Realitní kancelář Reality 11, máte zkušenosti?

kaaata
23. kvě 2016

Dobrý den. Chtěla bych poradit. Mamka prodává nemovitost. Chceme přes realitku a nechceme naletět (např. MM reality jsem po přečtení diskuzí na internetu rezolutně zavrhla). Zítra bychom se měli sejít s pánem z reality 11 http://www.reality11.cz/. Máte někdo s toto RK zkušenosti?

eldam3
24. kvě 2016

Ahoj, divej my jsme s pritelem take nebyli jisti pres jakou realitku, nakonec jsem se rozhodla pro donnareality. vsechno super od makleru po malickosti zadne starosti a nakonec dobra cena.

eldam3
29. kvě 2016

Koukni sem.. www.donnareality.cz ideál a neboj se jim ozvat nebo se mě na něco zeptat.. 🙂

luu25
17. říj 2016

Ahoj, tak jak jsi nakonec byla spokojena s výběrem realitky? Taky právě ted uvažujeme o koupi bytu prostřednictvím nějaké realitky a přemýšlím koho zvolit. Kamarádka mi doporučila, ať se mrknu na Asociaci realitních kanceláří ČR. Měl by tu být uveden seznam kanceláří, jejichž zaměstnanci jsou pravidelně vzděláváni v oboru atd., tak by tomu snad mohli rozumět a být tak spolehlivější.. :D Jelikož jsem z Jižní Moravy, hledala jsem realitku, která se zabývá primárně touto oblastí, a naštěstí existuje - Gaute, a je i v té asociaci, což je fajn... Ale ráda získám zkušenosti od jiných. Je důležité mít rozhled.. 😀 😉

kaaata
autor
20. říj 2016

Dobrý den. Pána z reality 11 jsme nevybrali - mluvil jako kniha a hned chtěl fotit (což jsme z opatrnosti nedovolily). Pak jsme podepsali na 2 měsíce smlouvu s realitní společností od hypocentra KB a paní pořád slibovala prohlídky s konkrétními zájemci a vymlouvala se (žádná prohlídka se neuskutečnila). Tak jsme vypověděli smlouvu. Ted inzerujeme přes reality iq - pán radí celkem logicky (např. abychom se podívali na cenu podobných nemovitostí v okolí a zvážily úpravu ceny, ale rozhodnutí je na nás). Zatím nikoho nepřivedl za měsíc, ale alespoň nesliboval a neříkal kolik mají zájemců. Uvidíme

kaaata
autor
20. říj 2016

Jinak bych rozhodně nešla do MM reality. Je na ně na internetu spousta špatných zkušeností. S mm reality má špatné zkušenosti i známá. Pozor na ně mají v realitní smlouvě napsáno, že odměna jim náleží v případě obstarání příležitosti k prodeji (nikoli v případě prodeje) a spoustu jiných háčků. A prý nepospíchají s vyplacením prodejní ceny. Nejlepší je nechat návrh smlouvy prokonzultovat s právníkem. Taky se doporučuje v případě prodeje nechat peníze v bankovní úschově (nebo u notáře, ale ten může zemřít nebo peníze zpronevěřit) a ne v úschově v realitní kanceláři. Dám časem vědět, jak jsme byli s reality iq spokojeni. Mamka prodává specifickou nemovitost (zemědělskou usedlost) v malé obci na severu čech.

denisrnda
8. bře 2017

@kaaata mysím, že je především občas fajn se podívat do smluv a trochu si v nich pročíst pečlivě. Pak zjistíte, že si velká spousta realitek může za své problémy sama. Provařovat negativně MM reality je strašně jednoduché, ale uvědomte si, že rezervační zálohu platíte v drtivé většině realitek. Bez rezervační zálohy bych jako makléř ani nehnul prstem, pokud vím, že de facto většina zájemců jsou vykuci, kteří by se nejraději vyvlékli z povinnosti platit za sjednanou práci, nejradši by aby se všechno udělalo za ně a pak v ideálním případě odstoupili od smlouvy. Zadarmo nikdo nedělá, ani makléři MM reality, ani žádní jiní.
Až jednoho krásného dne prodáte, dejte vědět. Od října se asi nic neděje?

mami4000
30. pro 2021

VELMI špatné zkušenosti s Reality 11. Nedoporučuji. Dříve jsme využili služeb MM reality a MAXIMA reality a byli jsme velmi spokojeni. Zaleží na lidech. Nicméně s firmou Reality 11 mám tak špatné zkušenosti, že ji nemohu doporučit naprosto nikomu. Velmi velká nespokojenost s Reality 11.