Dobrý den, prosím, zajímalo by mě, jestli má cenu dělat prodejce Just. Nejde mi ani tak o výdělek, spíš mě to zajímá a docela bych ráda absolvovala školení - stojí to za to? Řeknou tam cenné rady ohledně výrobků a bylinek? Nepotřebuji objednávat a zuřivě to někomu nabízet, spíš pro mě, pro rodinu a čistě ze zájmu. Jen váhám, jestli ty 3tis do toho investovat... Děkuji
@hanben Děkuji moc za dlouhé info. Jen na mě působí stejně jako mluvily kámošky, co začaly dělat Mary Kay nebo Euronu a jim podobné, jak jim teprve teď dal život a práce smysl 🙂 Nemyslím to zle, jen to tak na mě celé působí. A skutečná cena 8tis to není, je to cena prodejní (JUST na tom rozhodně nemíní být nic tratný) a v té ceně je započítáno např. 88kč za desky na papíry JUST nebo 480kč za kufřík 😉 apod. Ale jinak ano, pokud bych si to měla kupovat, tak se finančně prohnu.
Nicméně děkuji!
@g_m Srovnávat produkty od Mary Kay či Euronu s produkty JUSTu a Nahrinu opravdu nelze. Naše produkty pomáhají při nejrůznějších onemocněních a doporučují je stále ve větší míře i lékaři napříč obory (což o Vámi zmiňovaných společnostech skutečně neplatí). A právě v tom vidím smysl práce odborné poradkyně - pomáhat lidem. To je to, co mě naplňuje. Když mi třeba paní zavolá, že byla na denzitometrii a "ten OsArTen jí opravdu pomáhá". Stejně tak Narosan Borůvkový na anémii, kdy paní užívala nehemový Sorbifer a hladina hemoglobinu, resp. železa, se jí nepohnula, naopak trpěla spoustou nežádoucích účinků. A pak mi řekne, že "Narosan je zázrak" a že se doktorka divila, jak se jí mohl takhle najednou krevní obraz upravit. Podobných příběhů mám obrovské množství. Právě proto se JUSTu tolik věnuju. Mimochodem mám mezi zákaznicemi několik poradkyň od od Mary Kay i od Euronu a nikdy jsem od nich neslyšela to, co jste psala. Naopak naše produkty používají a dokonce doporučují dál. Je to jen na Vás ... 🙂 Příjemné odpoledne 😉
@g_m Hezký den, jsem dlouholetou odbornou poradkyní společnosti JUST. Prvními produkty, s nimiž jsem se před léty setkala, byl Tymiánový krém a Eucasol. A bylo to setkání, které ovlivňuje můj život doteď 💗 Nejprve jsem k nim byla mírně nedůvěřivá, ale záhy jsem poznala, že nejen krásně voní, ale hlavně opravdu fungují🥇 Proto jsem začala zkoušet další a další produkty, od krémů, přes éterické oleje a doplňky stravy až po koření. Během několika měsíců mě, i moje nejbližší, postupně stále více přesvědčovaly o svých, mnohdy až neuvěřitelných, účincích a kvalitách, až jsem je začala využívat v běžném každodenním životě a stala se poradkyní. Od té doby jsem se díky JUSTu dozvěděla obrovské množství informací z oblasti bylinek, medicíny i farmacie, poznala spoustu lidí (s řadou z nich mě již dnes pojí přátelství), zúčastnila se celé řady školení, seminářů a dalších akcí organizovaných společností a zejména pomohla velkému množství lidí s jejich zdravotními problémy 🍀 Právě z toho, když se mi někdo sám ozve s poděkováním za to, že jsem mu svou radou a doporučením určitého výrobku pomohla, mám skvělý pocit, díky kterému si uvědomuji, že práce poradkyně má opravdu smysl 👍 Je to něco, co mě naplňuje. Co se týká konkrétně školení, na která se ptáte, je jich celá řada. První je Školení pro nováčky, pak Školení pro pokročilé, Sama sobě kosmetičkou, Esence JUSTu, Regionální školení atd. atd. atd. Některá jsou zdarma, některá naopak placená. Já jsem znala JUST a používala produkty relativně dlouho předtím, než jsem se stala poradkyní, a protože mi bylinky víc a víc zajímaly, sama jsem si vyhledávala informace 🙂 Takže na Školení pro nováčky jsem se zase až tak moc nových informací nedozvěděla. Na dalších už ale ano. Pravidelně jsem jezdila (teď mám miminko) i na asistentské semináře, kde přednášejí lékaři a další zdravotníci, takže to už je opravdu obohacující (záleží ale na regionu, jsem z Plzeňského kraje, kde se jaké organizují a kdo tam přednáší...). JUST "dělám" opravdu "poctivě", abych nikomu neublížila (řada produktů má kontraindikace), takže se snažím pořád studovat nejrůznější informace i sama. Základní kolekce stojí opravdu 3000 Kč, ale její skutečná cena je téměř 8200 Kč. Tak je to na Vás 🙂 Kdybyste měla jakýkoli dotaz, klidně se ptejte. Příjemný den 😉