Pěkný večer holky, obracím se na Vás s prosbou. Jednou asi na tu svoji povahu dojedu, ale co se dá dělat. Vezmu to co nejstručněji a uvidíme 🙂 Moje dcera chodí do první třídy s holčičkou, která žije s maminkou a dalšími dvěma staršími sourozenci v azylovém domě. Děti ve škole chodi přes zimu mjn. bruslit a tahle holčička defacto jediná nemá brusle. Je hrozně statečná, prostě mě to děvčátko chytlo za srdce, protože to bere tak nějak už moc dospělácky a snaží se nic si z toho nedělat. Chtěla bych jí koupit nějaké z druhé ruky (precejenom jsem na MD a sama mám dvě děti), nejlepe rostoucí od velikosti cca 28 - 30. Nemáte náhodou moc prosím některá doma již vysloužilé brusle za rozumnou cenu?🙏
@drackyce3 Oni mívají zavazování (nebo aspoň všechny naše mají). Ano, musí na noze dobře sedět, ale všechny naše děti mají brusle rostoucí, bruslí slušně (nikdo nedělá krasobruslení a hokej si hrají jen tak mezi sebou). Synovy brusle měla dokonce loni půjčené na jedné akci kamarádka (dospělá osoba), co bruslí dobře, a pochvalovala si, jak jsou pohodlné. Měla jsem z nich též strach, ale na to jít 10x za rok na led, to bývá vyhovující, pokud na noze sedí.
Tyto prodává paní v Kurimi, nevím jak to mas daleko
Brusle nemám, nápadu fandím, z Kuřimi bych třeba i přiblížila do Blanska pokud by byly ok, ale opravdu zjisti velikost nožičky přesně, aby jí to nebylo malé.. já teda úplně nemám představu jak velké nohy mají děti v první třídě, ale moje čtyřletá spíš menší dcera má 27 a bačkůrky kámošů ze školky jsou vesměs větší, než máme my... někdy i fakt o dost.
@ilema ještě mě napadlo, v Blansku na Sadové je super bazar lyží a bruslí, takové ty vysloveně malé velikosti nebývají tolik (i když zrovna loni jsem tam koupila dceři peckovni šněrovací brusle ve vel. 25), ale mezi 30 a 35 je tam toho halda.... Trefit tam rostoucí už by teď asi byla celkem náhoda, ale klasika zavazovaci tam člověk koupi za pár korun. A je to Blansko, žádná tramtarie 🙂.... Jo a vzala bych asi raději o číslo větší než ma boty... U bruslí se tím nic nepokazí, teplé fusky to jistí. Sama to tak mám, boty mám něco 38 a něco 39 a nohu dost úzkou, ale brusle mám i tak 40, protože menší mi hrozně tísnily po stranách prsty
A bazar jsi prošla? Co já tak vídám inzeráty, tak tyto brusle se neprodávají vůbec draze, možná bys našla i někoho v okolí kvůli poštovnému, protože to je teď taky dost vysoké...