Ahoj 😊 raz jsem četla jednu diskusi o nejhorším rande. Celkem jsem se zasmála 😁 Dáme něco na pobavení?
@nebrasska já jsem kdysi dávno v nějakých 15 letech měla rande s 18ti letym klukem, co dělal bojové sporty. Nádherná vypracovaná postava ale v hlavě salát... chtěl mi všechno kupovat až to bylo trapné a naši PRVNÍ schůzku završil tím, ze v klenotech koupil zasnoubení prsten a požádal mě o ruku.... do teď si na to pamatuju jako na nejdivnejsi první a poslední rande v životě 😂
@jjasmina chtěl že sebe pliváním udělat většího chlapa? 😂 já jsem byla raz na rande přes seznamku. Byli jsme na obědě. Když jsme dojedli, přišel číšnik, zda si ještě něco dáme. Nedali jsme si. Kluk se neměl ani k tomu, aby poprosil o účet. Hned jsem pochopila, o co mu šlo. Tak jsem se zvedla, že jdu na WC, zaplatila za sebe útratu a vypařila se 🙈 po x zprávach a vyptávání, co se stalo, jsem si ho nakonec blokla. Jednou jsem už takového zažila a již platit za chlapa, když mě on pozval na rande, nebudu 🤭 Tenhle alespoň neměl takovou drzost, že by mi vytkl nezaplacený celý účet.
@nebrasska nechal se vyzvednout, ze to mam po ceste, pak dalsich x km do jineho mesta, tam prochazka po cyklostezce 5km tam a zpet (byla jsem oblecena na rande ve meste, plus bylo leto, vedro), pak se zas nechal odvezt pred barak, podekoval a sel domu. Zadne kafe, zmrzlina, nic. Proste rande zadarmo. Pritom bydlel v lazenskem meste na kolonade.
Pak psal, kdy si to zopaknem, kdyz jsem odpovedela, ze se zenacema nerandim, strasne se divil, jak jsem to poznala 😂🙈
Já za sebou moc rande nemám, ale pamatuju si jedno snad v 15 - domluvila mi ho kamarádka, že super kluk, budeme se k sobě hodit atd. No když jsem ho viděla, málem jsem se otočila na podpatku a utekla 😀 Děsný ucho, samej beďar a hlavně blbej jak tágo. Já gymplačka, furt nos v knihách, samý jedničky a prý se k sobě budeme hodit. No jako sebrala jsem v sobě odvahu a všechnu čest, co jsem měla, zvládla jsem půlhodinovou procházku po parku, kde jsem ze sebe ždímala všechnu dobrou vůli, abychom nemlčeli, a pak zdrhla domů. Už jsem se s tou kamarádkou pak moc nekamarádila, protože mě to tehdy docela urazilo 😀
Pak jsem poznala Jirku a tím moje veškeré randění skončilo, takže vtipnější zážitky už nenasbírám :-/
Nejdivnejsi bylo asi posledni rande, nez jsem poznala manzela. Sli jsme do parku, pohoda a nakonci se me zeptal "Tak co budeme spolu chodit". Vytrestila jsem oci a nechapala, takovou otazku bych cekala v 15 a ne v 19 a od 26 letyho kluka. 😀
@listopadka1
treba kamaradka chtela,abys nebyla furt zaborena v knihach 🙂
Já jsem si jednou domluvila schůzku se strašně hezkým klukem (alespoň na fotce), byl to Slovák a strašně jsme si rozuměli. Přijela jsem za ním do Hradce vlakem a první co mě zarazilo bylo že sice hezkej je ale na fotce měl tak o 30 kg míň 😃
Naše "rande" začalo návštěvou Lidlu, kde si koupil povlečení na postel a něco k jídlu a šli jsme čekat na MHD, abysme jeli k němu. Celou cestu mě držel za ruku a ta jeho se strašně klepala a potila 😃
Jako první si začal dávat na postel to povlečení a houkl na mě že jsem ženská ať mu s tím pomůžu... 😂
Po jeho snaze mě masírovat a líbat (což mi ani jedno nebylo vůbec příjemné) jsem se omluvila že tohle nejde a že půjdu. Sice se mě snažil zdržet ale nakonec řekl: ven trefíš sama.
