Roční dítě na hlídání ke švagrové. Nemám to řešit?

5. kvě 2021

Dobry den

Rada bych aby jste mi napsali ze to nemam resit a bude to v poradku .
Musim si neco zaridit a je to na par hodin urcite a nikdo nemuze tak svagrova se nabidla ze ji pohlida jenze u nich neni tak zvykla . A minule kdyz ji hlidala kdyz jsem byla u dr tak kdyz se mala vzbudila tak plakala hrozne ale pak pry v poohode a hrali si

Tak aby si mala nemyslela ze jsem ji tam nechala

areh
5. kvě 2021

Neřeš to, bude to v pořádku 🙂 opravdu! Děti někdy po probuzení brečí. Po prvním hlídání ji švagrová utěšila, pak si hráli, takže všechno bylo v pořádku. Přijedeš si pro ni. Hlavně se nestresuj a užij si pár chvil sama, s dětma je to vzácný čas 🙂

fouskovi
5. kvě 2021

Určitě bych ji na pár hodin klidně dala plakala protože je zvyklá že po probuzení je tam maminka

koordinatorka_odboje
5. kvě 2021

Co kdyby svagrova hlidala u vas? Je to prece jenom zname prosredi

martt
5. kvě 2021

Bude to v pořádku neboj. Naši kluci jsou u našich zvyklí. A když je hlídali, tak si občas zabreceli a pak to bylo vse ok. Kdyz jsem pak přijela byli jeden velký úsměv.

jjasmina
5. kvě 2021

Bude to v pořádku, švagrová mi hlídala ve 13 měsících a i přes noc a to stále i kojim, budí se mi 5x za noc , kdy se dožaduje prsa a tam spala celou noc až do rána 🙂

alubif
5. kvě 2021

Oni děti občas brečí 😉 určitě z toho žádnou psychickou újmu nebude mít .

michaela_2
5. kvě 2021

Bude to v pořádku 🙂 neboj
Jsou věci, které člověk zařídit zkratka musí a svagrova se o malou určitě postará hezky - navíc jestli tam má kamaráda na hraní.

tynka9
5. kvě 2021

Můžeš vyzkoušet, že to malé řekneš předem. Poprvé mi synka hlídala mamka, když mu ještě nebyl ani rok. Bylo to na cca 2 hodiny. Do té doby jsem si u nich nemohla dojít v klidu ani na záchod, hned byl řev. Odejít jsem mohla, když spal, to bylo v pohodě, ale za bdělého stavu nemyslitelné. Měla jsem z toho velké nervy, ale tak jsem mu večer a pak ještě cestou l rodičům řekla, co ho čeká. A bylo to neskutečně v pohodě. Předala jsem ho mamce a jako bych přestala existovat. Začal si s ní hrát a já? Úplný nezájem. Mamka se mě pak i ptala, jestli jsem mu něco říkala, že toto nečekala. Ty děti nejsou hloupé a rozumí...

keksik002
5. kvě 2021

Určitě to bude v poradku 🙂

me_druhe_ja
5. kvě 2021

@tynka9 Heh, syn chodí od 17m občas na 2-3h do jedliček a doma je to mama mama mama, na noze mi visí furt, ale jakmile tam přijde, tak mama přestane existovat a jsou jen ostatní děti. 😀 on je teda super společensky a děti miluje. 🙂

tynka9
5. kvě 2021

@me_druhe_ja ono se ty děti nezdají, ale jsou to pěkní opičáci 😅 v staršího 17 měsících se nám narodila mladší a vzhledem k císaři jsem byla v porodnici 6 dni. Bála jsem se, jak to doma kluci zvládnou. A úplně v pohodě. A to to byl mamánek neskutečnej. Jen jsme v předstihu natrenovali uspávání s tatínkem. I nás přišli jednou navštívit, taky jsem měla obavy, jestli nebude plakat, že nejdeme ještě všichni domů. A zase pohoda - nechal se vysadit na postel, prohlidli jsme jednu knížku, dal mi pusu, zamával a zase jeli domů. A teď nás za měsíc čeká porodnice do třetice a věřím tomu, źe to zase zvládnou na jedničku. Už jsem víc v klidu. Ty děti toho opravdu chápou od malička hodně.

journals
6. kvě 2021

Deti se dokazi prizpusobit. Nebala bych se toho.
Svagrova taky potrebovala parkrat hlidat, prisla s podminkami za kterych ji muzu pomoct a dite pohlidat (stejne argumenty - dite neni zvykle, muzes na hlidani dojet tam a tam) a brzy me ta chut s pomoci presla. Tak to jen prikladam dalsi pohled...

autor
8. kvě 2021

@areh ja se jen bojim ze skoro cely den s ni nebudu od 10h do 14h s ni nebudu - a pak se bojim ze nebude vedet kdo jsem .. a bude se na me zlobit . A nepozna na me

Po druhe hodine si ji vyzvedne moje mamka a priveze mi ji

zelenaesmolda
8. kvě 2021

Zna svagrovou?Protoze pokud ano a pamatuje si ji tak bych ji na hlidani dala.Jestli ji ale nezna tak ne.

autor
8. kvě 2021

@zelenaesmolda svagrovou zna ☺️

areh
8. kvě 2021

Za 4 hodiny na tebe určitě nezapomene. Prospí se, prohraje si a až přijedeš, tak bude ráda! Věř jí, že to zvládne!

journals
8. kvě 2021

Je ji rok 🤦🏻‍♀️ Maminku pozna moc dobre! A 4h jsou nic