Robotický vysavač - jaké máte zkušenosti, poraďte značku

naste
4. pro 2016

Chtěla bych si koupit robotický vysavač ale nikdo v mém okolí ho nemá. Budu tedy vděčná za vaše rady a zkušenosti. V bytě mám převážně koberce.

leki
4. pro 2016

Cauko. My roboticky vysavac mame (clean mate qq 2r). Jsem docela spokojena, ale priprav se na to, ze rohy nevysaje a nektere vetsi chuchvalce taky ne, jen je odsune nekam nabok. Ja stejne. Nakonec aspon jednou tydne i zametam. Taky se zamotaba do kabelu, pokud na nejaky narazi.

evjun
4. pro 2016

My mame cleanmate qq6s a taky jsme spokojeni,ale mame vsude plovoucky,tak nevim,jak by vysal koberec,ale myslim,ze u nej pisou,ze nizke koberce vysaje. Mame psa,kocku a pulrocniho syna,ktery uz vsude leze takze ho poustim dvakrat denne,po nem jenom vytru a mame cisto 🙂

naste
autor
4. pro 2016

@evjun
@leki
Holky, díky za informace. Je to můj sen, jen jsem nevěděla, jestli to nejsou vyhozené peníze. Máme doma kočky a věčně vyhrabaný kočkolit, který na tlapkách roznášejí dál a mě nebaví věčně tahat vysavač.

leki
4. pro 2016

@naste kockolit jsou "kaminky" nebo takovity lehky "piliny"? Ten nas si nejsem jista, jestli kaminky vysaje. Nasi maji pro kocku (nevim co za znacku) docela velky a ty by asi vydat nezvladl. Jinak ten vysavac je super zabavs pro mimino. Jak se ho nas malej prestal bat, kdyz ho zapnu, leze za nim jak ocasek😀

naste
autor
4. pro 2016

@leki Já používám právě ten lehký, je jako z pilin, protože se může splachovat do záchoda. Jinak syn už je velký, spíš by to byla zábava pro ty kočky-

lajla
4. pro 2016

Máme LG hom-bot a zvládá vše perfektně, jen se mu musí male namotavaci věci uklidit v cestě😉

tabeu
5. pro 2016

My máme LG Hom - Bot VR 62601 LVM a jsem spokojená. Máme teda všude plovoučky a jen pár menších koberců, ale zvládá je v pohodě. Chlupy po psovi, drobky , nenaráží.. Akorát kamínky by byly asi problém..

naste
autor
5. pro 2016

@laila Díky.

naste
autor
5. pro 2016

@tabeu Díky za info. Jinak vyloženě kamínky nemám, ten kočkolit je lehoučký, je to jako z pilin. Takový ten mechanický vysavač (nebo zametač, nevím, jak se to správně jmenuje) si s tím bez problémů poradí, tak snad tento také.

j.b.
17. dub 2019

Já koukám po značce Neato. Máte někdo ? Nebo jakou jinou značku mi doporučite ?

kkacca
17. dub 2019

Ahoj, máme od Miela-scout 2 a skvěle. Máme dvě kočky, takže hlavně chlupy a kockolit, na jeden zátah udela spodek baraku cca 120m. Jediná nevýhoda je dražší pořizovací cena..

leilinka1234
17. dub 2019

Máme iRobot. Vysaje vše včetně rohů. Nechává po sobě uklizeno. To se ale nedá říct o mně, takže před pouštěním vysavače musím uklidit komplet byt :D všude máme ty blbosti pro miminko jako hrací deka, houpátka, puzzle na lezení apod. To vše musí z cesty pryč :/ občas je pro mě lepší a rychlejší vzít obyč vysavač.

bayt
17. dub 2019

@naste Máme Roombu. Do žádné jiné značky bych nešla, je drahá, ale účinná. Takové ty levné napodobeniny kolikrát tak maximálně rozmetají bordel po podlahách. Roomba je skvělá. Už to není nejnovější model, ale pouštím ji často a krásně vysaje, i v rozích. Ale musíš tomu mít uzpůsobený byt - například aby byla schopná podjet konferenční stolek. Logicky, pokud ho jen objede, tak pod ním nevysaje 🙂 A taky vadí kabely na zemi, do toho se může zamotat.

bozena_horska
Odpověď byla odstraněná
Zobraz