Což o to, ven jsem trefila, ale hned venku jsem vzala telefon a volám ségře, která tou dobou v Hradci studovala: ségra já utekla z rande, jsem někde v Hradci a nemám ani tucha kde 😂😂
Naštěstí jsme byly asi půl kilaku od sebe a hned se našli 😃😃
@zelenaesmolda no nevím teda 😀 bych čekala, že s potenciálním partnerem by měl mít člověk aspoň něco společnýho 😀
@martinazidkova to jste mě pobavila 😂 já běžně v lidlu zažívám trapasy, ale rande jsem tam ještě nezačínala 🤣 jednou tam rozoberali ty plechové koše a měli ty kousky na zemi. Já jsem se ohlídla za mrazákem, zda tam nemají mojím oblíbenou zmrzlinu a nevšimla jsem si toho. No a jednou nohou jsem stoupla na jedno, druhou na druhé a tak jsem si “zabruslila” až jsem skončila na kolenách. Jak jsem se chtěla zvednout, tak jsem opět začala “bruslit” a pak jsem skončila na zadku 😂 (držela jsem v ruce konzervu a v druhé kabelku - nepustila jsem to). No a pan prodavač celý strčený v mrazáku na mně volá, zda nepotřebuji pomôcť 😂😂 já jsem se tak styděla, že jsem tam už nikdy nešla.
Ale to je spíš příhoda že života 🤭
Na jedno rande jsem si vzala nové boty a šíleně mě tlačily. Žádala jsem, abychom si někam sedli, ale chtěl se procházet po okolí. Nakonec jsem měla krvavé paty a on že si příště na to mám dát pozor.
Zazila jsem kluka, ktery mi na prvnim rande (pres seznamku) porad rikal, ze pro me asi nebude dost dobry, kdyz jsem vysokoskolacka a on jen stredoskolak z prumky. Byl jinak fajn, ale tohle me odradilo, takze mel vlastne castecne pravdu. Nebyl pro me dobry, ale ne z duvodu vzdelani, nybrz sebevedomi 🙂
Jj, jednou jsem měla mít schuzku ze seznamky. Chlapec měl mít 195 cm ale v realu 165. Srabacky jsem se zaprela a napsala mu, ať si prdel dela z někoho jiného...
Jednoho dne jsem si psávala s klukama na seznamce 😀
No a “našla” jsem tam tedy fajn kluka, podle zpráv mi přišel celkem v pohodě, zajímal se i o mě, a nepřipadal mi nijak divnej, abych Teda nezkusila osobní setkání 😀.. No jela sem někam do Holešovic kde jsme se měli sejít, tak přijel asi o 20 minut později tak sem tam stepovala ..
přijel v autě, a tak sem dala vědět mámě, že teda jsem Ok a že už jsem sním 😀 Tak se hned jako ptal proč dávám vědět mámě atd. 😃 tak na to sem neřekla snad ani nic 😀
Jely jsme někam na Harfu 😀 tam jsme šly do Mc donaldu, seděla jsem tam asi 2 hodiny nad jedním kafem (každý si platil svoje) 😀
A celou tu dobu mlel jen o nějakým debilnim pojištění na koleno 😀!! Neřešil opravdu nic jinyho než pojištění na kolena 😀
( V tu dobu jsem začala mít nějaký bolesti kolene a zmínila se o tom ale to že to bude řešit na osobní schůzce mi nedošlo )😀 no tak po 2 hodinách co jsem mu odkývala snad všechno co jsem mohla jsem se sebrala, že pojedu domu 😀 a nějak už jsem skoro domu ani nedošla volala sem mámě že mi je strašně zle a omdlévám na ulici 😀 přijela sanita a byla sem v nemocnici 😀 Pak ještě psal ale to už sem neměla ani sebemenší náladu odepisovat 😂
Jo, holky, na seznamkach jsou zvlasti typy 😂 Ale po par eskapadach jsem se tam poznala s clovekem, ktery se stal mym muzem a je to fajne i po deseti letech 🙂 I takovy hepac muze seznamka mit 🙂
Ma spoluzacka slavila 18 narozeniny. Moc, moc se mi tam libil kluk, jeji spoluzak, ze zakladni skoly. Bylo mi oznameno,ze ma holku. Nebyla pritomna. Kdyz me pozadal o tanec, nakrklo me to. Takze chlapecek ma babu a zkousi to na jinou? Na otazku : ,,pujdes si zatancit? ", jsem odfrkla: ,, Jako s tebou, jo? ". Po kratkem case jsem se dala dohromady s jinym muzem z jejich party. Byl o 7 let starsi. Zili jsme spolu temer 5 let. Dokonce jsem si ho malem vzala. Rozesli jsme se mesic pred naplanovanou svatbou.
No a ted toho ,,odpalkovaneho,, frajera, mam doma,ziju s nim, jsme manzele, mame dve deti. Obcas mi to v legraci pripomene. Dokonce tvrdi,ze tenkrat zadne devce nemel. Proste me nakonec ukecal.
