Reakce přítele. Je to v pořádku?

15. kvě 2024

Ahojky….. je to taková menší blbost, ale nevím co si o tom mám myslet, moje 8 létá sestra chtěla udělat pizzu, tak jsme jí udělali spolu.. já udělala těsto a ona tu pizzu zdobila, a já svému priteli napsala ze dělám se sestrou pizzu, a ona napsal že ať mu jí pak pošlu.. tak jsem mu ji poslala a moje sestra se stále ptala “už odepsal?” “Líbila se mu” proste byla zvědavá co na to odepíše, a on mi na to napsal “Vypadá úplně divně” a to mě úplně zarazilo, tak jsem mu odepsala “Hele dělala jí malá holka tak trosku klid ne?” A tak jsem čekala ze třeba napíše “Dobře promiň” ale on na to napsal “Joo vypadá divně a co jako? Přestaň řešit pí*oviny”

Já vím třeba že je to blbost… ale tady jde o to že sestra byla šťastná za tu pizzu. Posílala ji i Tátovi, a čekala co na to napíše můj přítel, tak mě to proste zarazilo úplně a docela i zklamalo..

ele_nka
15. kvě 2024

Chlapi jsou někdy natvrdlí a nedochází jim souvislosti. Já bych taky musela napsat:,, ségra se ptá co na ni říkáš? "
Jinak by to bral, že je to naše soukromá konverzace a napsal prostě svůj názor. A to mám jinak milionového chlapa. 😃

zuzkasim
15. kvě 2024

Holka, já nevím, jak je to v jiných sociálních bublinách, ale mí partneři ani kamarádi by si nikdy nedovolili vyjadřovat se, že řeším "pí.oviny". Pozor na to, jestli o něm uvažuješ jako o chlapovi do života... A to, že třeba neumí ani pochválit výtvor děcka, to by mě asi taky mrzelo. Máme s partnerem každý své děti a vzájemně se podporujeme, umíme i kritizovat, ony nás ty děti někdy pěkně trápí, ale konstruktivně nebo věcně a vždy hledáme i to dobré. Jak se ten člověk chová k lidem kolem tebe, to o něm přece jen dost vypovídá. Není potřeba se z téhle situace hroutit, ale možná začít si víc všímat a přemýšlet, co vlastně od partnera v životě chceš.

mishka87
15. kvě 2024

Promiň, ale kdyby mi chlap napsal, že řeším pí..., tak si to za rámeček nedá. Takhle se vyjadřuje buď primitivní blbeček nebo mladej nevybouřenej puberťák a taktéž primitivní. Jinak teda můj chlap by se o výtvoru syna neodvážil říct, že vypadá divně. A i když syn rozhodně není výtvarně nadaný, řekne, že je to hezké a že jde vidět posun k lepšímu.

1pomnenka
15. kvě 2024

Pokud je mu 16, tak by ještě časem mohl dostat rozum.

autor
15. kvě 2024

@1pomnenka bohužel 23

kokoska29
15. kvě 2024

Pro tebe je to vlastně dobře.. alespoň se odkopal, pro mě by to teda read flag jak blázen. Ne to že ji nepochválil, ale to že ti napsal že řešíš p*coviny. Za mě je to chování a vyjadřování primitiva a burana. Ať už jde o samotné vyjadřování tak i to jak shazuje vlastně tvé pocity a tvé "problémy", pro každého mají věci jinou váhu, pro něj to sice může být blbost ale pokud je to pro tebe důležité neměl by to shazovat a zesměšňovat tě a vlastně z tebe dělat tu špatnou že si vůbec dovolíš to řešit. Asi bych si teď dávala pozor jak s tebou jedná i v jiných situacích, jak dá na tvůj názor, jak tě dokáže podpořit..

jaja01k
15. kvě 2024

Mně teda nepřijde v pořádku způsob vyjadřování ani jednoho z vás.

jari110
16. kvě 2024

Podle mě to také nebyla jen p.....a. Takhle se chlap prostě chovat nemá, takže pravděpodobně bys měla přehodnotit váš vztah. Tohle bych já tolerovat fakt nemohla. Pako. Ale tak je to jen tvoje věc, no. Ty s ním budeš žít. Pokud vůbec. 🙂

amazienka
16. kvě 2024

Asi budu jediná, ale mě by to nechalo v klidu. Asi bych mu odepsala “možná divně, ale bude skvělá” a jelo by se dál. Každý má právo na názor, nemusíme každý paskvil chválit do nebes jen proto, že ho vytvořilo dítě. Svým dětem taky kolikrát řeknu, že na mě je něco divočina, ale důležitý je, aby se to líbilo jim samotným.

luciesofiealex
16. kvě 2024

@amazienka jistě ale psát že řeší píč.viny to nemusel.... Dalo se to úplně v klidu napsat jinak a slušně...

amazienka
16. kvě 2024

@luciesofiealex Nemusel, ale dokážu pochopit, že pro něj to v tu chvíli číčovina byla. Je to postpuboš, od toho bych ani nečekala diplomacii.

miryp
16. kvě 2024

A proč ti nepřijde jeho názor v pořádku? Proč by se mu musela ta pizza líbit? Proč chceš jeho učit, že ti musí lhát i v nepodstatných maličkostech a proč nedáš sestře prostor učit se pracovat s kritikou druhých u tak neškodné situace?
Jinak to, že mluví jako dlaždič, jsi určitě neobjevila teď úplnou náhodou, předpokládám, že je mu ta mluva přirozená...

esmeralda11
16. kvě 2024

Mě to tak strašně šokující nepřijde. Tak určitě to mohl říct slušně a nemusel říkat hned, že řešíš píčoviny. Na druhou stranu nevíme, co on zrovna v tu chvilku dělal - třeba byl v práci, musel zrovna řešit nějaký složitý problém a na zdobení pizzy malé švagrové a pochvalné komentáře prostě neměl čas. Takže dětská pizza a to, že ty po něm vyžaduješ konkrétní reakci a jiná je špatně pro něj dost možná v tu chvilku byla opravdu píčovina.
Napsala bych mu, že ségra se moc těšila, až mu jí ukáže a že by bylo třeba fajn jí povzbudit, až přijede. Ale jinak to moc hrotíš si myslim.