Propojení s neteří

kacuda
24. srp 2017

Zdravím vás holky, mám dvě krásné a zdravé děti - mimo běžných nachlazení, ale to je vedlejší. Mám malou neteřinku Elišku, která má pořád nějaké zdravotní problémy a mám takový zvláštní pocit, že když Eliška něco má, tak se to nějak u mně projeví.
Už i dříve jsem měla takový divný až chladivý pocit kolem sebe, tak jsem psala rodičům, zda něco se neděje a ti odpověděli, že ne, ale později se zjistilo, že tchán má nádor. Tak bych chtěla se vás zeptat, zda je to normální?
Děkuji předem.
Katka

laurinka2016
24. srp 2017

Ahoj, možná budu za blázna tímto příspěvkem ale z mé zkušenosti se tyhle věci občas dějí že jsi prostě více empaticka k některým lidem já to tak mám se svou dlouholetou nejlepší kamarádkou, která je jen o pár hodin mladší než já. Cítím pokud se něco děje ať už fyzicky nebo psychicky a vlastně to necítím jen u ní ale i u dalších dvou blízkých lidi u ní je však ta intenzita mnohem silnější a větší a nezklamala jsem se ani jednou. Každopádně ze začátku mě to desilo a byla jsem nesva teď z toho ve své podstatě spíš tezim v jejich prospěch jen je třeba pořádně naslouchat a přijmout to jako svou součást. A jestli to je normální to nevím 🙂 ale celkově to beru jako něco dobrého.

kacuda
autor
24. srp 2017

Ale zajímavé je, že to přišlo až nedávno. :-O

yerry
25. srp 2017

@kacuda ahoj. Mám tetu a ta ó sobě tvrdí že je čarodějnice... (S nadsázkou, samozřejmě) nic méně ona má tyto schopnosti. Když třeba umřela moje mamka, tvrdila že ji u nás doma cítí a to až do pohřbu... Ony byly fakt propojené a mamka zeorela tragicky.... Teta to zdeldila po své mamce, mojí babičce.... Ta vždy věděla že se něco stane, nevěděla co, ale věděla komu.., věděla že se něco stane dědovi a ten druhý den dostal slabý infarkt a za týden zemřel, když tvrdila že má divný pocit že se něco stane mě, srazilo mne auto a u mého otce to zase byla nakonec bouračka na motorce....
Já mám taky jistou schopnost vycítit nebezpečí ale jen u sebe, a jen někdy, spíš je to nějaký šestý smysl....
Vzhledem k tomu ze jsem vyrůstala v se 100 les starém domě, který 2x vyhořel a jeden z majitelů se tam oběsil , jsem byla byla párkrát svědkem něčeho, co jsme si neuměli vysvětlit a proto na tyto věci opravdu věřím.... A věřím že někdo má schopnosti toto vnímat..,

kacuda
autor
26. srp 2017

Chtěla jsem se zeptat, kdy mám reagovat na ty signály, třeba hned v noci??? Zase to přišlo, ale pokaždé to jiné. A jak poznám, že to je zrovna na toho určitého človíčka??? Jenže se bojím, že mě budou mít za blázna.

kacuda
autor
26. srp 2017

Nebo mi poraďte na koho se mám obrátit.

yerry
26. srp 2017

@kacuda no to musíš asi vypozorovat sama co který signál znamená... Babička taky měla ty signály neurčité: zdálo se jí že jdou s sebou lesíkem a on se jí děda ztratil a ona pak bloudila sama a hledala ho. Ráno se mi udělalo zle, odpoledne ji odvezla sanitka, že prodělal infarkt a za 6 dní prodělal další a zemřel... A pak ji došlo proč go už v tom snu nemohla najít....
Zbytek nevím jak probíhal, jen si pamatuju že mému otci řekla že má divný pocit, ať na sebe dává pozor... No a on jel na motorce a vložka mu do cesty kočka a tak ti položil na bok... Nic vážného se tenkrát nestalo, jen si to pamatuju... Těch jejich varování bylo více a skoro vždy, se něco stalo.... Ale ona sama nikdy nevěděla co se stane....

yerry
26. srp 2017

@kacuda ještě jednou a bez překlepů:
no to musíš asi vypozorovat sama co který signál znamená... Babička taky měla ty signály neurčité: zdálo se jí že jdou s dědou lesíkem a on se jí děda ztratil a ona pak bloudila sama a hledala ho. Ráno se mu udělalo zle, odpoledne ho odvezla sanitka, že prodělal infarkt a za 6 dní prodělal další a zemřel... A pak ji došlo proč ho už v tom snu nemohla najít....
Zbytek nevím jak probíhal, jen si pamatuju že mému otci řekla že má divný pocit, ať na sebe dává pozor... No a on jel na motorce a vlítla mu do cesty kočka a tak to položil na bok... Nic vážného se tenkrát nestalo, jen si to pamatuju... Těch jejich varování bylo více a skoro vždy, se něco stalo.... Ale ona sama nikdy nevěděla co se stane....

kacuda
autor
28. srp 2017

Zajímalo by mně, zda můžu jest to, co chci a nebo musím držet dietu jako neteř, se kterou jsem propojená???