Rada od fotografek😀. Je reálné fotit společně dítě 4 roky a druhé 2 měsíce?

28. dub 2021

Holky fotografky, mám možnost nechat udělat profi jarní foceni děti, jedno má 4 roky a druhé 2 měsíce... A teď ten zadrhel... Je reálné je nechat vyfotografovat společně? Dvouměsíční ještě nádrží pořádně hlavičku, ,, nepase,, výrazně koníčky. Všude jsou buď jen novorozenecky foto a nebo už jsou na fotkách výrazně starší děti (co krásně pasou, sedí...) tudíž zda by šlo udělat nějaké sourozebecke foto... A asi případně fotit v interieru, že?

leilinka1234
28. dub 2021

Nejsem fotografka... Ale my máme pěkné fotky holčiček i z novorozeneckého focení. Já bych se toho nebála 🙂

autor
28. dub 2021

@leilinka1234 jo novorozenecky chápu, tam je to mimčo ještě takové, že ho různě,, naaranzujes,,, jenže to jsme kvůli covidu nestihli a teď mi přijde takový zrovna blbý věk, kdy ho nějak,, nenaaranzujes,, 😀🙈tak se právě rozmyslim, jestli do toho focení teď jít...

gracinka7
28. dub 2021

Jasně že jo 😉

leilinka1234
28. dub 2021

No, naše miminko bylo právě celou dobu vzhůru a naaranžovat se právě úplně nenechalo 😀 klasická spací zabalená housenka na polštáři je krásná, ale naše dítě si o tom myslelo své 😀 ... A taky to šlo 😊

jipe
28. dub 2021

nejsem fotografka, ale nevidím v tom problém. Starší může mít mladší v sedě v náručí třeba na dece, event. dát mladší do autosedačky nebo nějakého toho houpátka/lehátka