@sudylichozrout já to mám stejně 😂
Jo seznamka, tam je dobrej výběr na sociologickou studii. Jeden za mnou přijel z Nymburka, když v Praze zrovna otvírali novej nákupák. Chtěla jsem se cournout po restauracích, ale on trval na Mekáči, že ten den tam končí kupóny. Dal si 2 Big Macy na kupóny, zaplatil stravenkama a pak dostal sračku 🙂 Lítali jsme pak po obchoďáku a hledali záchod 🙂 Nikdy víc tohle.
@sudylichozrout taky jsem manzela poznala na seznamce, byl posledni rande pred smazanim, protoze to pred tim, to byl jeden magor za druhym.
@sudylichozrout ale takových je na seznamkách opravdu málo 🙈
@marketa11112 to je jako z romantického filmu 🍀 krásné. Mám kamarádku, která se po dvaceti letech dala dohromady s chlapem, který ji miloval celý život. (Znalí se od mala) Měli být spolu, ale jejich cesta k sobě byla trochu delší a asi si museli nečím v životě projít, možná trochu dospět.
@letalnica 😂😂😂 hele, ale to opravdu jenom pro studii (málo výjimek). Nejvíc mě na seznamce dostávalo, když jsem od 25 ročného kluka (někdy i starších) dostala zprávu “ahoj/hezkého foto/ako sa máš?” Od patnáctiletých bych to možná čakala, ale od staršího bych čakala možná víc 😁
Holky, měli jste s tou seznamkou spíš štěstí 😊
@listopadka1
no to jo ale vetsinou na to neprijdes po jednom rande jestli mas nebo ne 🙂
Co vas spolehlive odradi kdyz brouzdate na seznamkach?
@sudylichozrout jojo taky mám manžela "ze seznamky" 😄 ale my se teda "znali" už předtím, teda on chodil pár roku předtím s mojí kamarádkou a jednou jsme se potkali na nějaké akci a já o něm samozřejmě věděla první poslední z vyprávění 😄 a pak jsme na sebe narazili náhodou na seznamce po tom co já byla dva roky sama a neměla štěstí na chlapy a jeho podváděla jeho současná přítelkyně 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Nejdřív jsme na sebe hráli že se jako neznáme a jen nám někoho ten druhý někoho připomíná, ale po pár dnech dopisování jsme měli jasno a pak po první schůzce to byla tutovka 😄❤️ a dodnes si říkáme, jak jsme prostě měli být spolu, že už v tu dobu kdy on chodil s kamarádkou, já byla zadaná a byli jsme spolu na té jediné akci jsme si říkali, že jsme tam každý se špatným partnerem a spolu bysme si rozuměli mnohem víc 😄
V 15 jsem se seznámila s klukem a dalších 9 let jsme se potkávali , ale nikdy jsme spolu nechodili. V průběhu těch let jsme měli každý nějaký vztahy a když nám to neklapalo doma tak jsme hledali rady u toho druhého. No a jednou mě pozval na rande na večeři do krasne restaurace. Hrozné mě to překvapilo. Začal řec ze které se mi pomalu zastavilo srdce- tak krasny slova ze jsem si rikala ze mě snad po těch letech chce požádat o ruku. Vše tomu nasvědčovalo. No a pak přišel s tím, ze se mi chce omluvit , ze se vyspal s moji bývalou spolužačkou (kterou se strašně nesnášela a on to věděl). Takže to bylo jako bych dostala ránu do hlavy. 😀😀😂😂😂. To bylo rande na který jsem opravdu nikdy nezapomela. 😀😂
@nebrasska když mi bylo 21, tak jsem šla na rande s klukem, kterému bylo 30. Šli jsme do pizzerie, byl to hodný, pohledný a milý kluk, ale on vůbec nemluvil 😃🤷♀️. Celou dobu jsem udržovala konverzaci já, občas bylo trapné ticho a ke konci jsem mu řekla, že asi není tak ukecaný jako já. On odpověděl, že raději na ženy kouká, poslouchá a nepotřebuje mluvit. Pak jsem mu dala ještě jednu šanci a to bylo ok, šli jsme na bowling, ale pořád mluvil o tom, že jsem na něj moc mladá. Já potřebuju chlapa, který se mnou mluví a neřeší blbosti jako je věkový rozdíl, takže další rande nebylo. Teď mám víc ukecaného chlapa než jsem já, je o 4 roky starší a klape nám to 😁.
No je tomu už let asi to byl frajer, který měl venku potřebu furt plivat, v restauraci mě nechal zaplatit celou útratu a pak mi ještě psal , jak se bavil a kdy si to zopakujeme..