Dnes odpoledne mi došla od našeho kamaráda, kterého jsem neviděla delší dobu sms s odkazem na stránky co postihlo jejich Matěje. Hluboce se mě to dotklo a kdo alespon trošku můžete, tak prosím pomozte třeba jen zasláním DMS. Věřím, že se nikoho tímto tématem nedotknu a na chvilku nás to donutí se zamyslet jaké je štěstí, že máme zdravé děti.
www.promateje.cz
To je strašné ☹ - poslala jsem samozřejmě DMS 🙂
posláno ☹ 😢
Posláno... ☹
posláno 😔
A kde najdu ten odkaz prosím?
Taktéž posláno ... je tak smutné ☹
posláno
také mě to nenechalo chladnou a DMS jsem poslala... chuďátko malé ☹
Tak jsem také odeslala.Jen doufám,že už se tam brzy zobrazí poslaná částka a bude to motivovat další ta 0 Kč vypadá blbě.
Tak jsem to ještě poslala po FB a snad to rodičům,alespoň trochu pomůže. ☹
Taky jsem poslala. ☹
Moc rodičum držím všechny palečky aby se malej uzdravil at jsou hodně silní.
Posláno ☹
posláno 😔
jak tohle může někdo dopustit????strašné. 😢 😢 😢 odpoledne pošleme DMS.
Posláno......
posíláme,ale jen připíšu,že i vzhledem k skoro osobním zkušenostem s touto nemocnicí,bych nikdy nesouhlasila s tamní hospitalizací-na vyšetření prosím,výsledky poštou a nazdar-na propuštění se běžně čeká 5-6hodin,třeba s miminkem v náručí na chodbě
Taky musim říctm že tato nemocnice je jednou z nejhorsich co jsem kdy zažila, tento příběh je opravdu strasný.DMS posíláme a taky hodně síly.
posláno ☹
Také jsem poslala DMS.Je to strašné ☹
posláno ☹ Přeju rodičům hodně, hodně duševní síly.
Matějíček je tak krásný chlapeček 😔 . Jeho rodičům přeju mnoho sil do dalšího boje. Je až neuvěřitelné co vše se může stát.
DMS jsem samozřejmě poslala a upozorním na to i své přátele...
Posláno..držím pěsti a posílám rodičům pozitivní energii.
preji hodne sil.a samozrejme posilam dms...
Posláno a přídávám další odkaz, kdyby někdo hledal další informace
http://www.darcovskasms.cz/projekt-559/konto-ma...
DMS MATEJ
na čílso 87 777
sms poslána.. to je strašný, taková bezmoc !! nedá se ani popsat pocity.
Taky jsem poslala a držíme celá rodina palce
Myslím, že když se nám podaří udržet tuto diskuzi na hlavní stránce, tak je větší šance, že pošlou penízky i další lidé, takže pomáháte i tím, že přidáte svůj přispěvek sem do diskuze!
Posláno... a přejeme hodně síly v této těžké chvíli rodičům a hlavně Matýskovi!!
Poslala jsem dms,je to děs ☹