Rande v sauně. Co vzít s sebou?

martina201020
5. říj 2024

Ahoj, máme zítra zanluvenou privátní saunu a virivku na dvě hodiny, chtěla bych s sebou nějaké pohoštění, je tam i relaxační místnost, atd. Co byste vzali s sebou? Pití si koupíme na místě, ale něco na zub chci vzít.

andelka
5. říj 2024

Nic. Zajít si potom na večeři. My si radši užijeme saunu, wellness a vše co se nabízí a nezdržujeme se jídlem. Ani to není při saunování moc vhodné.

janule0123
5. říj 2024

@martina201020 ač jsem milovník jídla … zrovna tady bych to jídlo vynechala a řešila jako andelka ..

blondynka400
5. říj 2024

@martina201020 běžně většinou tyto věcí bývají v ceně. Obvykle to bývá třeba ovocná mísa a pod.
@andelka úplně netuším, kde jsi vzala, že při saunování není jídlo vhodné, ale ok .-)

moudivlacek
5. říj 2024

Ideální je opravdu časový interval jedné hodiny po hlavním jídle (klidně i déle) a poté během saunování už pouze doplňovat tekutiny, vitamíny, minerály a lehkou stravu. Ideální je proto k pitnému režimu zapojit i konzumaci ovoce. Nejen, že Vás zasytí, ale navíc obsahuje vitamíny i minerály. To vše je důležité doplňovat, jelikož během saunování vypotíte obrovské množství vody. Pro představu při jednom saunovém cyklu, vypotíme až 0,5l tekutin. Stejné množství je tedy potřeba vždy doplnit a ideálně obohacené o vitamín C a minerály.

kakba
6. říj 2024

@moudivlacek jestli je to privatni sauna a jde s chlapem. Vypoti toho rozhodne vic.😀

andelka
6. říj 2024

@blondynka400 No mně to třeba nedělá dobře, je mi pak blbě. Pít jo, jíst až potom.

moudivlacek
6. říj 2024

@kakba to jen kopíruju, jak je to s jídlem, osobně bych v sauně ani přilehlém okolí welnessu nejedla, ale jen pila

mysh_me
6. říj 2024

Neztracejte tam cas jidlem… najezte se pred tim, nez pujdete, nebo po tom. Ale pokud si chcete uzit saunu, virivku i to ostatni, kvuli cemu se do privatniho wellness chodi, tak ty dve hodiny jsou na to tak akorat na knop, ne-li malo. My jsme meli jednou v cene i ovocnou misu a ani nebyl cas to tam snist 😀

veruuu_kubesovic
9. říj 2024

@martina201020 do sauny? Jsem tam nikdy nic nepila, natož že by mě napadlo tam jist 🤷‍♀️

blondynka400
9. říj 2024

@andelka to je ale individuální a většina lidí to tak nemá 🙂. Lehké občerstvení mezi není za mne nic proti ničemu

andelka
10. říj 2024

@blondynka400 Kdybych tam byla celé odpoledne,tak si v pauze něco lehkého dám. Ale dvě hodiny utečou strašně rychle. Umím si představit jiné aktivity než jídlo.

l_
10. říj 2024

Byli jsme v arealu, kde bylo.x saun, virivka, ruzne relax mistnosti atd.. a bar - voda a ovoce zdarma, zbytek zaplatit.. takze o nevhodnosti bych nepsala... Byli jsme tam ted nevim zda 2hod nebo vice a s chuti jsme si to ovoce dali 🤷🏻‍♀️ ale je fakt, ze ja do klasicke sauny nevlezu.. spis ty 'slabsi', virivka a tak..