Ahojte holky, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti ohledně prodlužování řas 🙂 Loni jsem si je nechala dát metodou řasa na řasu. Zprvu jsem byla hrozně nadšená, ráno vstanete a hned vypadáte skvěle, bez práce... jenže jsem se s nimi nezžila, vadilo mi, že si nemůžu smočit celý obličej, pořádně si namalovat oči, promnout si je atd... Takže šli po měsíci u kosmetičky dolů, to bylo hrozné, od přípravku jsem měla úplně poleptnou kůži pod očima a hrozně to pálilo a to jsem je měla celou dobu zavřené... Potom jsem je měla samozřejmě o dost kratší, ale používala jsem od Alverde sérum a rychle se to vrátilo do normálu, asi pár týdnů poté.. I když ty první dny to byla hrůza.. No rok uběhl a já si je teď nechala udělat znovu, jako těhule už jsem se na sebe nemohla koukat 😠 nebavilo mě ráno se malovat atd... No ale miminko má každým dnem přijít, prý to není problém pak s doplněním a s miminkem, ale nevím 😒 no pak ty peníze za to dávat každé 3 týdny, to by mi nějak nevadilo, ale i tak.. Na sundání k ní už znovu nechci, spíš mě napadlo to nechat vypadat nebo používat oleje, aby to pustilo samo.. No ale právě nejsem si jistá, jestli je nechat nebo ne... Mám je teď ani ne 3 týdny a už mi připadá, že mám na jednom oku méně řas než na druhém.. zatím jsem ještě nezažila doplnění, tak nevím pořádně co a jak, ale ani jestli tam na něj půjdu nebo ne.. Jaký máte názor nebo zkušenosti? Co je Vám příjemnější a pro Vás lepší? 🙂 🙂 🙂
Ja je přetahovala řasenkou a snažila se ty přirozene dorovnat těm umělym a když už to bylo hodně vidět,tak jsem zastřihovala ty umělé manik. nužkama 😉