Prosím o pomoc!

bartovaeva4
23. lis 2024

Dobrý den omlouvám se že píšu ale stydím se za to ale je to nutné nevím už si více pomoci. Prosím moc byl by někdo ochotný pomoci nám někdo s potravinami a sunarem a plenami pro deti a me. Dostala sem se do vážne situace. Ex mě mlátil tak s peněz co sem měla u sebe sem zaplatila nájem a kauci a nezbylo nám vůbec na jídlo. Tak touhle cestou prosím o pomoc děkuji
Charlotte 14 měsíců
Stanislav 2mesice
Já 29 let moc prosím

squezy
24. lis 2024

@bartovaeva4 na FB je skupina samoživitelky a samoživitele. Napiš tam a navedou te i na další organizace, které pomohou. Existuji i potravinové banky. Googluj,obvolavej. Na par dni můžou pomoct kamaradky, přátelé..

bartovaeva4
autor
24. lis 2024

@squezy já právě nikoho nemám a tam sem zkoušela psát a nic jen urážky

miryp
24. lis 2024

Doporučuji i tento projekt https://fandimat.cz/. Když doložíš svá tvrzení, budeš moci požádat o pomoc na jejich fcb jako ověřená maminka a třeba tě zařadí i do projektu na webu, kdy si budeš moci požádat o hodnotnější věci, které ti chybí v domácnosti. Já už takto anonymně lidem, které nikdo neověřil, nepomáhám, protože se mi to xkrát vymstilo, jednou jsem kvůli tomu musela dokonce i na výslech na policii, protože šlo o podvodnici, kterou někdo udal...

bartovaeva4
autor
24. lis 2024

@miryp tak já bych vám dodala všechny dokumenty které potřebujete

bartovaeva4
autor
24. lis 2024

@miryp fandimamam tak sem taky psala

goldenova
24. lis 2024

@bartovaeva4 Každé město by mělo mít úřad, kam si člověk může zajít pro finanční dávku ve výjimečně složité životní situaci.

goldenova
24. lis 2024

@goldenova Zavolej si zítra třeba na úřad práce, tam by tě případně nasměrovali, na jaký úřad se máš obrátit.

bartovaeva4
autor
24. lis 2024

@goldenova žádala sem ale dávají tam tak na 4 dny a je to jednou za 14 dni

bartovaeva4
autor
24. lis 2024

@bartovaeva4 a ještě tam jsou prošlé veci

miryp
24. lis 2024

Jsi z Chebu, zkus tedy oslovit pana Urbance https://www.dchp.cz/jak-pomahame/v-karlovarskem...

bartovaeva4
autor
24. lis 2024

@miryp skusim dekuji

goldenova
24. lis 2024

@bartovaeva4 Tak pleny asi prošlé nebudou a Sunar bych tipovala taky ne. Nepsala jsi, na jak dlouho ty zásoby potřebuješ.

goldenova
24. lis 2024

Zkusila bych taky nějakou církev, křesťany.

samik2008
24. lis 2024

@bartovaeva4 charita, církev, potravinové banky.

felis
24. lis 2024

@bartovaeva4 ahoj, blbost a nesmysl... myslím tím ty urážky. Byla jsem samoživitelka a nebyla jsem teda na tom nikdy tak špatně, ale od ostatních vím, jak to chodí. V pondělí Tvoje první kroky půjdou na OSPOD, kde Te doporuci pro Charitu a ta Ti poskytne na měsíc potravinový balíček vc. plen a bude to pravidelna pomoc. Za druhé na fb opravdu jsou skupiny, kde můžeš žádat. V tech solidních Te poprosi o fotku nájemní smlouvy a buď předběžné opatření anebo soudní rozhodnutí či dohodu, že děti jsou v Tvoji péči a pak můžeš zadat. Dále jsem četla, že jsi z Chebu, kde je Farní charita Cheb, otevírají zitra v 9h. Pokud jsi někde složila kauci na byt, tak teď tedy bydlíš. Zazvon na sousedy a popros je o pár brambor a trochu mléka, jablko a piškoty. Z toho do zítra vyžijete. Držím palce.

felis
24. lis 2024

@miryp bohužel, taky jsem se setkala s podvodníci. Me se darované veci díky PČR vratily, ale ne všichni měli štěstí. Paní tehdy vymámila pres 200.000,- 🙈

hanca78
25. lis 2024

@bartovaeva4 určitě se obrátit i na úřad práce, dokáží vyplatit různé jednorázové dávky.... Okamžitá pomoc. Určitě Tě pak o navedou, jak dál postupovat. A teď do 17 hod. by měli zvednout ještě i telefon na radu. Hodně štěstí.