Ahojky holky,
Prosím Vás o názor. Byla některá z Vás v Restauraci Itala Emannuela Ridiho? Manžel o tom už dlouho mluví tam mu to chci dát k Vánocům, ale recenze na netu jsou docela smíšené až mě to překvapilo - za ty peníze... Děkuji 🙂
Super diky🙂 no potvory zrovna nemusime ani jeden:D... ale chce to zkusit mame doma od nej knizky a milujeme testoviny atd... jo je mi to jasne:D jsi najezena driv nez to neco najdes na taliri:D neni nad poradnou ceskou kuchyni:D ale co bych pro nej neudelala:D diky za nazor🙂
Když jsem tam byla někdy před patnácti lety, tak jsem byla nadšená. Steak tuňaka a čerstvý špenát, nikdx na to nezapomenu.. Nedávno jsem tam vzala manžela, nechali jsme tam 3 tisíce a byla to tragédie, už tam nepůjdeme. .
@klarushka23 ano, byla jsem. snacha tam měla oslavu promoce.
Ale můj názor není moc objektivní🙂))))))))))))))))))))), protože nejsem milovník potvor, co se hýbou ještě na talíři🙂). jestli máš ráda ryby, mušle, takový ty kostry s klepetama a tak, tak to tam podle syna umí výborně a je to delikatesa. Já to tam popravdě dost protrpěla. Dala jsem si maso - hovězí, s něčím k tomu, je to prostě taková ta top hogo fogo restaurace, milé klidné prostředí, ale brutálně málo místa, vyhýbali jsme se tam stále někomu a on nám. Personál super slušný, všechno ti živý přinesou ukázat než to upraví, předkrm byl takový že to na talíři hledáš, víš jak - kopeček 3x3cm něčeho a na tom něco cáknutý🙂).
Malý sortiment ostatního - dezerty, káva - jen tak jako doplněk🙂))