Zdravím, trápí mě rozdílná velikist mezi prsy. Už před těhotenstvím to bylo nepatrně znát. Jenže jsem začala kojit, syn sice z prvu asi 3-4 měsíce pil z obou. Pak mi začal bojkovat pravé prso. Výsledek je takový, že levý prs se mi už do košíčků B nevejde. A když si pořídím podprsenku s velikostí C, tak tam ten pravý prs, budu hledat. Hrozně mě to trápí, připadám si divná. Chtěla bych to nějak vyřešit. Jestli to tedy nějak jde, když pominu plastiku.
Pro kojení to budeš muset vydržet. Až skončíš, ke velká šance, že se to srovná, já to tak měla.
Mám ten samý problém, ten rozdíl tam byl už před těhotenstvím. Po skončení kojení se to srovnalo alespoň do menšího nepoměru.na psychiku mi dobře posloužily a slouží podprsenky sportovního typu s pevnou oporou např panache,kde se to menší prso sice schová,ale přes tričko to není poznat
Já měla stejný problém. Kojila jsem 1,5 roku jen z levého prsu, rozdíl byl 1-2 velikosti. Řešila jsem to sportovními podprsenkami 🤷♀️ Po odstavu se to pěkně srovnalo 😊
@lucifux ty jo, snad všechny děti bojkotují pravý prs 😁
Někde jsem viděla, že jsou podprsenky, které jsou určeny na tuhle asymetrii, původně dělané pro ty, které o prs přišly. Ale kde si za boha nevzpomenu
@lucifux taky mám jedno prso kvůli kojení větší,ale uz kojim min a už je to opravdu jen malinko patrné,takže se to určitě zase srovna🙂 kojim převážně z jedno...A nikdo nemá prsa úplně stejna(pokud nejsou umela) tak nebojte,určitě se to po konci kojení srovnaji
Taky jsem to tak měla. Vůbec jsem nenosila výstřihy a snažila se to nějak maskovat. Našla jsem podprsenku tohodle typu:
https://www.tchibo.cz/m/podprsenka-s-mekkymi-ko...
Tam to bylo nejméně vidět. Syna jsem nakonec kojila 2 roky z jednoho prsu. Po ukončení kojení se to srovnalo. Prsa nejsou stejná, ale rozdíl není takový.
S plastikou bych počkala až už nebudeš chtít další děti...