Propíchnout uši doma s jehlou. Je to dobrý nápad?

pwiuk
8. kvě 2022

Zdravim... Když mám zarostlé dírky v uších, a propíchla bych si je doma s jehlou.. Je to dobrý nápad?

l01991
8. kvě 2022

Ne...,už z hygienickych duvodu a myslim že je fakt lepši za odbornikem..

camelinka
8. kvě 2022

@pwiuk Zalezi, jak moc si punkova😅,ja bych do toho nesla...

tahejhula
8. kvě 2022

Píchla jsem si sama i chrupavku, takže je to jen na tobě, vydesinfikovat pomůcky není velký problém.

pwiuk
autor
8. kvě 2022

@tahejhula Já se právě bojím že bych se mohla píchnout do nervu :D

tahejhula
8. kvě 2022

@pwiuk když se bojíš, tak to nedělej. 😀

krisstina93
8. kvě 2022

Můžeš, kup si jehlu v lékárně. Já si píchala uši sama doma několikrát, ale samozřejmě jehlou k tomu určenou, ne nějakou špinavou na šití :D

nikkigingerbread
8. kvě 2022

ja jsem si pichala sama i chrupavku a septum a vsechno to bylo teda prijemnejsi nez v salonu :D a nikdy zadny problem🙂)

kitycat
8. kvě 2022

HpcijKe piercingove studio ti to spravi, na co vymyslat doma v kupelni?

pampeliska1313
8. kvě 2022

Hmmm, vysterilizovat pomůcky, náušnice, místo vpichu, používat rukavice a pak pravidelně ošetřovat, než se to nezhojí - nepichala jsem si teda uši, ale mám nějaký piercingy a píchala jsem si to všechno sama. Takže to jde, ale musíte se o to opravdu starat, protože jakmile se Vám tam něco dostane, je to pruser.

pampeliska1313
8. kvě 2022

Teda. Než se to zhojí, pardon.:D

maki90
8. kvě 2022

@pwiuk sterilní injekční jehlou klidně, náušnice nech pár hodin před tím v lihu. Jestli to teda sama trefíš. Mně píchala druhé dírky i nos mamka, sama jsem si nevěřila, že to neudělám křivě.

jjasmina
9. kvě 2022

@pwiuk za mě ne

amy87
10. kvě 2022

Pokud se nebojíš bolesti, proč ne? Všechno samozřejmě sterilní. Jehlu z lékárny doporučuji tu s růžovým nástavcem+ dezinfekce (alkohol)+framykoin mast.