Prosím všechny maminky o vyplnění dotazníčku k BP

artep_18et
20. lis 2013

Vážené maminky, prosím o vyplnění dotazníku k BP, týká se cestování v těhotenství do zahraničí (je ale i pro ty, které nikam nevycestovaly - ty vyplní pouze 2 otázky 🙂 ). Děkuji za každé vyplnění !!
http://www.survio.com/survey/d/R3L1U8Z1D3G9R8Z2P

petaov
20. lis 2013

Jestli můžu mít připomínku, chyběla mi tam otázka - Kolikrát jste byla v zahraničí? Já jsem třeba byla víckrát a to různými dopravními prostředky, různě dlouho a v různých trimestrech... Vybrala jsem si tedy jen jednu cestu a podle toho jsem odpovídala dál. Taky by byla na místě otázka, zda to už těhotná věděla, že je těhotná, protože já jsem třeba cestovala i v době, kdy jsem to nevěděla, a pak i později.

artep_18et
autor
22. lis 2013

Děkuji za připomínku, dotazník jsem tvořila s určitou hypotézou, že těhotné spíše do zahraničí necestovaly 🙂 pokud jste tedy cestovala vícekrát, tak si vyberte pouze jednu vaši cestu. Jelikož má BP mít na základě určitých předpisů apod. stanovený obsah, nemohla jsem už dotazník rozšiřovat o další otázky navíc, a jelikož se jedná o kvantitativní výzkum, ve kterém se výsledky zobecní na celkovém vzorku, dávala jsem otázky typu : hlavní účel, převážně, především apod. proto, abych zjistila vždy nejvíce užívanější prostředek, nejčastější dobu cestování apod. Každopádně Vám moc děkuji za tuto připomínku, každý názor na práci mi při obhajobě pomůže. 😎