Ahoj, už nevím kam bych se na internetu podívala po jménu pro holčičku. Chtěli bychom něco neobvyklého, svátek aby měla nejlépe někdy v létě, asi spíš kratší jméno. Aby nebylo zdrobnělé, ale dalo se různě skloňovat. A nejlépe aby začínalo na A nebo na K. Prosím pište jen jména, ať to nemusím hledat v diskuzi. Děkuji moc 🙂 Posílám fotku naší malé princezny, jak se na nás smála na UZ 🙂
Anita, Alina, Aida.. Karin, Katrin, Katie, Kiara, Kristin, Karola... svatky nevim kdy maji, to by sis musela zjistit
@karlajasmine
Diky, urcite mrknu 🙂
Na to je tisíce internetovejch stránek kde můžeš hledat, třeba:
http://nameberry.com/search/girls_names/A
http://www.babynameguide.com/girl-names.asp?str...
http://www.20knames.com/female_a_names.htm
všechno od A pak stačí přepsat na K 😉 Je toho mraky, hezkej lov přeju.
@achjonetusim
Nikde jinde nez na netu nehledam, ale udelat presny vyber, ktery bych chtela jaksi nejde a proto se ptam tady. 😉 nenasla jsem stranky, kde by slo zadat treba svatek v letnich mesicich, abych nemusela kazde jmeno zvlast hledat. Prave ze je toho mraky a mezi nima se skryva to jedno, ktere nemuzu proste najit.
@messias Jo tak, takže vlastně žádáš o výběr tady. Bez vlastního hledání ti ale s největší pravděpodobností jméno zůstane skryto dál 😉
@achjonetusim
Po jmene se muzu poptat kde chci, to je snad vec kazde znas. Treba si vyberu, treba ne. Rika se tomu inspirace. A jestli ti zo vadi, tak uz nadale nekomentuj, dekuji 😉
Btw, ne opravdu nehledam jen zpusobem diskuze, ale hledam i na netu a psala jsem to do uvodni zpravy 😉
@achjonetusim díky za odkazy. Doufám, že i já je budu brzy potřebovat. Stejně si myslím, že tady jiné jméno nezazní, jen to, co je buď v kalendářo a nebo v těch odkazech.
Ještě mně to připomnělo vlastní příběh, kdy jsem už tak měla výčitky, že malá bude mít narozeniny a svátek od sebe pouze měsíc a pak se mi narodila o měsíc dříve, přesně na své jméno DDDD
@messias Nevadí mi to, myslela jsem to dobře 😕 😅 To dělá psaný slovo bez intonace a tvoje představy 😉
@sisinka74 Kalendářem jsem se neřídila ani u jednoho z dětí, nám stačilo potrápit se nad verzí aby se psala a vyslovovala v obou zemích (jsme mimo ČR) stejně a šla k příjmení. Svátky slaví dle kalendáře tady a v ČR odlišně, takže beztak je na rodičích kdy ho slaví a jestli vůbec.
@achjonetusim
Asi mi je jedno jak si to myslela, ja se ptala po jmenu a ne jak a kde mam jmeno hledat. Pisu neutralne stejne jako ty, to vis, psany slovo a chybejici intonace 😉 a ty snad vis, jaky ja mam predstavy ? 😀
Uz dost, fakt me to nebavi. Nekdo muj dotaz pochopil, nekdo ne 😉
@messias Já jsem tvůj dotaz pochopila, jen jsem byla natolik drzá a hloupá, že jsem v dobrym úmyslu napsala něco jinýho než o co jsi žádala. Protože jsem si prošla tim samym a obě jména mi byly skrytý dokud jsem si je nenašla právě já sama. Víc za tim nehledej, toť vše.
@achjonetusim
Sikulka 😀
já jsem seosala do celého článku jména, která se mi líbí, kdyby ses chtěla nějak inspirovat 🙂
Ze zadaných požadavků - kratší, na A a K - překrásné Karin, nebo Karen, Adina, jinak už mě napadají delší
Anna.
@messias Kira 🙂