🙏🏻🙏🏻🙏🏻Pomozte prosim🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Xiaomi Redmi Note 8T + hodinky I get go(fit f3) furt mi blbne pripojeni mezi telefonem a hodinkami. Pokazde kdyz vymazu zalozky v telefonu a tel zamknu tak se prerusi spojeni🤦♀️🤦♀️uz me to zacina pekne prdet. Pak se mi krom kroku nezobrazi ani prd. Tohle se mi pri odemceni aplikace ukazuje viz. Foto
@j.a.n.i zkousely jsme to vcera s @sudylichozrout cely vecer... A bohuzel nic.. 😢🤷♀️
Nevypne se ti pri zamceni Bluetooth, ze by to s tema hodinkama nereagovalo.... To me jeste tak napadlo. Jinak se musis pohrabat v nastaveni, muze tam byt neco, co by pomohlo, nekdy je to proste pokus omyl a ani prodejci kolikrat, nevedi.... Nekdy je to tema zalozkama, ze ji proste nesmis smazat jinak to vypnes. (ja mela opacny problem s jednou app).... A taky to muze byt hodinkama!.. Ja tak dala jedny detem na hrani.... Hodila jsem oko na recenze a nic moc, spisnjic nez moc popravde.... Pisi stejny problem jako mas ty a ne jednou. Nekterym nejdou ani nainstalovat a nespolupracuji... Doporucuji ti vyrobek vratit a koupit jine
@zrzeckas vypne se spojeni pri zamknuzi telefonu. V nastaveni az sem se hrabala a netusim uz co kde.. Uz ty hodinky mam dlouho. Drive fungovaly mela jsem Samsung ale menila jsem za Xiaomi. A ano mas pravdu jak smazu tu zalozku tak je to v prd... 🤣🤣
@zrzeckas co to je nikoliv skrze BT??
Bluetooth
@zrzeckas ale ja je mam sparovane i pres bluetoth😂🤷♀️
Nevim jak je to mysleno.. Bluetooth k tomu potrebujes, ale parujes to pres tu app... Asik to ta app paruje pak i s Bluetooth aby mohla prijimat inf.... Pokus si to neparovala primo ty 😃..... Jinak jsem se docetla, ze pokud to takhle blbne, tak Hodinky nebo aplikace se neustále odpojuje.
Každá verze Androidu řídí spotřebu elektrické energie z baterie telefonu různě, v některých případech je nutné nastavit optimalizace
To jsi zkousela? 😃... Nekdy to chytre zarizeni je horsi jak nic 😃 my se nemuzeme domluvit s televizi, ale jen nekdy a nevíme cim to je 😃
@zrzeckas a jak nastavit ty optimalizace... Ja to tam prave nemam tu app v tom.
a) Neoptimalizovat baterii u aplikace iGET GO - nastavení v různých verzích Androidu může být lehce odlišné, nicméně otevřete Nastavení telefonu - položku Baterie - v horní části (tři tečky) zvolte položku Optimalizace výdrže baterie - zvolte zobrazení Všech aplikací - najděte aplikaci iGET GO - výběrem aplikace zvolte položku Neoptimalizovat a klikněte na tlačítko HOTOVO. (Název tohoto nastavení se liší dle výrobce telefonu (Samsung - Optimalizace aplikací, Sony - Ultra STAMINA, Huawei - Energy saving (vytvořte výjimku v sekci Chráněné aplikace, Xiaomi - je třeba aplikací 'uzamčít' klepnutím na zámek, který se zobrazí, když zmáčknete multitaskingové tlačítko a na okně aplikace podržíte prst.) Udělte aplikace iGET GO výjimku pro běh na pozadí v tomto nastavení
Tam se vse toci kolem te app k hodinkam....
Pokud ji nemas, asi nebudou fungovat spravne.. Ale urco ji lze najit na obchod play... Tam to musis procist nebo vybrat podle toho jak hodinky vypadaji, co si pamatujes.... Pripadne na netu najit presne ty hodinky, k tomu tam byvaji i navody, takze tam by to melo byt...
@zrzeckas tak tu mam... Ale tu appku nemuzu nijak presunout do tech neoptimalizovanich....😢
@zrzeckas ja mam jen toto
Tak to je divne 🤔 to uz pak leda obratit se na nekoho, kdo rozumi mobilum... Aspon pres email, zavolat (prodejnu, kdes to kupovala, opravare mobilu, najit ceskou podporu xiaomi) ... Nekde by to tam byt melo, ale rozhrani mobilu bohuzel neznam.....
Ten spořič to udela co?
@zrzeckas prave ze to neudela nic. 😂🤷♀️
Tak to jsem uz uplne v koncich. To chce vylozene nekoho, kdo se tim zabyva. Pokud uz si vyzkousela uplne vse, co ti prijde, ze by mohlo pomoct, tak mevim.. Leda jeste, ze by potrebovali aktualizovat, nebo se aktualizovali (muze i mobil teoreticky) a tim nastala chyba, coz se stat muze.... Ale s tim nenadelas jen tak nic... Mohla byt chyba aktualizace i u tebe, coz muzes zkusit aktualizovat znovu, zkusit je restartovat, pripadne je uplne znovu sparovat s mobilem. Taky muze byt chyba v aktualizaci, coz museji vyrobci opravit a ty pak dostanes upozorneni na aktualizaci a po ni se chyba opravi..... Ale pak uz vubec nevim, co vse to muze udelat... Vim jen z vlastni zkusenosti a problemy, co jsme meli s technikou. Manual chyb k hodinkam uz taky nic neradi.....
Mrzi me, ze jsem ti moc neporadila, ale uz opravdu nevim. Moje hodinky nakonec skoncili v rukou deti, nebot uz jsem nevedela co s nima. Stejny problem, stale se odpojovali a kolikrat ani pripojit nesli 🙈
Od toho stareho mobolilu si je odpojila uplne predpokladam (jako aby mobil nevedel, ze hodinky existuji a hodinky, ze exiszuje ten mobil)
A Bluetooth mas povoleny i po zamknuti? Nejak se inf prenaset musi a pokid nejde Bluetooth, tak nevim jak jinak by se to prenaselo🤔
@zrzeckas jj mam...
No a udelala si to, co ti telefon píše? Jinak ti to bude v ramci uspory energie odpojovat furt.