Dobrý den 😇 Poradíte jak rozpoznat ponožky? V domě je nás jak much a mě se nevracejí ponožky 🫣 Typ jako perte si zvlášť nebo do sáčku je zbytečné.. Stejně se stratí..Nějaký cvoky co vydrží praní a dají se i pověsit? Díky
@alex97 krom deti mame oba s manzelem cerne. Oba se vlezem do 39-42. Vyperu s octem, smotam a beru co mi prijde pod ruku. Jeste se mi osvedcilo mit kazdy jiny typ lemu, ale na to koukam jenom ja. Muz je schopen mit na kazde nozr jiny lem, kdyz je spodek cerny, je to cajk.
Známý si prisil na ponožky klasické cvocky a před pranim je prostě secvakne. Drzi to
Já vím, že tohle jsi nechtěla, ale nejjednodušší je opravdu mít každý svůj pytel na ponožky.
@alex97 poridit si s malymi vysitymi obrazky u kotniku. Ale jestli se ti "nevraci" tak to je potreba resit s tim, kdo je paruje a uklizi, aby byl informovan podle ceho tvoje ponozky rozezna od ostatnich
Viděla jsem pomůcku pro slepce, že si davaji na nějaký “ramínko” ponožky, operou to s tim, pak to daji na sušák a maji jistotu stejnych
@alex97
Ja si teda vzdycky ponozky paruju nez je davam vyprat a neztraceji se mi.Kdyz se nahodou nejaka zatoula tak ji necham povesenou,ona se ta druha objevi tak je zase dam dohromady.
Ponozky je moje nocni mura!!!uz fakt nevim co s tim. Zvlast kdyz mam v dome dva kose na pradlo:(libi se mi myslenka “vlastniho”pytle. Zkusim
Ja jsem asi exot, ale v zivote se me neztratila jedina ponozka. Vzdycky kontroluji zda jdou do pracky obe. A rozeznat je uznemam vubec problem. Jak to delate?😁🙈
Já vždy dám do pračky sparovane k sobě nosíme jen černé kotnikové a ty se ztrácejí..Dám je pověsit a než přijdu domů s malou nebo z výletu prostě ze šňůry( věšáku) zmizí a už ne vrátí 🤣 Tak sem se chtěla nasrat koupit nějaký fix- razítko a pak tu osobu tak ztrapnit na oslavě třeba jéé ty máš pěkný ponožky a víš že jsou moje..Nebo ty nemáš na ponožky ?? Že musíš nosit ty mé?? Není proste měsíc kdy nedam za ponožky 500...Přítel musí mít černé kvůli práci..Tak proto
@alex97 fix na prádlo