Prosím, poradíte mi ohledně dekorace na stromeček?

1. pro 2021

Holky ahoj, mám 160 cm stromek a potřebuji svetylka, ale chci vzít na baterky třeba z Pepca, protože už nemám ani jednu volnou zásuvku.. myslíte si, ze mi budou stačit jedny 200 cm? Nebo 2?
Dekuji

krisstina93
1. pro 2021

Určitě aspoň dvoje možné i troje. Ty 2 m obtocis kolem stromu tak 2x.

autor
1. pro 2021

@krisstina93 Jasně, děkuji moc❤️

leniczka23
1. pro 2021

Na 160 čl stromek to chce minimálně 20 metrů, pak to vypadá příšerně, dva proužky světýlek. Já třeba mám na 3 metrový strom 100m🤣 ale já mám ráda hodně a rovnoměrně.

autor
1. pro 2021

@leniczka23 Tak takový blázni jsem nikdy nebyli a stromky jsme meli nadherne a plne☺️ Stačili nám svetylka velké do zásuvky dvoje a bylo ☺️

leniczka23
1. pro 2021

Neberu ti, že jste ho neměli nádherný, to je úhel pohledu, ale pokud koupíš dvoje světýlka z pepca plný určitě nebude. Tech 15-20 metrů je fakt minimum. Ale proti gustu. Ty ses ptala, já jen odpovídám. A ano, sem blázen a vůbec mi to nevadí 😊

autor
1. pro 2021

@leniczka23 Jasně v pohodě, moc děkuji 🙂

leniczka23
1. pro 2021

Když tak mrkni ještě někde, já mám dvoje z Teska a jsou na baterky a jedny mají 5m což už docela jde. Tak ať vybereš 😊

autor
1. pro 2021

@leniczka23 Teda, to je super! Já mám nejblíž pepco jenom 😭

alcar
1. pro 2021

2m na takovy stromecek je opravdu malo. To fakt udelas jen dve rady. Ja mam na tuhle vysku 8m retez a tak tak to vyjde.

autor
1. pro 2021

@alcar Teď jsem tak dala řetěz co mám na okně přes 2 metry a chybí ještě jeden a je to plné, takže naštěstí dobrý. On je umělý, 160 cm a je hustý, takže to bude v pohodě, ještě plno ozdob😀

rybizka
3. pro 2021

@leniczka23 jejku, to je naaaadhera! A co sviti na spici, prosim? 🤩

nazka
3. pro 2021

A co koupit rozdvojku a světýlka od Vietnamcu? Nemají je drahé a také poslouží 🙂

autor
3. pro 2021

@nazka Ona ta zásuvka je úplně mimo obývák.. koupila jsem dvoje po 2 m a stačilo to😍

leniczka23
4. pro 2021

@rybizka na špici sviti svítící hvězda.
https://www.cool-ceny.cz/svitici-led-hvezda-na-... nemáme přesně tuhle ale je dost podobná.
A moooc děkuji 😊

rybizka
4. pro 2021

@leniczka23 aha, dekuju, to jsem vubec nevedela, ze existuje :D