Dobrý den omlouvám se že píšu ale stydím se za to ale je to nutné nevím už si více pomoci. Prosím moc byl by někdo ochotný pomoci nám někdo s potravinami a sunarem a plenami pro deti a me. Dostala sem se do vážne situace. Ex mě mlátil tak s peněz co sem měla u sebe sem zaplatila nájem a kauci a nezbylo nám vůbec na jídlo. Tak touhle cestou prosím o pomoc děkuji
Charlotte 14 měsíců
Stanislav 2mesice
Já 29 let moc prosím
@squezy já právě nikoho nemám a tam sem zkoušela psát a nic jen urážky
Doporučuji i tento projekt https://fandimat.cz/. Když doložíš svá tvrzení, budeš moci požádat o pomoc na jejich fcb jako ověřená maminka a třeba tě zařadí i do projektu na webu, kdy si budeš moci požádat o hodnotnější věci, které ti chybí v domácnosti. Já už takto anonymně lidem, které nikdo neověřil, nepomáhám, protože se mi to xkrát vymstilo, jednou jsem kvůli tomu musela dokonce i na výslech na policii, protože šlo o podvodnici, kterou někdo udal...
@miryp tak já bych vám dodala všechny dokumenty které potřebujete
@miryp fandimamam tak sem taky psala
@bartovaeva4 Každé město by mělo mít úřad, kam si člověk může zajít pro finanční dávku ve výjimečně složité životní situaci.
@goldenova žádala sem ale dávají tam tak na 4 dny a je to jednou za 14 dni
@bartovaeva4 a ještě tam jsou prošlé veci
Jsi z Chebu, zkus tedy oslovit pana Urbance https://www.dchp.cz/jak-pomahame/v-karlovarskem...
@miryp skusim dekuji
@bartovaeva4 Tak pleny asi prošlé nebudou a Sunar bych tipovala taky ne. Nepsala jsi, na jak dlouho ty zásoby potřebuješ.
Zkusila bych taky nějakou církev, křesťany.
@bartovaeva4 charita, církev, potravinové banky.
@bartovaeva4 ahoj, blbost a nesmysl... myslím tím ty urážky. Byla jsem samoživitelka a nebyla jsem teda na tom nikdy tak špatně, ale od ostatních vím, jak to chodí. V pondělí Tvoje první kroky půjdou na OSPOD, kde Te doporuci pro Charitu a ta Ti poskytne na měsíc potravinový balíček vc. plen a bude to pravidelna pomoc. Za druhé na fb opravdu jsou skupiny, kde můžeš žádat. V tech solidních Te poprosi o fotku nájemní smlouvy a buď předběžné opatření anebo soudní rozhodnutí či dohodu, že děti jsou v Tvoji péči a pak můžeš zadat. Dále jsem četla, že jsi z Chebu, kde je Farní charita Cheb, otevírají zitra v 9h. Pokud jsi někde složila kauci na byt, tak teď tedy bydlíš. Zazvon na sousedy a popros je o pár brambor a trochu mléka, jablko a piškoty. Z toho do zítra vyžijete. Držím palce.
@bartovaeva4 určitě se obrátit i na úřad práce, dokáží vyplatit různé jednorázové dávky.... Okamžitá pomoc. Určitě Tě pak o navedou, jak dál postupovat. A teď do 17 hod. by měli zvednout ještě i telefon na radu. Hodně štěstí.
@bartovaeva4 na FB je skupina samoživitelky a samoživitele. Napiš tam a navedou te i na další organizace, které pomohou. Existuji i potravinové banky. Googluj,obvolavej. Na par dni můžou pomoct kamaradky, přátelé..