Ahoj maminky, mé dcerce (3roky) se podařilo něšťastně zachytit náušničkou o deku a "narvala" si ji více do ouška - respektivě: místo ohybu by mělo být ze předu (foto 1), ale ohyb si prorvala dozadu ( foto 2a 3) a teď to nemohu vyndat :(. Zkoušela jsem promazat olejíčkem, sádlem, aby to lépe klouzalo a prorazila ji zpátky dopředu, ale to nejde :(. Má malinkou dírku a bojím se, že ouško natrhnu. Má někdo s tímto problémem podobnou zkušenost? Mám zajít rovnou do zlatnictví (jedno funguje jako zásilkovna, takže je i nadále otevřené) nebo k dr.? Spíše to vidím na přeštípnutí. Předem děkuji moc.
Co to zkusit oledovat? Ousku se trošku úmrtí a splaskne pokud ne otekle
Radím ten boltec natáhnout, trochu se to zpevní, nebude to tak tahat a ta dírka se trošku roztáhne. Kolikrát jsem dcerce chtěla nasadit náušnici s háčkem na zapínání, nešlo to, bolelo jí to a až jak jsem ucho natáhla, tak úplně v pohodě. Ještě mě napadá- gel na znecitlivění dásní když rostou zoubky náhodou nemáš, pokud ano, zkusila bych máznout před tou ,, operací".
doktor se s rim parat taky nebude, zaleduj ucho a zkus to sama... tim ledem to znecitlivis...
Všem děkuji za příspěvky...náušnice je venku 🙂