou ti kde do kapsy. Jsi motivovaná v rámci skupiny lákat další lidi pod sebe, tím pádem máš jednak svoje nákupy zase o něco levnější a od určité úrovně máš i provize z prodejů lidí pod tebou. Další motivací je např nákup zboží za určitou částku naráz, potom třeba opět dostaneš větší slevu. Píšu to velmi obecně, každé MLM to má trochu jinak a je to už pár let, co jsem se tím zabývala. Proto je možné uvalit hodně peněz za nákupy a když se ti to nepodaří prodat, tratíš na tom.
@beautylife Jaké MLM je dobré? Dej mi tip, ráda si to nastuduju a třeba změním názor.
mam nu skin galvanickou zehlicku na telo i oblicej.
vysledky vidim zatim jen na obliceji
nemam osobni zkusenost, ale moje pribuzna to zkousela, nechala v tom dost penez...🙄