Zdravím vás holky, mám dvě krásné a zdravé děti - mimo běžných nachlazení, ale to je vedlejší. Mám malou neteřinku Elišku, která má pořád nějaké zdravotní problémy a mám takový zvláštní pocit, že když Eliška něco má, tak se to nějak u mně projeví.
Už i dříve jsem měla takový divný až chladivý pocit kolem sebe, tak jsem psala rodičům, zda něco se neděje a ti odpověděli, že ne, ale později se zjistilo, že tchán má nádor. Tak bych chtěla se vás zeptat, zda je to normální?
Děkuji předem.
Katka
Ale zajímavé je, že to přišlo až nedávno. :-O
@kacuda ahoj. Mám tetu a ta ó sobě tvrdí že je čarodějnice... (S nadsázkou, samozřejmě) nic méně ona má tyto schopnosti. Když třeba umřela moje mamka, tvrdila že ji u nás doma cítí a to až do pohřbu... Ony byly fakt propojené a mamka zeorela tragicky.... Teta to zdeldila po své mamce, mojí babičce.... Ta vždy věděla že se něco stane, nevěděla co, ale věděla komu.., věděla že se něco stane dědovi a ten druhý den dostal slabý infarkt a za týden zemřel, když tvrdila že má divný pocit že se něco stane mě, srazilo mne auto a u mého otce to zase byla nakonec bouračka na motorce....
Já mám taky jistou schopnost vycítit nebezpečí ale jen u sebe, a jen někdy, spíš je to nějaký šestý smysl....
Vzhledem k tomu ze jsem vyrůstala v se 100 les starém domě, který 2x vyhořel a jeden z majitelů se tam oběsil , jsem byla byla párkrát svědkem něčeho, co jsme si neuměli vysvětlit a proto na tyto věci opravdu věřím.... A věřím že někdo má schopnosti toto vnímat..,
Chtěla jsem se zeptat, kdy mám reagovat na ty signály, třeba hned v noci??? Zase to přišlo, ale pokaždé to jiné. A jak poznám, že to je zrovna na toho určitého človíčka??? Jenže se bojím, že mě budou mít za blázna.
Nebo mi poraďte na koho se mám obrátit.
@kacuda no to musíš asi vypozorovat sama co který signál znamená... Babička taky měla ty signály neurčité: zdálo se jí že jdou s sebou lesíkem a on se jí děda ztratil a ona pak bloudila sama a hledala ho. Ráno se mi udělalo zle, odpoledne ji odvezla sanitka, že prodělal infarkt a za 6 dní prodělal další a zemřel... A pak ji došlo proč go už v tom snu nemohla najít....
Zbytek nevím jak probíhal, jen si pamatuju že mému otci řekla že má divný pocit, ať na sebe dává pozor... No a on jel na motorce a vložka mu do cesty kočka a tak ti položil na bok... Nic vážného se tenkrát nestalo, jen si to pamatuju... Těch jejich varování bylo více a skoro vždy, se něco stalo.... Ale ona sama nikdy nevěděla co se stane....
@kacuda ještě jednou a bez překlepů:
no to musíš asi vypozorovat sama co který signál znamená... Babička taky měla ty signály neurčité: zdálo se jí že jdou s dědou lesíkem a on se jí děda ztratil a ona pak bloudila sama a hledala ho. Ráno se mu udělalo zle, odpoledne ho odvezla sanitka, že prodělal infarkt a za 6 dní prodělal další a zemřel... A pak ji došlo proč ho už v tom snu nemohla najít....
Zbytek nevím jak probíhal, jen si pamatuju že mému otci řekla že má divný pocit, ať na sebe dává pozor... No a on jel na motorce a vlítla mu do cesty kočka a tak to položil na bok... Nic vážného se tenkrát nestalo, jen si to pamatuju... Těch jejich varování bylo více a skoro vždy, se něco stalo.... Ale ona sama nikdy nevěděla co se stane....
Zajímalo by mně, zda můžu jest to, co chci a nebo musím držet dietu jako neteř, se kterou jsem propojená???
Ahoj, možná budu za blázna tímto příspěvkem ale z mé zkušenosti se tyhle věci občas dějí že jsi prostě více empaticka k některým lidem já to tak mám se svou dlouholetou nejlepší kamarádkou, která je jen o pár hodin mladší než já. Cítím pokud se něco děje ať už fyzicky nebo psychicky a vlastně to necítím jen u ní ale i u dalších dvou blízkých lidi u ní je však ta intenzita mnohem silnější a větší a nezklamala jsem se ani jednou. Každopádně ze začátku mě to desilo a byla jsem nesva teď z toho ve své podstatě spíš tezim v jejich prospěch jen je třeba pořádně naslouchat a přijmout to jako svou součást. A jestli to je normální to nevím 🙂 ale celkově to beru jako něco dobrého.